• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

badezuzum

Hevesini kırmak istemem ama çok fayda sağlanacağını düşünmüyorum ben bu konuyla ilgili araştırma yaparken yüzlerce mail atılmış ama hiçbiri sonuç vermemiş :(

Son düzenleme:
badezuzum

Hevesini kırmak istemem ama çok fayda sağlanacağını düşünmüyorum ben bu konuyla ilgili araştırma yaparken yüzlerce mail atılmış ama hiçbiri sonuç vermemiş :(

:)))))) olsun ben zaten ne yığınla insanın gelip msj atıcağını nede bu msjların dikkate alınacağını sanmıyorum dediğim gibi herkes alışmış dayatılana boyun eğmeye .inan yarın tüm ücretler iki katına çıkıtı deseler kimsenin gıkı çıkmaz:)))))hemen böyle toplanıp ağlaşırız en fazla.ot kaynatıp tarifini veririz birbirimize.ama yinede ben yazıcam içimi bir yere dökmem lazım:))))))))

:)))))) olsun ben zaten ne yığınla insanın gelip msj atıcağını nede bu msjların dikkate alınacağını sanmıyorum dediğim gibi herkes alışmış dayatılana boyun eğmeye .inan yarın tüm ücretler iki katına çıkıtı deseler kimsenin gıkı çıkmaz:)))))hemen böyle toplanıp ağlaşırız en fazla.ot kaynatıp tarifini veririz birbirimize.ama yinede ben yazıcam içimi bir yere dökmem lazım:))))))))

ÇOK dolmuşsun canım sen zaten belli oluyoo rapor cıkmsadından gectım ya yapılan hatalar ne olacak..bi işe yaramasada denemekte fayda var dıyorumm benn...

Canım ne yapsınlar varolan dert zaten bizi yıpratıyor birde bunlarla uğraşıp daha mı çok yıpransınlarr.....

:14:ahhhhhh :14:

over yetmezliğine rapor verilmediğin eemin misiniz?

b) Kadın faktörü:
1- Tubal faktör: Primer silier diskinezi - Kartegener Sendromu varlığı, laparoskopi ile onaylanmış bilateral tam tubal tıkanıklık saptanan (ağır distal tubal hastalık, bilateral organik proksimal tubal tıkanıklık, bilateral tubal tıkanıklık veya tüp yokluğu olan) olgular, ağır pelvik yapışıklık belirlenen veya tubal cerrahi (laparoskopi veya açık cerrahi ile ) sonrasında gebe kalamayan olgular.
2- Endometriozis: Hafif ve orta derece endometriozis, ileri evre (evre 3-4) endometriozis.
3- Hormonal - ovulatuar bozukluklar: DSÖ Grup I-II hastalarda anovulasyonda standart tedaviye yanıtsız olgular.
c) Açıklanamayan infertilite: Hem erkek, hem de kadının tetkiklerinin normal olmasına ve en az iki deneme gonadotropinlerle OI + IUI uygulanmasına rağmen evlilik tarihinden itibaren 3 yıl veya daha uzun süreli gebe kalamama halidir.
d) Diğer endikasyonlar: Azalmış over rezervli olgulardır.
(4)SUT'un4.5.4.K.1(1)d bendi gereği üç yıllık sürenin dolmuş olması şartıyla, IVF tedavisi öncesinde sağlık kurulu raporunda;
a) Erkek faktörü için; Oligoastenozoospermide total progresif motil sperm sayısı 5 milyondan yüksek olan olgularda iki deneme gonadotropin verilerek uygulanmış "OI + IUI" tedavisinin yapılmış olmasına rağmen gebe kalınamadığının (5 milyondan az olan oligoastenozoospermi olguları ile azoospermi olgularında bu şart aranmaz),

b) İleri evre (evre 3-4) endometriozis olgularında; Endometriozis cerrahisi tedavisinden sonra bir yıl gebeliğin sağlanamadığının veya cerrahi tedavi sonrası iki deneme gonadotropin verilerek uygulanmış "OI + IUI" tedavisi sonrası gebelik elde edilemediğinin,

c) Hafif ve orta derece endometriozis olgularında; En az iki deneme gonadotropinlerle "OI + IUI" tedavisi sonrası gebelik elde edilemediğinin,

ç) Açıklanamayan infertilite olgularında; En az iki deneme gonadotropinlerle "OI + IUI" tedavisi sonrası gebelik elde edilemediğinin,
belirtilmiş olması halinde IVF giderleri Kurumca karşılanır.

