• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

bütün kader arkadaşlarıma merhaba ben 13 yıllık evliyim 1 kez doğal yolla hamile kadım doğumdan sonra 5 aylıkken bebeğimi kaybettim 10 sene ara verdik bu sürede normal yolla kalamayınca doktor doktor gezdik asıl izmirliyim ama görev nedeniyle trabzondayım ktüde tedavi görüyorum benim 1. tüp denemem olacak bugün-yarın adet günüm bu adetimin 21. gününde yani ocak başı gibi inşallah başlayacağız(ilaçlarımı aldım bekliyorum). 2 başarısız aşılama denemem var sebpsiz infertilite 31 yaşındayım kısaca durumum bu benide listeye eklermisiniz??? biraz uzun oldu ama buraya yazmamın nedeni yalnız olmadığımı görmek güç veriyor ama garip derecede karmaşığım ya tutmazsa sebepsiz infertilitede şansım ne kadar emin olamıyorum aslında olumsuzlukla karşılaşmak beni korkutuyo önce yaşadıklarım beni çok sarstıda kilo problemmde var offfffff ya karmakarışığım hepimizin allah yardımcısı olsun :27: :27:

dün akşam yazmıştım ama mesajım görülmedi galiba......... :((

fsh ve amh kaçtı? kaç folikul vardı da verilmedi rapor? Erkeğin spermi az olunca 3 yıl şartı yok da kadının yumurtası az olunca nedne 3 yıl şartı var ne saçma..

fsh:27.44 , e2:30 amh bakılmadı sanıyorum.evet sana kesinlikle katılıyorum bu devletteki kadın erkek eşitsizliğine bi örnek olsa gerek:47: devletteki yasa bile erkeğin yoksa sorgusuz sualsiz yap, kadının yoksa 3 yıl bekle

Son düzenleme:
selam hoş geldin :3: hemen hemen hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. inşallah tutar , benimde ilk denemem heyecanla korku arası bişey yaşıyorum. Allah hepimizin gönlüne göre :49: versin :16:
allahımın izniyle hayırlısı ise inşallah çok bunaltıcı bir süreç ama buda bizim sınavımız galiba.........

fsh:27.44 , e2:30 amh bakılmadı sanıyorum.evet sana kesinlikle katılıyorum bu devletteki kadın erkek eşitsizliğine bi örnek olsa gerek:47: devletteki yasa bile erkeğin yoksa sorgusuz sualsiz yap, kadının yoksa 3 yıl bekle

Adetin 2. günü ultrasonda kaç antral folikül gördü dr.? Folikul sayısı daha önemli değerlerden..

senindemi ilk denemen? bu rapor işi kafamı karıştırdı.. normalde çıkmalımıydı bana ?

Son düzenleme:
merhaba elif ben:) cumartesi günü Umut Tüp bebekte süleyman bey ile randevum var,3.5 yıllık evliyiz ve 2 yıldır korunmuyoruz,şükürler olsunki bende bir sorun yok,ama eşimin morfolojisi%1 eşimin çevresindeki birkaç prof.un sperm sayısı yüksek olduğu için doğal yolla gebe kalacağımız konusunda ısrar etmesi ile extra birşey yapmadık,yumurtalama günü takibi hariç:)) ama sonuç yok....Cumartesi günü acaba Süleyman Bey direk tüp bebek mi diyecek diye düşünüyorum,(özel bi merkez olduğu için) aşılamayı önerir mi? orada tedavi olan çok kişi var burda bana yardımcı olurmusunuz? kendimi önce Rabbime daha sonra Süleyman Bey'e emanet etmelimiyim??:(((:44:

Kimse bana yardımcı olmayacak mı:( ??

sıkıntıları yazdım bakalım sizler ne yaptınız?

ya bende yazdımda yazdığımız twitleri niye göremiyorum..bu yeni şeklini öğrenemedim gitti:)

Kimse bana yardımcı olmayacak mı:( ??
du hürrem bitsin döncem ben sana canım yazını bile okuyamadım
yada bitek ben yazdım:))))))tek tüy:)))))))

20 30 tweet attım kıslar:16::16::16: inşallah görür. arda tekrarlamask lazım. dizimi bıraktım 30 dakkadır döktürüom. dizim bitsin dönücem buraya:16::16::16::16::16::16:

kızlar rezerv azlığı için dhea kullanımı uzun süre tehlikeliymiş burda kullanan var mı.birde yumurta kalitesi ,için bal çörek otu tarçın keten tohumu tarifi var uygulayıp fayda gören oldumu.

ben dhea kullanıyorum günde 3 tane 25 mg lık hemde, tedirginim aslında ama doktoruma da güveniyorum. tavsiyen için teşekkürler canım

Back