• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
5 buçuk yıllık evliyim ve 3 yıldır bebek istiyorum ama o beni istemiyor.eşimde ve bende bir sorun yok yani sebebi bilinmeyen infertilite.klomenler kullandım aşılama yapıldı ama yokkkk gelmiyor benim bebişim.şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız ama çok umutsuzum,tedirginim korkuyorum.yaşadığım yer ve tüp bebek merkezi farklı şehirlerde anlayacağınız ne yapacağını bilmez bir durumdayım.paylaştıklarınızı okudukça moral buluyorum.iyi ki varsınız..:17:

canım hoşgeldin

bilgilerini tam yazarsan senide güzel listemize ekleyebilirim

slm arkadaşlarrrr ben salı günüü antalyaya doktorumun yanına kontrole gittim ve herşey normaldi bu ay için dogum kontrol hapı elevit coraspirini ve bır ilaç daha verdiii 10 şubattta tedavim başlıyorrr ve benim tedavi sürecim başlıyorrrr bizim sebep sper sayısı düşüklüğüüüü ayy çok heycan varrrrrrrr

slm arkadaşlarrrr ben salı günüü antalyaya doktorumun yanına kontrole gittim ve herşey normaldi bu ay için dogum kontrol hapı elevit coraspirini ve bır ilaç daha verdiii 10 şubattta tedavim başlıyorrr ve benim tedavi sürecim başlıyorrrr bizim sebep sper sayısı düşüklüğüüüü ayy çok heycan varrrrrrrr

aman canım inşallah sonuna kadar hep güzel gider

:14:benim hem sonuçlarım hem raporum çıkmadı :((((((((((

Son düzenleme:
Ben de ocakta pgt li tüp bebek deniyorum. Yaş 35, hastane: Memorial, neden genetik problem ve rezerv azlığı .

Allah hepimizin yardımcısı olsun amin...

canım hoşgeldin

bilgilerini tam yazarsan senide güzel listemize ekleyebilirim

Aramıza kabul ettiğmız için teşekkür ederim. 33 yaşındayım ve bu ay tüp bebek tedavisine başlamak ve başlamamak arasında kaldım.anne olmayı çok istiyorum.tedavi aşamalarını yazmıştım.kararsızlığımın 2 sebebi var ilki kayserıde tedavi olacağım ben tokatta yaşıyorum ve çalışıyorum yol ve izin problemi diğer sorun ise tedavimi yapacak yer ile ilgili çok bilgim yok.kayserili arkadaşlar varsa onlardan da yardım istiyorum.buradaki tüm arkadaşlarım ve ben inşallah muradimiza kavuşuruz.destek ve moral istiyorum hepimizden:26:

kızlar tedavimiz inşallah hayırlı olur ben de çalışıyorum izin sorunumu hallettikten sonra ve tabiiiiiiiiii ki kendimi hazır hissettiğimde, inşallah 2.de yakalarım bebeğimi :)) ...

kızlar tedavimiz inşallah hayırlı olur ben de çalışıyorum izin sorunumu hallettikten sonra ve tabiiiiiiiiii ki kendimi hazır hissettiğimde, inşallah 2.de yakalarım bebeğimi :)) ...

melish cnm naber.başlıyomusun tedaviye hadi hayırlı olsun cnm benim .bu defa olucak inş.gelmiyosun topice.gerçi kimseler yok artık bende takılıyorum burada.çoook öpyorum cnm

melish cnm naber.başlıyomusun tedaviye hadi hayırlı olsun cnm benim .bu defa olucak inş.gelmiyosun topice.gerçi kimseler yok artık bende takılıyorum burada.çoook öpyorum cnm

Canım ya çok yoğun çalışıyorum tüm gün pc başında olduğumdan gözlerim çok ağrıyor :( bu yüzden sıkça girmemeye çalışıyorum ama tüm arkadaşlarımı takipteyim, senin de hayırlı uğurlu olsun, senin de olacağına inanıyorum, en azından iki hamilelik yaşadın, ben hiç yaşamadım :(( inşallah olacak arkadaşım inşallah.ben şubattan sonra düşünüyorum, mart gibi falan..bakalım izinlerimi ne zaman ayarlarsam...diğer topiğe de yazdım okursun olur mu öptüm seni tatlım...