ÇOK dolmuşsun canım sen zaten belli oluyoo rapor cıkmsadından gectım ya yapılan hatalar ne olacak..bi işe yaramasada denemekte fayda var dıyorumm benn...

evet cnm... şu rahim filmini 2 yıl içinde 2 kez çektirsinler bakalım ,2 yıl içinde iki kere kürtaj olsunlar,yemenden giymenden gezmenden kesip avuçla paralarını hastanelere yığsınlar vurduğun iğneler kullandığın ilaçlar yüklendiğin hormonları alsalar,evinde huzurları olmasa milletin ne oldu yokmu halen bebek laflarına bahane uydurmak zorunda kalsalar,her ay gidip elalemin erkeklerine muayene olmak zorunda kalsalar o zaman görürüm ben onları.bunlar benim yaşadıklarım daha neler yaşayanlar var...ve bu çektiklerim yetmezmiş gibi rapor verirken işkence yapıyolar.yahu ben çokmu istiyorum tüp bebek yapmayı???:47::47::47::47: ne sinir kaldı ne huzur ne mutluluk .insan içine çıkmayan asosyal bişey oldum....dolmuşum dimi:))))))))))))

Canım ne yapsınlar varolan dert zaten bizi yıpratıyor birde bunlarla uğraşıp daha mı çok yıpransınlarr.....

:14:ahhhhhh :14:

iyide güzelim bunlarla uğraşmazsak o varolan dertler bitmiyo işte.tabiki Allah nasip edicek amenna ama böyle her olana da baş üstüne demek bana ters geliyo....

evet cnm... şu rahim filmini 2 yıl içinde 2 kez çektirsinler bakalım ,2 yıl içinde iki kere kürtaj olsunlar,yemenden giymenden gezmenden kesip avuçla paralarını hastanelere yığsınlar vurduğun iğneler kullandığın ilaçlar yüklendiğin hormonları alsalar,evinde huzurları olmasa milletin ne oldu yokmu halen bebek laflarına bahane uydurmak zorunda kalsalar,her ay gidip elalemin erkeklerine muayene olmak zorunda kalsalar o zaman görürüm ben onları.bunlar benim yaşadıklarım daha neler yaşayanlar var...ve bu çektiklerim yetmezmiş gibi rapor verirken işkence yapıyolar.yahu ben çokmu istiyorum tüp bebek yapmayı???:47::47::47::47: ne sinir kaldı ne huzur ne mutluluk .insan içine çıkmayan asosyal bişey oldum....dolmuşum dimi:))))))))))))

evet tatlım yerden göğe kadar hakılısın o kadr uğraş bıde sonunda hüsrana uğra insan yıkılır yani..bende doktor kurbanıyım canımm 23 yası doldurmak gerekıyormus ya hanı bu bıze once solenmedı bende rapor ıcın okadr koşturdum iş yerınden defalarca izin aldım uğrastım rapor cıktı tedavıye baslıcaz bıde ne desınler bu rapor gecersız.. yası bekle..ee yenı ev aldık ozelde raporsuz yaptırmaya gucum yok..hayır o asamalarda hep umıtlendım ben ona yanıyorum

evet tatlım yerden göğe kadar hakılısın o kadr uğraş bıde sonunda hüsrana uğra insan yıkılır yani..bende doktor kurbanıyım canımm 23 yası doldurmak gerekıyormus ya hanı bu bıze once solenmedı bende rapor ıcın okadr koşturdum iş yerınden defalarca izin aldım uğrastım rapor cıktı tedavıye baslıcaz bıde ne desınler bu rapor gecersız.. yası bekle..ee yenı ev aldık ozelde raporsuz yaptırmaya gucum yok..hayır o asamalarda hep umıtlendım ben ona yanıyorum

işte gelde sinir olma

kesinlikle haklısın biz yinede yapalımda olmazsa da denemiş oluruz en azından..

aynen bizde yeni ev aldık kredi ile. onun borcu var. tüpe başlıycaz izin alamam diye bide istifa ettim bende :43:

aynen bizde yeni ev aldık kredi ile. onun borcu var. tüpe başlıycaz izin alamam diye bide istifa ettim bende :43:

kıyamamm yaa işinden de olmuşsun..hayır ınsan olacağını bılse elbette ıs mı dusunur ama bole sorunlar cıkıyor iştee..bende durumumu mecburen paylastım sansa mudurum bayan anlayıs gosterdı bana...ama ne faydaaa

kıyamamm yaa işinden de olmuşsun..hayır ınsan olacağını bılse elbette ıs mı dusunur ama bole sorunlar cıkıyor iştee..bende durumumu mecburen paylastım sansa mudurum bayan anlayıs gosterdı bana...ama ne faydaaa

hayırlısı böyleymiş kısmet.. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah :49:

Back