Kızlar şimdi embriyolog aradı dün 11 yumurtam toplanmıştı 7 tanesi sağlıklı olarak döllenmiş
Yarın tekrar arayacaklar kaliteleri ve transfer günü için kızlar ne olur bana dua edin umarım 7 side 5 güne gider
Hepinizi çook öpüyorum
Canım bende bugün gittim sabah kontrole muayene etti banada fazla yumurta oluşmamış dedi daha fazla olabilirdi dedi 225 doza çıkardı menagon iğneyede devam dedi cumartesi tekrar çağırdı o zaman karar verecek menagona devammı değilmi diyesen ne kadar kullandın yada kullandınmı bunu? birde kan tahlili yaptı bu defa biraz acıdı hemşireye sinir oldum:) allahım yardım et önümüzde daha çok işlemler var umarım sonu güzel olur.transferde anestezi yapmayacakmış doktor bugün sordum. transferden sonrada sanırım yine iğne ilaç falan veriliyormuş blgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
canım fark ne yaptı peki ilaç olarak lucrin vermedimi mesela oranlar mı değişti???
Maşallahhh canım İnşallahhh Rabbim isteyen herkese sağlıkla, hayırla versin
çok sevindim canım ne güzel inşallah herşey hayırlısı ile istediğin gibi olur.lütfen yaşadıklarını bizimle payleş ilk defa tüp bebek yaptırıyorum o yüzden deneyimli olduğunuz için sizin yazdıklarınıza ihtiyacımız oluyor.transfer yada yumurta toplamasından sonrada çok iğne veya ilaç kullanılıyormu???
çok sevindim canım ne güzel inşallah herşey hayırlısı ile istediğin gibi olur.lütfen yaşadıklarını bizimle payleş ilk defa tüp bebek yaptırıyorum o yüzden deneyimli olduğunuz için sizin yazdıklarınıza ihtiyacımız oluyor.transfer yada yumurta toplamasından sonrada çok iğne veya ilaç kullanılıyormu???
peki dondurulmuş varsa ücret ödemiyor muyuz canım yani biz tedaviye 1 yada iki ay sonra başlayacagiz
kızlar climara bant kullanan varmı aranızda? ben kullanıyorum hemde hergün 1 bant değştiriyorum, kutuda 4 tane var fiyatı 27 tl. 4 günde bir 27 tl koyuyo açıkcası,
ayrıca progeston iğne günde bir kez, jel sabah akşam, estofrem hap günde 2 kez ikişer tane, coraspin ve vitamin, bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum!!
Kızlar şimdi embriyolog aradı dün 11 yumurtam toplanmıştı 7 tanesi sağlıklı olarak döllenmiş
Yarın tekrar arayacaklar kaliteleri ve transfer günü için kızlar ne olur bana dua edin umarım 7 side 5 güne gider
Hepinizi çook öpüyorum
Hepinizi çook öpüyorum
canım benim de dondurulmuşlarım var ama henüz onlarla ilgili bir işlem yapmadık o yüzden de detaylarını bilmiyorum maalesef. ama anladığım kadarıyla öncesinde kullandığımız ilaçları kullanmıyoruz bide hastaneye takip parası vermiyoruz.
canım bende kullandım o bantlardan ilk zamanlarda bişey yoktu ama sonralarda bacaklarımda acayip alerji yaptıama ben hergün değil de günde iki kere değiştiriyordum doktor öyle demişti yani. bende bi kutu var hatta bi tanede fazladan var 5 tane falan oluyo sanırım istersen sana kargoyla gönderebilirim.
çok heyecan verici bişey o ya :) bende sabah kalkar kalkmaz saate bakardım arayacaklar mı diye dakika sayardım :)) inşallah sağlıcakla dayanırlar da sana güzelce, hayırılısıyla transfer edilirler.
Sabah kan verdim ve sonucun cikmasini dr umdan gelicek olan telefonu bekliorum... Saatler gecmek bilmiyor aksam 6ya kdr nasi dayanicam tabi birde kotu sonuc almak var
Hayırlı sonuşlar alırsın inşALLAH ama ne kadar uzun sürüyormuş sonucu vermeleri normalde en fazla 2 saat sürer benim bildiğim...:44:
Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Dondurulmus Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.
benim 14 subatta:) toplandı 17 şubatta transfer oldu 27 şubatta pozitif degeri gördük su an beklemedeyiz:)
transfer yapılan arkadaslar Rabbim hayırlı eylesintransfer öyle kolayki ne olduğunu anlamadan bitiyor emin olunuz
arkadaslarım benim durumum da netleşti malesef yoğun kanamam basladı. hersey nasip...
tüm umudum bitti. yarın doktorumla görüşmem var 3 donmuşumuz için. psikolojik olarak hazır değilim çok acılarım oldu bu süreçte. ama vücudumda hazırken hemen adetten sonra baslamak belki daha uygun olur diye düşünüyorum kafam çok karışık inş.yarın doktorumla da istişare edeceğim.
sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.
ekim ayında aşılama süreciyle basladı serüvenim sonra ilk tüp bebek derken ara vermeden oldu hersey.
