2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Çok şükür arkadaşım bebek için çok sevindim bende şimdi geldim yerime oturdum test sonucum trasfer sonrası 12. gün ve 29.41 bende artık hamileyim ikinci testide yaptırayım biraz daha rahatlarım artık

cOOK SEVINDIM INSALLAH KATLANIR SIKICA TUTUNUR ANNECIGINE: 2 GÜN SONRA TEKRARLANCAK DIMI hcg TEsTI: Rabbim tamamina erdirsin kalb atislarini duyunca inaniyo insan hamile olduguna simdi heyecanla ogünü beklersin

Canımsın ağzından bal damlıyor valla moralimi yerine getirdin çok sağol ALLAH razı olsun...yinede dualarınızı esirgemeyin....

:) canım yaa en iyi ben anlarım herhalde şu an içinde bulunduğun durumu :)) bu arkadaşımla konuşunca ben de çooookkk rahatlamıştım, başka arkadaşlarımdan da bi ton şey duydum bununla ilgili insanın bunları duymaya ihtiyacı var... 20 yle başlayıp ikiz doğuran duydum ben ayol :))

aaamiiinnnnnnnnn

amınn amın amın amınnnnnnnnnnnnnnn.... ınsallahh canım benımmmmmmmmmmmm cok sagol tesekkur ederımmmm duaların ıcınnnn :)))

cOOK SEVINDIM INSALLAH KATLANIR SIKICA TUTUNUR ANNECIGINE: 2 GÜN SONRA TEKRARLANCAK DIMI hcg TEsTI: Rabbim tamamina erdirsin kalb atislarini duyunca inaniyo insan hamile olduguna simdi heyecanla ogünü beklersin

Evet canım dr.zayıf buldu sonucumu inşallah değerlerim sağlıklı olarak katlanır c.tesi tekrarlıyacağım testi

Transfer yapılan arkadaşlarım ne zaman banyo yaptınız?Bir yerde okudum banyo yapınca vücut rahatladığı için pek iyi değil falan yazmışlar ???

Transfer yapılan arkadaşlarım ne zaman banyo yaptınız?Bir yerde okudum banyo yapınca vücut rahatladığı için pek iyi değil falan yazmışlar ???

Ben çok sıkışık olduğum için sürgü verdiler ama ben acayip tiksindim üstüme bulaşmıştır diye eve gider gitmez ılık duş aldım hemşirelerde oturmadan ayakta ılık duş alabilirsin demişti her merkez farklı şeyler söylüyor kim 3 gün alma diyor kimi de alabilirsin diyor

günaydın canım testimi verdim öğleden sonra alıcam bakalım ne çıkıcak. sen hangi merkezde yaptırdın tranferini doktorun kimdi?

inşallah bu ikinci testim ilki 33,30 çıkmıştı yükselmiştir inşallah yalnız benim kahve rengi akıntım ve çok az kanamam oldu dün biraz canım sıkılıyo o yüzden hayırlısı inş.

sıkma canını sen canım. cok guzel haberlerle gelceksın ben ınanıyorum degerın katlancak ınsallahh... bıraz kanama olabılır dıye bılıyorum ben .. ıyı dusun ıyı olsun ınsallahh

arkadaslar merhaba 2 gun hastanede yatmistim biliyosunuz eve geldigim gece tekrar kanamam oldu 2 gun daha yattim simdi evdeyim ama cok korkuyorum 7 haftalik oldu bebegim kalp atisinida duyduk dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden lutfen sizde dua edin......Hamile arkadaslar varmis okudum mesajlari cok tebrik ediyorum insallah rabbim tamamina erdirsin....sonuc bekleyen arkadaslarda insallah hayirli haberler alir....INSALLAH hepimiz yani butun bebek isteyenler ALLAHin izniyle anne oluruz saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah...

Canım çok geçmiş olsun tekrar ALLAH yardımcın olsun dualarımız seninle mübarek cuma günü ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah.

inşallah bu ikinci testim ilki 33,30 çıkmıştı yükselmiştir inşallah yalnız benim kahve rengi akıntım ve çok az kanamam oldu dün biraz canım sıkılıyo o yüzden hayırlısı inş.

Canım içini ferah tut vajinal jel kullanıyorsan kanamayı oda yapabiliyor benimde 10. ve 11 günler sabah kahverengi akıntı gelmişti ama şimdi yok çok şükür ama her tuvalete gittiğimde aynı korkuyu yaşıyorum hala

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm inşallah birdaha göstermesin rabbim bebişini sana bağışlasın...dikkat et kendine ...dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…