du hürrem bitsin döncem ben sana canım yazını bile okuyamadım
20 30 tweet attım kıslar inşallah görür. arda tekrarlamask lazım. dizimi bıraktım 30 dakkadır döktürüom. dizim bitsin dönücem buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
du hürrem bitsin döncem ben sana canım yazını bile okuyamadım
20 30 tweet attım kıslar inşallah görür. arda tekrarlamask lazım. dizimi bıraktım 30 dakkadır döktürüom. dizim bitsin dönücem buraya
ben benim yazdıklarımı gördüm ona gitmiş. inşallah görür ve dikkate alır. arada devam edelim kıslarya bende yazdımda yazdığımız twitleri niye göremiyorum..bu yeni şeklini öğrenemedim gitti:)
Kimse bana yardımcı olmayacak mı ??
selam benimde sıkıntım azalan over rezervi. haftaya tüp tedavim başlıyo. şuan biosteron dhea diye bi ilaç kullanıyorum günde 3 tane. ankara etlik zübeydehanım hast. tüp bebek kliniğinde tedavi oluyorum. dr.um serdar hoca oranın klinik şefi benim fsh:27.44 yok böyle bi değer :))) gelişmeleri yazarım tekrar.
:))) inşallah diildir evet bu yeni twit düzeni çok karışık olmuş arada özellikle o tweterdayken tam gaz yazalım kıslar. bu arda ilk senmişsin. hayırlarla, sağlıkla başla İnşallah abdestli git canım dua okumayı ihmal etmee sakınbende yazdım peşpeşe ve bende göremedim. acaba yanlış yeremi yazdım diyede tereddüt etmedim değil yani
:))) inşallah diildir evet bu yeni twit düzeni çok karışık olmuş arada özellikle o tweterdayken tam gaz yazalım kıslar. bu arda ilk senmişsin. hayırlarla, sağlıkla başla İnşallah abdestli git canım dua okumayı ihmal etmee sakınbende yazdım peşpeşe ve bende göremedim. acaba yanlış yeremi yazdım diyede tereddüt etmedim değil yani
ben benim yazdıklarımı gördüm ona gitmiş. inşallah görür ve dikkate alır. arada devam edelim kıslar
canım tüp bebeğe genelde 2 aşılama denemeden geçmiolar. sadece yumurta rezervinde ciddi bir sıkıntı varsa yada eşinin sperm durumu vahimse direk geçiolar. eşinin sperm durumunu anlamadım yüzde 1 derken? umarım senin için hayırlısı ve sağlıklısı olr merkeze gidince bilgilendirilizrsin zaten bence. şimdiden hayırlı olsun tedavin
kızlar cumhurbaşkanı tweet atıyo tabi bizle alakasız ama olsun abanın görür inş.:)))))))
evet evet orda hadiiiiiiiiiiiiiiii
hayır orda okuyo okuyo sonra bilgi edinip ordan cvp verio. devammm ordayken görsünnn hadiii ben devam ediyorum
nerdeyse 2 yıllık evliliğimi anlatıcam:)))))))yazıyorum halen
bi sayın cumhurbaşkanım yazarak arama yaptım 100lerce öğretmen 10 dakikada nsl bastırmış. bi benmiydim yoksa
hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum, önce sen başlayacaksın.
canım bende günde 3 tane alıyorum, ilk başta tedirgin olmuştum, prospektüsü okuyunca günde en fazla 25 mg alınır diyo ben 75 mg alıyorum. işe yaracakmı gerçekten bakalım önce senden alacaz haberi. Ben de ankaradayım. Başkent Üniversitesi Hastanesine gidiyorum doktorum prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu, çok tatlı biri, süper ilgili baştan sona hep o ilgileniyo, insana moral veriyo, her hastasıyla tek tek ilgileniyo canım.
canım bende günde 3 tane alıyorum, ilk başta tedirgin olmuştum, prospektüsü okuyunca günde en fazla 25 mg alınır diyo ben 75 mg alıyorum. işe yaracakmı gerçekten bakalım önce senden alacaz haberi. Ben de ankaradayım. Başkent Üniversitesi Hastanesine gidiyorum doktorum prof. Hulusi Bülent Zeyneloğlu, çok tatlı biri, süper ilgili baştan sona hep o ilgileniyo, insana moral veriyo, her hastasıyla tek tek ilgileniyo canım.
SEN NE ZAMAN BAŞLAYACAKSIN
BEN NE YAZIK Kİ ÇOK UZAĞIM SANIRIM GEBELİK TAKİPLERİ İÇİN DAHA YAKIN BİR DOKTOR TERCİH EDERİM
TABİ ÖNCE GEBE KALMAM GEREKİYOR
HABERTÜRK MÜ SEYRETMEDİM CANIM ŞİMDİ NETTEN BAKARIM
Canım ben geçen ay histeroskopi oldum. ulun bey ileameliyat sonrası görüştüm.
histeroskopi sonrası rahimde yapışıklığın olmaması için spiral taktiğini ilk adetin bitiminde gelmemi ve çıkartacağını söyledi.
spiral çıkarttıktan sonra da rahmi kalınlaştırmak için 15 gün bi ilaç alacakmışım, sonrasında da dondurulmuşlar da transfer.
sanırım Ocak sonunu bulur transferim.
evet en az 30 kişi olsak süper olurdu
ne diycem kızlar reglimi cumartesi günü bekliyordum 26 günde bir oluyorum nadiren 28. ama başka uzamaz yani. cumartesiden beri tık yok. tam tüp bebek öncesi ay adet gecikmesi de yaşamak istemiyorum. birde tam adet sancım var 2 gündür tık yok ya. canım sıkkın tam tedavi öncesi
sen strese girdiğin için gecikmiştir canım.