Kızlar adetimin geciktiğini yazmıştım size. Test yapmıştım ve negatifti. Sonradan 8.dakikada silik çizgi çıktı şokkk yaşadım o siliğe bile hasrettim. Daha önceki yıllar 2 saat bile tutardım o testleri siliği bile görebilmek için. Sürekli sancım vardı her an adet olucam gibi söylemiştim. Bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer silik çizgim iice yok olmaya başlamıştı. Eşime itiraf ettim artık eşim hemen heveslendi ve hastaneye gittik.kanımı verdim. O bekleyis sırasında cenazemiz varmış gibi ben ağlayarak eşim elini başına kaptmış dua ederek bekledik. yalvardım Rabbime sen yaratansın, yoktan var edensin rabbim hayırlı, sağlıklı evlat ver diye. senelerceee denemeler ,takipler, aşılamalar olumsuz. hemşire getirdi tebrikler dedi. sonucu elime almaya bile korktum çünkü doğru olamazdı. ağlayarak aldım sonucu. sonuç: hcg 14,55. biri bile görememiş biri olarak bi an sevindim ve yürürken eşime çok düşük değer dedim. eşim kötümsersin diyordu ama gözleri ışıl ışıldı canım yandı bi annnn içimden yine olmadı dedim ve doktorun odasına girdik. doktor sonuca baktı ve, ya bebeği kaybetmişsiniz yada şu an kaybediosunuz dedi. yakında kanamanız başlar dedi.
Tam tüp bebeğe başlarken şimdide bu çıktı. Şu an perişan durumdayım. sanırım ocak ayında başlıyamıycam ben:((((((

Kızlar adetimin geciktiğini yazmıştım size. Test yapmıştım ve negatifti. Sonradan 8.dakikada silik çizgi çıktı şokkk yaşadım o siliğe bile hasrettim. Daha önceki yıllar 2 saat bile tutardım o testleri siliği bile görebilmek için. Sürekli sancım vardı her an adet olucam gibi söylemiştim. Bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım bu sefer silik çizgim iice yok olmaya başlamıştı. Eşime itiraf ettim artık eşim hemen heveslendi ve hastaneye gittik.kanımı verdim. O bekleyis sırasında cenazemiz varmış gibi ben ağlayarak eşim elini başına kaptmış dua ederek bekledik. yalvardım Rabbime sen yaratansın, yoktan var edensin rabbim hayırlı, sağlıklı evlat ver diye. senelerceee denemeler ,takipler, aşılamalar olumsuz. hemşire getirdi tebrikler dedi. sonucu elime almaya bile korktum çünkü doğru olamazdı. ağlayarak aldım sonucu. sonuç: hcg 14,55. biri bile görememiş biri olarak bi an sevindim ve yürürken eşime çok düşük değer dedim. eşim kötümsersin diyordu ama gözleri ışıl ışıldı canım yandı bi annnn içimden yine olmadı dedim ve doktorun odasına girdik. doktor sonuca baktı ve, ya bebeği kaybetmişsiniz yada şu an kaybediosunuz dedi. yakında kanamanız başlar dedi.
Tam tüp bebeğe başlarken şimdide bu çıktı. Şu an perişan durumdayım. sanırım ocak ayında başlıyamıycam ben:((((((

canım benimm çok geçmiş olsun..şu an ne desem seni teselli etmiycek biliyorum..ama Allah sana sağlık versin bitanem..herşeyde bi hayır vardır. tekrar geçmiş olsun :((((

AMİN...
Bu kısa ve uzun protokol nasıl oluyo, benim ilk denemem olacak da bu konularda çok bilgisizim. Benim nasip olursa adetin 2. günü iğneler başlayacak sonra yumurta toplama ve transfer şeklinde, bu uzun protokol mü?

senin tedavinde kısa protokol canım.uzun protokolde iğneler adetin 21.ci günü başlıyo.benim gibi yumurta rezervi az olanlara kısa protokol uygulanıyor genelde.. biraz geç cevap yazdım kusura bakma ancak fırsatım oldu..Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

:nazar::emir_bebek:TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Yumurta rezervi
[/TD]
[TD]ANAKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azoospermi
[/TD]
[TD]MEMORİAL
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]EGE ÜNV.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GATA
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BELÇİKA TÜP BEBEK MERKEZİ[/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
bilseker11[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]yumurta azlığı ve kalitesizliği[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

:52:LİSTEYE EKLEMEDİĞİM VARMI ???????

benide listeye eklermisin canım.tüplerim kapalı ve rezerv azlığı var.ocak adetimde kocaeli üniversitesinde başlıyacağım bende...5. ci denemem olacak

Son düzenleme:

hem çok kötü bi haber tabi allahım sabır versin ama hem de güzel bi tarafı var demekki kafandan silince hamile kalabiliyorsun..silik çizgiye bile hasretiz dediğin gibi..bu demek oluyo ki önümüzdeki bi kaç ay daha normal yolla deneme şansın var..güzel tarafından bakalım canım allah yardımcn olsun..

senin tedavinde kısa protokol canım.uzun protokolde iğneler adetin 21.ci günü başlıyo.benim gibi yumurta rezervi az olanlara kısa protokol uygulanıyor genelde.. biraz geç cevap yazdım kusura bakma ancak fırsatım oldu..Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

teşekkür ederim canım, geç olsun sorun değil.

canım geçmiş olsun, umudumuzu yitirmek yok. herşeyde bir hayır vardır...

Back