slm kızlar 13 gündür girememeştim annemde kaldım ve bugun tahkil yaptırdım allahın izniyle hamileyimmmm ve çok mutluyum allahım tüm dileyen arkadaşlara nasip etsin transferden sonra 11. günün ve sonuç 81 inşanllah düzenli aartar cümlemizin emekleri boşa çıkmasın....
arkadaslar biz de iki kez erdem de yaptırdık sonuc maalesef olumsuz bu ay sonu tekrar deneyeceğiz ne dersiniz erdem e devam edelim mi?yoksa başka hastane mi bakalım?yorumlarınızı tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim
arkadaşlar merhaba.. Hamile olan arkadaşları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH..
bugün benim transferimin 8. günü belim kasıklarım çok ağrıyo. birde göğüslerimin yanları çok sızlıyo. böyle belirtiler oldumu sizlerde.:18:
slm kızlar 13 gündür girememeştim annemde kaldım ve bugun tahkil yaptırdım allahın izniyle hamileyimmmm ve çok mutluyum allahım tüm dileyen arkadaşlara nasip etsin transferden sonra 11. günün ve sonuç 81 inşanllah düzenli aartar cümlemizin emekleri boşa çıkmasın....
kasık arıları iyiye işarettir 2.denemem de olmuştu ve hamileydim ama ikibuçuk aylıken kaybettim
arkadaşlar merhaba.. Hamile olan arkadaşları tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH..
bugün benim transferimin 8. günü belim kasıklarım çok ağrıyo. birde göğüslerimin yanları çok sızlıyo. böyle belirtiler oldumu sizlerde.:18:
sagol cnm senin sonuçlar kaç çıkmıştı başka aranızda benim gibi olan varmı 3denememdi ALLAHIM COK ÜMİTLENMİŞTİM
cok tebrik ederim. insallah degerin guzel guzel artar. bisey soracagim hep dinlendiniz mi?
arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen aglamaktan gözlerim şişti 9.gün test yapmıştım 140 cıkmıştı havalara uçtuk test günüm bugundu12 yani sonuçum 160 olmuş katlanmamış
canım pardon İNŞALLLAH güzel hbrler verirsinşekerim dur daha...sonucu yarın alıcam:):)
durucum cvp verdiğin için çok sağol canımmm. mantıken de bakmalılar ki ona göre ilaç azaltıp yada çoğaltsınlar. yumurtalar kafasına göre rastgele büyütülmezki yada progest seviyem nasl? rastgele hayal kırıklığına uğruyorum. ben de bi yandan özeline bi yandan hastaneye gidiyorum. doktorun kimdi durucum? olmadı özeldende yazabilirsin. ben gata nın adına güvendim ama Allahım sonuç iyi olur inşallah diyorum. eğer sonuç kötü olursa birdaha adım atmıycam galiba gata ve ask.hastanelere Allah gerekli bırakmasıncanım benim de tedavi öncesinde ve opuya kadar gün aşırı baktılar sonra e2 bidaha bakmadılar, progesteron da geçen haftalarda bhcg ile baktılar. Sen gata ya gidiyordun demi, benim çocukluğumdan beri yıllarım o hastanede geçti, en son gecen sene orda rahimden polip aldırdım, doktoruma sinirlendim bide özel hastasiydim bidaha oraya gitmeme kararı aldım. Sen inşallah olumlu sonuç alırsın ordan canım. Emeklerin boşa gitmez inşallah.
tebriklerrr hatcoşşş:))). MAŞALLAH. sağlıkla kucağına al canım, bizlere de duanı esirgemeslm kızlar 13 gündür girememeştim annemde kaldım ve bugun tahkil yaptırdım allahın izniyle hamileyimmmm ve çok mutluyum allahım tüm dileyen arkadaşlara nasip etsin transferden sonra 11. günün ve sonuç 81 inşanllah düzenli aartar cümlemizin emekleri boşa çıkmasın....
benimde öyle olmuştu canım ve hala adet olacagım gibi sancım oluyo bak kendini strese sokma ben hiç kafaya takmadım oluruna bıraktım test günm pazara denk geliyodu bugun aradılar test yaptır diye çıktı işte allahım ol dedimi oluyo kendini fazla dinleme dinledikce insanın moralı bozuluyıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?