2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hatcos canim cook sevindim Rabbim tamamina erdirsin, saglikla kucagina al insallah. Allahim baska sıkıntı yasatmasin insallah diyer arkadaslarda tezzamanda kavusurlar bebislerine

arkadaslar biz de iki kez erdem de yaptırdık sonuc maalesef olumsuz bu ay sonu tekrar deneyeceğiz ne dersiniz erdem e devam edelim mi?yoksa başka hastane mi bakalım?yorumlarınızı tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim

arkadaslar biz de iki kez erdem de yaptırdık sonuc maalesef olumsuz bu ay sonu tekrar deneyeceğiz ne dersiniz erdem e devam edelim mi?yoksa başka hastane mi bakalım?yorumlarınızı tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim

canım kendini nerde iyi hissediyorsan bence orada başla!
yapılan işlemler aynu gerici RABBİ mizin taktirine bağlı
isteyen herkese tattırsın vede bizede :)

tamam öyle erdem güzel ortam da iyi serap hanım betül hanım ama sonucla ilgili hiç bilgi vermiyorlar arayıp sordukları yok bir de benim demir ve b12 değerlerim cok düşük transferden sonra olmama sebeplerinden biri olabilir mi ne dersiniz?

arkadaşlar merhaba.. Hamile olan arkadaşları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH..
bugün benim transferimin 8. günü belim kasıklarım çok ağrıyo. birde göğüslerimin yanları çok sızlıyo. böyle belirtiler oldumu sizlerde.:18:

kasık arıları iyiye işarettir 2.denemem de olmuştu ve hamileydim ama ikibuçuk aylıken kaybettim

cok tebrik ederim. insallah degerin guzel guzel artar. bisey soracagim hep dinlendiniz mi?

kasık arıları iyiye işarettir 2.denemem de olmuştu ve hamileydim ama ikibuçuk aylıken kaybettim

Teşekkür ederim cvbın için bakalım benimde 2.tüp bebek denemem. ondan öncede bi aşılamam olmuştu ama hiç böyle bi kasık ağrısı hissetmemiştim. umarım öyledir. Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul etsin..

benim 2 deneme de olumsuzdu.normal hasta oluyormusum gibi belirtiler oldu ben zaten hissediyodum negatif çıkacağını bu belirtiler de var mı sende su an?inşallah gebesindir canım.

ooh oh ne güzel bir hamiş haberi daha...canım tebrik ederim, darısı tüüüm isteyenlerin başına...

canım benimde aynıları oldu ve birçok hamiş arkadaşta da oldu, inşallah güzel haberlerini alırız. genel tavsiyem belirtilere çok takılmayın derim tam tersi olan da oldu, hiç belirtisi olmadan hamile olan da. o yüzden çok kafanı karıştırma, herkesin bünyesi farklı canım.

sagol cnm senin sonuçlar kaç çıkmıştı başka aranızda benim gibi olan varmı 3denememdi ALLAHIM COK ÜMİTLENMİŞTİM

bu topikde benden başka düşük giden hatırladığım kadarıyla olmadı canım, benim değerler ilk 92, 112, 144 diye az gitti en son geçen hafta 2100 lerden 4 gün sonra 8000lerde olması gerekirken 3000 çıktı mesela hiç ikiye katlamadı nerdeyse 12 kere mi ne bakıldı. dediğim gibi umudunu sakın yitirme bebeğin seni duyuyo, konuş onunla, şimdiden üzme onuda. senin doktorun ne dedi bilmiyorum ama doktorlar bu durumun öncelikle dış gebelik olabileceğini düşünüyolar canım ama bak benim normal çıktı, bebeğimin kalp atışını bile gördüm. boool bol dua et, bizde ederiz, sen moralini yüksek tutmaya çalış.

benimde öyle olmuştu canım ve hala adet olacagım gibi sancım oluyo bak kendini strese sokma ben hiç kafaya takmadım oluruna bıraktım test günm pazara denk geliyodu bugun aradılar test yaptır diye çıktı işte allahım ol dedimi oluyo kendini fazla dinleme dinledikce insanın moralı bozuluyıo

cok tebrik ederim. insallah degerin guzel guzel artar. bisey soracagim hep dinlendiniz mi?

canım ilk 3 gün hiç kalkmadım sadece tualet için kalktım yemegimi yatakta oturdugum yerde yedim sonra annemde kaldım 1 hafta ozaman yemegi normal yedim ama hiç iş yapmadım hep dinlendim evime bile daha yeni geldim inşallah düzenli artarda emeklerimiz boşa çıkmaz

arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen aglamaktan gözlerim şişti 9.gün test yapmıştım 140 cıkmıştı havalara uçtuk test günüm bugundu12 yani sonuçum 160 olmuş katlanmamış

merhaba canım..dur hemen üzülme ikiye katlanmasa da en azından düşmemiş öyle düşün, ağlama sakın bebişi de üzersin, inşallah 2 gün sonra katlanır

şekerim dur daha...sonucu yarın alıcam:):)
canım pardon İNŞALLLAH güzel hbrler verirsin
durucum cvp verdiğin için çok sağol canımmm. mantıken de bakmalılar ki ona göre ilaç azaltıp yada çoğaltsınlar. yumurtalar kafasına göre rastgele büyütülmezki yada progest seviyem nasl? rastgele hayal kırıklığına uğruyorum. ben de bi yandan özeline bi yandan hastaneye gidiyorum. doktorun kimdi durucum? olmadı özeldende yazabilirsin. ben gata nın adına güvendim ama Allahım sonuç iyi olur inşallah diyorum. eğer sonuç kötü olursa birdaha adım atmıycam galiba gata ve ask.hastanelere Allah gerekli bırakmasın. bu işlerde de güven çok önemli. amannnn İnşallah sonuç beni söylediklerim yüzünden utandırır İnşallahhh.burdan teşekkürederim gataya sen nasılsın durucum nazlımız nsl sen nslsın? Allaha emanet olun
tebriklerrr hatcoşşş:))). MAŞALLAH. sağlıkla kucağına al canım, bizlere de duanı esirgeme

Tebrik ederim öncelikle.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Evet fazla takıntı yapmamaya calısıyorum. Kesinlikle öyle rabbim nasip ederse mutlaka olur. Perşembe gününe kadar sabırla beklemeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…