2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

çok sevindim canım ne güzel inşallah herşey hayırlısı ile istediğin gibi olur.lütfen yaşadıklarını bizimle payleş ilk defa tüp bebek yaptırıyorum o yüzden deneyimli olduğunuz için sizin yazdıklarınıza ihtiyacımız oluyor.transfer yada yumurta toplamasından sonrada çok iğne veya ilaç kullanılıyormu???

transfer en ama en kolay safa hiççççççç bişey hissedilmio. aşılamada bile sancım çoktu beni o saırada. alttan muayne kontrollerinden bi kolay. rahat ol canım. hayırlı olsun

Canım önceki tedavimle şimdiki tedavim arasındaki fark ilaç dozajı ve birde hap verdi 5 gün içtim FEMARA adı yumurtaları uyarıcı ve kalitesini arttırıcı menagonu önceki tedavide 5 toz 5 su yaptırıyordum şimdi 5 toz 3 su yaptım etkisi daha yoğun yani bakalım inşALLAH bu tedavide kavuşurum yavrularıma......

canım fark ne yaptı peki ilaç olarak lucrin vermedimi mesela oranlar mı değişti???

Maşallahhh canım İnşallahhh Rabbim isteyen herkese sağlıkla, hayırla versin

Amin canım bu ikinci tedavim evet biraz tecrübe edindim kendime göre mesala daha önceki tedavimde uygulananlar ve şimdi uyguladıklarım arasında çook fark var önceki tedavimde menagon 375 vermişti dr 5 toz 5 su olarak vurduruyordum beni iğne saatleri konusunda hiç uyarmamışlardı sabah işe gitmeden sağlık ocağında vurduruyordum ama akşam saatleri yaptırman daha etkili sonuç veriyormuş ilk tedavide sadece iğne vardi şimdi ise yine menagon 5 toz 3 su ama onunla beraber FEMARA adında birde hap verdi sabah akşam 1 tane 5 gün içtim yumurta kalitesini arttırıcıymış ve çok yumurta oluşmasını sağlıyormuş gerçektende öyle oldu önceki tedavimde zar zor 5 yumurta oluştu ve 3 ü döllendi şimdi ise 11 yumurta oluştu ve 7 si döllendi yumurtalarım dün toplandı önceki tedavide Progeston kapsül (rahim hazırlayıcı) ,estrofem(östorojen) ve monodox (antibiyotik)verilmişti şimdi ise progynex iğne ve crinone jel beraber verdi ayrıca coraspin,prednol,monodox,estrofem toplamda 7 ayrı ilaç verildi

Amin canım bu ikinci tedavim evet biraz tecrübe edindim kendime göre mesala daha önceki tedavimde uygulananlar ve şimdi uyguladıklarım arasında çook fark var önceki tedavimde menagon 375 vermişti dr 5 toz 5 su olarak vurduruyordum beni iğne saatleri konusunda hiç uyarmamışlardı sabah işe gitmeden sağlık ocağında vurduruyordum ama akşam saatleri yaptırman daha etkili sonuç veriyormuş ilk tedavide sadece iğne vardi şimdi ise yine menagon 5 toz 3 su ama onunla beraber FEMARA adında birde hap verdi sabah akşam 1 tane 5 gün içtim yumurta kalitesini arttırıcıymış ve çok yumurta oluşmasını sağlıyormuş gerçektende öyle oldu önceki tedavimde zar zor 5 yumurta oluştu ve 3 ü döllendi şimdi ise 11 yumurta oluştu ve 7 si döllendi yumurtalarım dün toplandı önceki tedavide Progeston kapsül (rahim hazırlayıcı) ,estrofem(östorojen) ve monodox (antibiyotik)verilmişti şimdi ise progynex iğne ve crinone jel beraber verdi ayrıca coraspin,prednol,monodox,estrofem toplamda 7 ayrı ilaç verildi

peki dondurulmuş varsa ücret ödemiyor muyuz canım yani biz tedaviye 1 yada iki ay sonra başlayacagiz

canım benim de dondurulmuşlarım var ama henüz onlarla ilgili bir işlem yapmadık o yüzden de detaylarını bilmiyorum maalesef. ama anladığım kadarıyla öncesinde kullandığımız ilaçları kullanmıyoruz bide hastaneye takip parası vermiyoruz.

canım bende kullandım o bantlardan ilk zamanlarda bişey yoktu ama sonralarda bacaklarımda acayip alerji yaptı ama ben hergün değil de günde iki kere değiştiriyordum doktor öyle demişti yani. bende bi kutu var hatta bi tanede fazladan var 5 tane falan oluyo sanırım istersen sana kargoyla gönderebilirim.

çok heyecan verici bişey o ya :) bende sabah kalkar kalkmaz saate bakardım arayacaklar mı diye dakika sayardım :)) inşallah sağlıcakla dayanırlar da sana güzelce, hayırılısıyla transfer edilirler.

