çok teşekkürler . akşama doğru hepimiz mesajını burada paylaşsın en uygun olanı gönderelim. ne dersiniz?
yalnız böyle topiclere yazmakla olmuyo başlıkmı açsak bizim msjdn sonra yazılınca diğer sayfaya düşüyo????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler . akşama doğru hepimiz mesajını burada paylaşsın en uygun olanı gönderelim. ne dersiniz?
badezuzum
Hevesini kırmak istemem ama çok fayda sağlanacağını düşünmüyorum ben bu konuyla ilgili araştırma yaparken yüzlerce mail atılmış ama hiçbiri sonuç vermemiş
ben 32 yaşındayım. rapor olumsuz dedi doktorum, seneye yapalım dedim ama olmaz yumurtan kalmaz dedi ne 35 yaşından bahsediyor bu protokol????? 33 te bile yumurtam kalmazken
:)))))) olsun ben zaten ne yığınla insanın gelip msj atıcağını nede bu msjların dikkate alınacağını sanmıyorum dediğim gibi herkes alışmış dayatılana boyun eğmeye .inan yarın tüm ücretler iki katına çıkıtı deseler kimsenin gıkı çıkmaz:)))))hemen böyle toplanıp ağlaşırız en fazla.ot kaynatıp tarifini veririz birbirimize.ama yinede ben yazıcam içimi bir yere dökmem lazım:))))))))
:)))))) olsun ben zaten ne yığınla insanın gelip msj atıcağını nede bu msjların dikkate alınacağını sanmıyorum dediğim gibi herkes alışmış dayatılana boyun eğmeye .inan yarın tüm ücretler iki katına çıkıtı deseler kimsenin gıkı çıkmaz:)))))hemen böyle toplanıp ağlaşırız en fazla.ot kaynatıp tarifini veririz birbirimize.ama yinede ben yazıcam içimi bir yere dökmem lazım:))))))))
over yetmezliğine rapor verilmediğin eemin misiniz?
ÇOK dolmuşsun canım sen zaten belli oluyoo rapor cıkmsadından gectım ya yapılan hatalar ne olacak..bi işe yaramasada denemekte fayda var dıyorumm benn...
Canım ne yapsınlar varolan dert zaten bizi yıpratıyor birde bunlarla uğraşıp daha mı çok yıpransınlarr.....
ahhhhhh
evet cnm... şu rahim filmini 2 yıl içinde 2 kez çektirsinler bakalım ,2 yıl içinde iki kere kürtaj olsunlar,yemenden giymenden gezmenden kesip avuçla paralarını hastanelere yığsınlar vurduğun iğneler kullandığın ilaçlar yüklendiğin hormonları alsalar,evinde huzurları olmasa milletin ne oldu yokmu halen bebek laflarına bahane uydurmak zorunda kalsalar,her ay gidip elalemin erkeklerine muayene olmak zorunda kalsalar o zaman görürüm ben onları.bunlar benim yaşadıklarım daha neler yaşayanlar var...ve bu çektiklerim yetmezmiş gibi rapor verirken işkence yapıyolar.yahu ben çokmu istiyorum tüp bebek yapmayı??? ne sinir kaldı ne huzur ne mutluluk .insan içine çıkmayan asosyal bişey oldum....dolmuşum dimi:))))))))))))
evet tatlım yerden göğe kadar hakılısın o kadr uğraş bıde sonunda hüsrana uğra insan yıkılır yani..bende doktor kurbanıyım canımm 23 yası doldurmak gerekıyormus ya hanı bu bıze once solenmedı bende rapor ıcın okadr koşturdum iş yerınden defalarca izin aldım uğrastım rapor cıktı tedavıye baslıcaz bıde ne desınler bu rapor gecersız.. yası bekle..ee yenı ev aldık ozelde raporsuz yaptırmaya gucum yok..hayır o asamalarda hep umıtlendım ben ona yanıyorum
işte gelde sinir olma
over yetmezliğine rapor verilmediğin eemin misiniz?
evet tatlım yerden göğe kadar hakılısın o kadr uğraş bıde sonunda hüsrana uğra insan yıkılır yani..bende doktor kurbanıyım canımm 23 yası doldurmak gerekıyormus ya hanı bu bıze once solenmedı bende rapor ıcın okadr koşturdum iş yerınden defalarca izin aldım uğrastım rapor cıktı tedavıye baslıcaz bıde ne desınler bu rapor gecersız.. yası bekle..ee yenı ev aldık ozelde raporsuz yaptırmaya gucum yok..hayır o asamalarda hep umıtlendım ben ona yanıyorum
aynen bizde yeni ev aldık kredi ile. onun borcu var. tüpe başlıycaz izin alamam diye bide istifa ettim bende
kıyamamm yaa işinden de olmuşsun..hayır ınsan olacağını bılse elbette ıs mı dusunur ama bole sorunlar cıkıyor iştee..bende durumumu mecburen paylastım sansa mudurum bayan anlayıs gosterdı bana...ama ne faydaaa
fsh 18 ken mi denediniz tüpü. benim fsh 13 çıkınca hatta tam değer 12,80 di galiba, doktorum büyük ihtimal sonuçlanmaz boştan yere seni umutlandırmak ve yıpratmak istemem diyerek başlamadı. ben de geçen sene polip ameliyatı oldum.
evet maalesef çıkmadı raporumdoktorumda çok umutlandırdı bizi ama 3 yıl şartını aşamamışız