Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar trasverimin 7 günündeyim belim kasıklarım arıyor ve çok acıkıyorım benim gibi olan varmı aranız da 19 mart test günüm
hayırlı olsun cnm transferin...benim transferimum 12 martta gerçkeleşti..22 mart test günüm... henüz bişey yok bizde
her kezde aynı olmaz canım bende korkuyor acaba olmadımı diye bendeki belirtiler çok erken
tuba merhaba cnm kaç gündür görünmüyodun buralarda...18 mart senin test günün hatırladığım kadarıyla inşallah sende pozitifi görücen...
Sağol canım güzel haberlerini bekliyoruz bende bugün öğlenden sonra sizlere güzel haberler getireceğim inşALLAH
merhaba kızlar trasverimin 7 günündeyim belim kasıklarım arıyor ve çok acıkıyorım benim gibi olan varmı aranız da 19 mart test günüm
BEN GELDIIM COK SÜKÜR BEBIS IYINESEMIZ YERINE GELDI AMA ULTRASON YAPMADI ÖNCE KARNIMDAN KALP ATISINI DINLETTI BASKA BI CIHAZLA YANI GÖRÜNTÜSÜZ SONRA ALTTAN MUAYNE ETTI ELIYLE KARNIMA BASTI HERSEY YOLUNDA DEDI GÖNDERDI: CINSIYETINI ARTIK AYIN 27 SINDE GÖRÜRÜZ INSALLAH: dARISI SENIN BASINA YAZ HEMEN SONUCU ALIR ALMAZ BUGÜN BAYRAMIMIZ OLSUN ISTEYEN HERKESIN KUCAGI DOLSUN BÜTÜN HAMISLER ALLAHIM SORUNSUZ ATLATMAMIZI NASIP EYLESIN ACISINIDA YOKLUGUNUDA YASATMASIN KIMSELERE AMIIIIN
tatlım bende aynı durumdayım. anlamsız bır sekılde acıkıyorum... benım bel agrılarım gectı o bıraz cok yatmaktandı sanırım ama kasık agrılarım ara ara devam edıyo bu da normal mış.. benımde test gunum 18 mart pes pese guzel haberler alırız ınsallah :)
evet canım 18 mart benımde.. sabırsızlıkla test gununu beklıyorum. buralardayım aslında ama yazmamız mıyım bıseler :))
BEN GELDIIM COK SÜKÜR BEBIS IYINESEMIZ YERINE GELDI AMA ULTRASON YAPMADI ÖNCE KARNIMDAN KALP ATISINI DINLETTI BASKA BI CIHAZLA YANI GÖRÜNTÜSÜZ SONRA ALTTAN MUAYNE ETTI ELIYLE KARNIMA BASTI HERSEY YOLUNDA DEDI GÖNDERDI: CINSIYETINI ARTIK AYIN 27 SINDE GÖRÜRÜZ INSALLAH: dARISI SENIN BASINA YAZ HEMEN SONUCU ALIR ALMAZ BUGÜN BAYRAMIMIZ OLSUN ISTEYEN HERKESIN KUCAGI DOLSUN BÜTÜN HAMISLER ALLAHIM SORUNSUZ ATLATMAMIZI NASIP EYLESIN ACISINIDA YOKLUGUNUDA YASATMASIN KIMSELERE AMIIIIN
Çok şükür arkadaşım bebek için çok sevindim bende şimdi geldim yerime oturdum test sonucum trasfer sonrası 12. gün ve 29.41 bende artık hamileyim ikinci testide yaptırayım biraz daha rahatlarım artık
Çok şükür arkadaşım bebek için çok sevindim bende şimdi geldim yerime oturdum test sonucum trasfer sonrası 12. gün ve 29.41 bende artık hamileyim ikinci testide yaptırayım biraz daha rahatlarım artık
Arkadaşlar bende dün akşam dayanamayım 11. günümde idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm eşimle hemen kan testi yaptırmaya gittim
değerim 33:30 doktorumu arayıp konuştum değerimin iyi olduğunu cuma günü tekrar yaptırmamı değerimin yükselmiş olaması gerektiğini söyledi.
Benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ve kahve rengi akıntım var. İnşallah bi problem olmaz bebeğim sımsıkı tutunur da sağlıkla kucağıma almayı bana nasip eder Allahım. Rabbim bu duyguyu herkeze tattırsın.
Tebrik ederim canım gözün aydın:) ne zaman yaptırcaksın 2. testi ben cuma günü yaptırıcam.
günler çabucak gecirversede bizde sevinsek yaaaaa