Sabah kan verdim ve sonucun cikmasini dr umdan gelicek olan telefonu bekliorum... Saatler gecmek bilmiyor aksam 6ya kdr nasi dayanicam tabi birde kotu sonuc almak var

ooo süper, tebrik ederim şimdiden :) hayırlı transferler dilerim, kavuşmana bişi kalmamış :) bana 3 günlük transfer edilmişti sanırım 5 günlük blast ın şansı daha yüksek

ay çok sağol canım yaaa, gün de iki tane bant mı kullanıyordun yani!!! bana günde bir tane bile fazla gibi geliyor sonuçta haftalık bantlar! sana özelden adersimi yazayım canım karşı ödemeli bana kargo edebilirsen çoook sevinirim :))

canımcım benim kullandıllarımda pink dreams in ilaçlarıyla aynıydı ben bide ilaveten climare bant kullanıyorum

Hayırlı sonuşlar alırsın inşALLAH ama ne kadar uzun sürüyormuş sonucu vermeleri normalde en fazla 2 saat sürer benim bildiğim...:44:

Sabah kan verdim ve sonucun cikmasini dr umdan gelicek olan telefonu bekliorum... Saatler gecmek bilmiyor aksam 6ya kdr nasi dayanicam tabi birde kotu sonuc almak var

Merhaba arkadaslar bugün transferim oldu 1ebriyon koydular oda orta kalite yagni 2 kalite bu durumda hamile kalan varmi içinizde çok morale ihtiyacım var,moralim çok bozuldu taa yumurta toplandığı zaman sadece 5 yumurta çıkmış onun 2iyi digerleri gelişmemiş ve sonuçta 1 tanesi dollenmis ve 2 hücreli olarak bugün transfer edildi çok beklemediler sansa bırakmak istemediler galiba yumurta toplama salı gunü oldu ve transferse Perşembe.ve tuhafıma giden şeyde transfer sonrası yatırmadılar hemen kaldırıp eve gönderdiler her yerde mı öyle yapılıyor acaba...acaba benim durumumda olan varmi içinizde desteklerinizi bekliyorum kızlar.İNŞALLAH ALLAHIM hepimiz için OL der de bebişlerimiz sımsıkı tutulur bize ÂMİN

slm transferin hayirli olsun insallah 7 martta guzel haberler verirsin doktorun cikabilir dediyse cikar 2 gun daha beklememis olursun beklemek olumden beter rabbim herkesin kucagini doldursun insallah bu son denemen olur ve hamile kalirsin

benim 14 subatta:) toplandı 17 şubatta transfer oldu 27 şubatta pozitif degeri gördük su an beklemedeyiz:)

cok sevindim hayirli olsun Allah saglikli dogmasinida nasip etsin insallah degerlerin kac cikmisti herseyin hayirlisi rabbim herkesin dualarini kabul etsin ve yuzunu guldursun bizde bekliyoruz cumartesi gunu kalp atislarini duyucaz kismetse

tabiki hersey nasip kismet ve ilk once saglik sagligin yerinde olsunda geriside duzelir rabbim sanada hayirli saglikli bir evlat versin insallah donmuslarinda saglikli bir sekilde cozulurde hic bir sorun cikmadan transfer ederler bizim sana fikir vermemiz ne kadar dogru bilmiyorum oyuzden sen doktorun ne uygun goruyorsa oyle yap Allah yardimcin olsun

canim beklemek cok zor evet ama neden okadar bekleyeceksin 1 en fazla 2 saatte cikmasi gerekirdi niye oyle oldu seninkisi ben kan verdim 1 saat sonra cikti sonuc insallah pozitif sonuc alirsin sende herseyin hayirlisi

hayırlı sonuşlar alırsın inşallah ama ne kadar uzun sürüyormuş sonucu vermeleri normalde en fazla 2 saat sürer benim bildiğim...:44:
yaa evet bana da çok uzun geldi bana 2 saatte faxlıyolar normalde

insallah isteyen herkes hyrli hbrler alir...sonuc gelince paylasicam .....
inşallah canım ama lab ı bi ara bence sen! Walla çatlıcaz meraktan burda

canım üzülme, benim aynı merkezde bi arkadaşım aynı senin gibiydi hamile kaldı

inşallah iyi sonuçlar alırsın canım..ben bu iki embriyo işine taktım..pazartesi son kontrole çağırıp çarşamba yumurta toplayacak doktorum..ama ben başka bi hastanede arkadaşım çalışıyo o bana doktorla görüşme ayarladı yarın gidip görüşücem eğer 2 tane transfer yaparlarsa orda yaptırıcam kendi doktrorumdan vazgeçicem..bilmiyorum doğrumu yapıyorum ??

ben menagon hiç kullanmadım lucrin kullanıyorum sanırım birbirlerinin muadili bu ikisi..gonalf benimde 225 e çıkardı..doktoruna soradunmu hiç tek mi çift embriyomu transfer ediyolar...

peki dondurulmuş varsa ücret ödemiyor muyuz canım yani biz tedaviye 1 yada iki ay sonra başlayacagiz

iki bacağıma da takıyordum ama iki günde bir değiştiriyordum. tamam canım ben şimdi işteyim. yarın yanımda getirip kargoya veririm. bende boş boş duracağına senin işine yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…