• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

35 yaşına kadr bekleyemiycem daha çok şansı. 35 de menepoza girmiycem kesin mi? yeni nesilde zaten doğurganlık azalıo menapoz erkene çekioooo:43:

35 yaşına kadr bekleyemiycem daha çok şansı. 35 de menepoza girmiycem kesin mi? yeni nesilde zaten doğurganlık azalıo menapoz erkene çekioooo:43:

ben 32 yaşındayım. rapor olumsuz dedi doktorum, seneye yapalım dedim ama olmaz yumurtan kalmaz dedi ne 35 yaşından bahsediyor bu protokol????? 33 te bile yumurtam kalmazken:5:

tamam saati yazarsınız :))))

ya şimdi şöyle bir sorun var burda biçok kişinin tüp tedavisi yaptığını kimse bilmiyo.e tanıdık akraba twiti görünce nasıl olceek????????gerçi benim birde sahte hesabım var ordan atarım ama herkesin yok ki tek başıma del,i gibi kalmayayım ortada:))))))))

olur bu akşam yapalım ben varım bi saat belirleyelim yapalım
twitter kullanıomusunuz bilmiorum ama kendi twitterdayken sayfalar gözünün öne aksın derim. çünkü twitterda sayfalar çok hızlı akıo. bence önce twitter hesaplarınızı alın bugün kullanmayı öğrenin akşam yakalayınca onu ben hbr veriyim bombardımana başlayalım. diğer tüp bebek topiclerine de birimiz bu anlaşmayı duyursun derim:52:

ya şimdi şöyle bir sorun var burda biçok kişinin tüp tedavisi yaptığını kimse bilmiyo.e tanıdık akraba twiti görünce nasıl olceek????????gerçi benim birde sahte hesabım var ordan atarım ama herkesin yok ki tek başıma del,i gibi kalmayayım ortada:))))))))

canım sahte hesap açın ben ismimle açmadım mesela herkes burdaki gibi nick kullanıo ordada. 2-3 tane açın haa:52:

twitter kullanıomusunuz bilmiorum ama kendi twitterdayken sayfalar gözünün öne aksın derim. çünkü twitterda sayfalar çok hızlı akıo. bence önce twitter hesaplarınızı alın bugün kullanmayı öğrenin akşam yakalayınca onu ben hbr veriyim bombardımana başlayalım. diğer tüp bebek topiclerine de birimiz bu anlaşmayı duyursun derim:52:

ben birasdan açıyorum :21: kullanmayada başlıyorum

canım sahte hesap açın ben ismimle açmadım mesela herkes burdaki gibi nick kullanıo ordada. 2-3 tane açın haa:52:

benim var ikinci hesabım .o zaman diğer topiklerede yazalım böyle 3 4 kişi tek tüy olmaz:))arka arkaya çıksın sayfalar ben başlıyorum herkes yazsın farketmez 30 kişiden 10 tanesi yollasa her tpicte yeter..

evet bu akşam 9 da bulabildiğiniz kadar tüp bebek topiclerine bende yazıcam yazabildiğiniz kadar yazın kızlar. ben topic gezior hepiciğinizi öpüyorummm:16:

Back