3 tane donmuşumuz var ki inş.bozulmadan çözülürler :18: onların için yazın tatili mi beklemeliyim sizce kafamı rahatlatarak? yoksa beklemek daha mı üzer insanı tam ilaçların etkisi devam ediyorken hemen donmuşlarla da şansımı deneyeyim mi?
Sabah kan verdim ve sonucun cikmasini dr umdan gelicek olan telefonu bekliorum... Saatler gecmek bilmiyor aksam 6ya kdr nasi dayanicam tabi birde kotu sonuc almak var
yaa evet bana da çok uzun geldi bana 2 saatte faxlıyolar normaldehayırlı sonuşlar alırsın inşallah ama ne kadar uzun sürüyormuş sonucu vermeleri normalde en fazla 2 saat sürer benim bildiğim...:44:
inşallah canım ama lab ı bi ara bence sen! Walla çatlıcaz meraktan burdainsallah isteyen herkes hyrli hbrler alir...sonuc gelince paylasicam .....
merhaba arkadaslar bugün transferim oldu 1ebriyon koydular oda orta kalite yagni 2 kalite bu durumda hamile kalan varmi içinizde çok morale ihtiyacım var,moralim çok bozuldu taa yumurta toplandığı zaman sadece 5 yumurta çıkmış onun 2iyi digerleri gelişmemiş ve sonuçta 1 tanesi dollenmis ve 2 hücreli olarak bugün transfer edildi çok beklemediler sansa bırakmak istemediler galiba yumurta toplama salı gunü oldu ve transferse perşembe.ve tuhafıma giden şeyde transfer sonrası yatırmadılar hemen kaldırıp eve gönderdiler her yerde mı öyle yapılıyor acaba...acaba benim durumumda olan varmi içinizde desteklerinizi bekliyorum kızlar.inşallah allahım hepimiz için ol der de bebişlerimiz sımsıkı tutulur bize âmin
dondurulmuş embriyo transferim 15 şubatta yapılmıştı yani 62,6 14. gün değerim olmuş oluyor
az önce idrar testi yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı.. buna da şükür dedim, yarın tekrarlıycam kan testini bakalım
Canım bende bugün gittim sabah kontrole muayene etti banada fazla yumurta oluşmamış dedi daha fazla olabilirdi dedi 225 doza çıkardı menagon iğneyede devam dedi cumartesi tekrar çağırdı o zaman karar verecek menagona devammı değilmi diyesen ne kadar kullandın yada kullandınmı bunu? birde kan tahlili yaptı bu defa biraz acıdı hemşireye sinir oldum:) allahım yardım et önümüzde daha çok işlemler var umarım sonu güzel olur.transferde anestezi yapmayacakmış doktor bugün sordum. transferden sonrada sanırım yine iğne ilaç falan veriliyormuş blgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
peki dondurulmuş varsa ücret ödemiyor muyuz canım yani biz tedaviye 1 yada iki ay sonra başlayacagiz
kızlar climara bant kullanan varmı aranızda? ben kullanıyorum hemde hergün 1 bant değştiriyorum, kutuda 4 tane var fiyatı 27 tl. 4 günde bir 27 tl koyuyo açıkcası,
ayrıca progeston iğne günde bir kez, jel sabah akşam, estofrem hap günde 2 kez ikişer tane, coraspin ve vitamin, bi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum!!
Hepinizi çook öpüyorum
ooo süper, tebrik ederim şimdiden :) hayırlı transferler dilerim, kavuşmana bişi kalmamış :) bana 3 günlük transfer edilmişti sanırım 5 günlük blast ın şansı daha yüksek
ay çok sağol canım yaaa, gün de iki tane bant mı kullanıyordun yani!!! bana günde bir tane bile fazla gibi geliyor sonuçta haftalık bantlar! sana özelden adersimi yazayım canım karşı ödemeli bana kargo edebilirsen çoook sevinirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?