Çok şükür arkadaşım bebek için çok sevindim bende şimdi geldim yerime oturdum test sonucum trasfer sonrası 12. gün ve 29.41 bende artık hamileyim ikinci testide yaptırayım biraz daha rahatlarım artık
Canımsın ağzından bal damlıyor valla moralimi yerine getirdin çok sağol ALLAH razı olsun...yinede dualarınızı esirgemeyin....
Sagol canim insallah dua etmezmiyim Allahim hepimizi sag salim hayirli evlatlara kavusstursun insallah. Dilerim tezzamanda bu ugurda mücadele edenlerin heeepsi Bebislerine kavussun Rabbim hepimizin evini senlendirsinaLLAHIM KIMSEYI EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMASIN:
aynenn yaaaa catlıcam artık meraktannnn ..............:18:
aynenn yaaaa catlıcam artık meraktannnn ..............:18:
Sagol canim insallah dua etmezmiyim Allahim hepimizi sag salim hayirli evlatlara kavusstursun insallah. Dilerim tezzamanda bu ugurda mücadele edenlerin heeepsi Bebislerine kavussun Rabbim hepimizin evini senlendirsinaLLAHIM KIMSEYI EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMASIN:
cOOK SEVINDIM INSALLAH KATLANIR SIKICA TUTUNURANNECIGINE: 2 GÜN SONRA TEKRARLANCAK DIMI hcg TEsTI: Rabbim tamamina erdirsin kalb atislarini duyunca inaniyo insan hamile olduguna simdi heyecanla ogünü beklersin
Evet canım dr.zayıf buldu sonucumu inşallah değerlerim sağlıklı olarak katlanır c.tesi tekrarlıyacağım testi
Transfer yapılan arkadaşlarım ne zaman banyo yaptınız?Bir yerde okudum banyo yapınca vücut rahatladığı için pek iyi değil falan yazmışlar ???
İnşallah herşey çok güzel olur canım Allah büyük bakarsın cumartesi doktorun istediği gibi olur test sonucun.
Transfer yapılan arkadaşlarım ne zaman banyo yaptınız?Bir yerde okudum banyo yapınca vücut rahatladığı için pek iyi değil falan yazmışlar ???
Ben çok sıkışık olduğum için sürgü verdiler ama ben acayip tiksindim üstüme bulaşmıştır diye eve gider gitmez ılık duş aldım hemşirelerde oturmadan ayakta ılık duş alabilirsin demişti her merkez farklı şeyler söylüyor kim 3 gün alma diyor kimi de alabilirsin diyor
günaydın canım testimi verdim öğleden sonra alıcam bakalım ne çıkıcak. sen hangi merkezde yaptırdın tranferini doktorun kimdi?
ınsallahh guzel haberler alırız canımmmm :)))))
inşallah bu ikinci testim ilki 33,30 çıkmıştı yükselmiştir inşallah yalnız benim kahve rengi akıntım ve çok az kanamam oldu dün biraz canım sıkılıyo o yüzden hayırlısı inş.
günaydın canım testimi verdim öğleden sonra alıcam bakalım ne çıkıcak. sen hangi merkezde yaptırdın tranferini doktorun kimdi?
arkadaslar merhaba 2 gun hastanede yatmistim biliyosunuz eve geldigim gece tekrar kanamam oldu 2 gun daha yattim simdi evdeyim ama cok korkuyorum 7 haftalik oldu bebegim kalp atisinida duyduk dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden lutfen sizde dua edin......Hamile arkadaslar varmis okudum mesajlari cok tebrik ediyorum insallah rabbim tamamina erdirsin....sonuc bekleyen arkadaslarda insallah hayirli haberler alir....INSALLAH hepimiz yani butun bebek isteyenler ALLAHin izniyle anne oluruz saglikli bebeklerimizi
kucagimiza aliriz insallah...
inşallah bu ikinci testim ilki 33,30 çıkmıştı yükselmiştir inşallah yalnız benim kahve rengi akıntım ve çok az kanamam oldu dün biraz canım sıkılıyo o yüzden hayırlısı inş.
arkadaslar merhaba 2 gun hastanede yatmistim biliyosunuz eve geldigim gece tekrar kanamam oldu 2 gun daha yattim simdi evdeyim ama cok korkuyorum 7 haftalik oldu bebegim kalp atisinida duyduk dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden lutfen sizde dua edin......Hamile arkadaslar varmis okudum mesajlari cok tebrik ediyorum insallah rabbim tamamina erdirsin....sonuc bekleyen arkadaslarda insallah hayirli haberler alir....INSALLAH hepimiz yani butun bebek isteyenler ALLAHin izniyle anne oluruz saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?