Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35 yaşına kadr bekleyemiycem daha çok şansı. 35 de menepoza girmiycem kesin mi? yeni nesilde zaten doğurganlık azalıo menapoz erkene çekioooo
tamam saati yazarsınız :))))
twitter kullanıomusunuz bilmiorum ama kendi twitterdayken sayfalar gözünün öne aksın derim. çünkü twitterda sayfalar çok hızlı akıo. bence önce twitter hesaplarınızı alın bugün kullanmayı öğrenin akşam yakalayınca onu ben hbr veriyim bombardımana başlayalım. diğer tüp bebek topiclerine de birimiz bu anlaşmayı duyursun derimolur bu akşam yapalım ben varım bi saat belirleyelim yapalım
ya şimdi şöyle bir sorun var burda biçok kişinin tüp tedavisi yaptığını kimse bilmiyo.e tanıdık akraba twiti görünce nasıl olceek????????gerçi benim birde sahte hesabım var ordan atarım ama herkesin yok ki tek başıma del,i gibi kalmayayım ortada:))))))))
twitter kullanıomusunuz bilmiorum ama kendi twitterdayken sayfalar gözünün öne aksın derim. çünkü twitterda sayfalar çok hızlı akıo. bence önce twitter hesaplarınızı alın bugün kullanmayı öğrenin akşam yakalayınca onu ben hbr veriyim bombardımana başlayalım. diğer tüp bebek topiclerine de birimiz bu anlaşmayı duyursun derim
ben 32 yaşındayım. rapor olumsuz dedi doktorum, seneye yapalım dedim ama olmaz yumurtan kalmaz dedi ne 35 yaşından bahsediyor bu protokol????? 33 te bile yumurtam kalmazken
canım sahte hesap açın ben ismimle açmadım mesela herkes burdaki gibi nick kullanıo ordada. 2-3 tane açın haa
ben birasdan açıyorum kullanmayada başlıyorum
bende bir twit kontrolu yapayıp gülcüm orda mı?benim var ikinci hesabım .o zaman diğer topiklerede yazalım böyle 3 4 kişi tek tüy olmaz:))arka arkaya çıksın sayfalar ben başlıyorum herkes yazsın farketmez 30 kişiden 10 tanesi yollasa her tpicte yeter..
harikasın
şimdi kesin bu akşam dimi ona göre topiclere yazalım....
bence herkez kendine bi twitter hesabı acsın hatta 2-3 tane:dd sonra gül twitteyken bombardıman yapalım.
ok ben 9 da başlıyorum