2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlar bişeyler yazın bilgisi olan yok mu bu durumda ne yapmalıyım...

canım bebeginede çok sevindim ALLAH acısını göstermesin SAG SAGLİM DOGURMAK NASİP ETSİN gerçekten süper bi haber....nekadar mutlusundur şuan..

canım arkadaşım
içini dök ağla... bilmiyorum ne dense içinin yangını söner... belki de bir mucize bekliyordur seni, bizi.. hiçbilemeyz arkadasım tüp bebekte bünye alışıyormu gebeliğe hazırlanıyormuş.. belki maddi manevi son yıpranışın budur ne dersin

iyi akşamlar kızlar ben yeniyimde biraz bu ay tüp bebeye başlıcaz siz nerelerde nekadara yaptırıyorsunuz biraz bilgi verirmisiniz...
:2::18::18:

ist.anadolu yakasında ERDEM HASTANESİNDE yaptırıyorum canım. ilaçlar dahil 3500 tutuyormuş daha önce de aynı hastanede aşılamam oldu hem memnun kaldım hemde evime çok yakın olduğu için tercih ettim arkadasım

merhaba arkadasım. bizimde spermsayımız çok düşük. doktorlar eşime varşkosel ameliyatı olursa coğalabilir dediler ancak net birsey söylenmedi. bizde sansımızı denemek için yaptırdık gecen yıl. 6 ay sonra sayımzıın daha da düştüğünü gördük. fikrimi söylemek istedim canım. Rabbim yardımcınız olsun sonuçta hersey 1 sperme bakıyor

merhaba rakadasım
ben ilk deneme ve stresimi kendi sehrimde yasamayı tercih ederdim. merkez cok önemli ancak önemli olan sehir değil bulunduğun sehirdeki en iyi merkezi tercih etmek. insan bazen hiç kimseyi görmek istemiyor emin ol arkadasım. ne kadar eşinin kardesi de olsa bu heyecanı stresi eşinle yuvanda yasaman daha doğru olur kananatindeyim ilk ve son denemeniz olur inş.bebşininz bir daha size zahmet vermez inş.arkadasım ama illa da bebiş 2.seferde geleceğim derse inş.2.tercih istanbul olabilir.
ben olsaydım yani durum böyle

öyle heyecanla okuyorumki satırları hamişlerimizi teyzeleri olarak tebrik ediyorum ptesiyi birlikte bekliyoruz gün sayan arkadaslarım

dün göbekten iğnenim vuruluşu ile ilgili yardım istemiştim ki öyle güveniyorumki sizlere arkadaslar, hemen bir kac arkadas yanıt yazmış çevrimdışıydım bugünde bulamadım geri döndüm ama, ismen olmasa da gıyaben çok tesekkür ediyorum içimi rahatlatan dostlarıma sizleri çokk seviyorum şükür ki varsınız

3 gündür pregon lucrin menegon vuruyorum göbekten, gecen ay yumoşlrım gelişemediği için tedavim bu aya ertelenmişti. aslında bizim sperm sorunumuz vardı birde bu durum sürpriz oldu bize yarın kontrolüm var ve ben stresten bu saatte uyuyamıyorum :18: ağrım çok az yok hatta. demekki büyümediler diye içim içimi yiyor. bu ay da ertelenmek istemiyorum lütfen dua edin arkadaslarım lütfen. inş.bünyem cevap veriyordur tedaviye............. lütfen...

selam kizlar cok sükür beklenen adet geldi sonunda sali günü Rabbimin izniylen histereskopi yapilacak eger birsey cikmazsa bu ay 2tane Dondurulmus bebislerimin transferi olacak tabi eger Rabbim izin verirse bu benim 3.denemem olacak ama ilk defa dondurulmuslarlan deneyecegim....Insallah bende o listede hamis olarak yazilirim ve tüm tedavi gören kader arkadaslarimizda......

arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen aglamaktan gözlerim şişti 9.gün test yapmıştım 140 cıkmıştı havalara uçtuk test günüm bugundu12 yani sonuçum 160 olmuş katlanmamış

Bizde o saatlerde öğrenmiştik bebisi. Bana da 2 tane transfer yapıldı canım. 5. Gün bende duymadım ama hiç sormadım da. Inşallah güzel haberi alırız senden bitanem.

çok saglok canım kise cvp vermiyevek sandım,,

Canım benim çok sağol hep birlikte nasıl sevindik. Burdan tüm güzel mesajları okuyunca daha da mutlu oluyorum, sizlerinde bu haberle mutlu olduğunuzu okudukça daha da seviniyorum, moral oldu hepimize. Bu arada canım anneannene allahım şifa versin.

arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen aglamaktan gözlerim şişti 9.gün test yapmıştım 140 cıkmıştı havalara uçtuk test günüm bugundu12 yani sonuçum 160 olmuş katlanmamış

Olabilir öyle canım, ağlayıp üzme kendini, düşmediği sürece sorun yok. Benimde öyle az yükseliyor degerim ama bebisimi gördük bak. Allahım hayırlısıni versin. Doktorun olumsuz konusabilir ama sen sakın umudunu yitirme, bana hep olumsuz konuştular ama sonuç güzel oldu.

Bende benimle kimse ilgilenmiyecek zanettim benim yarın tedavim başlıyor konuşacak kimsem yok oyüzden buraya yazmaya başladım ama burdaki arkadaşlarda benimle ilgilenmedi sanırım fazla duygusalımm

Hayırlı olsun canım öncelik ile.İgneler,ilaçlar bazen seni yorabilir ama hep guzel hayeller kur olur mu?

Toplamadan sonra az kasıkda agrın olabilir,normal.Transferden sonrası daha önemli.Mutlu olacagın kişi ve yerlerde lolmaya calış ve sakın kafanda kurma.
Ne çıkarsa çıksın en degerli şey sensin unutma

canım benim de tedavi öncesinde ve opuya kadar gün aşırı baktılar sonra e2 bidaha bakmadılar, progesteron da geçen haftalarda bhcg ile baktılar. Sen gata ya gidiyordun demi, benim çocukluğumdan beri yıllarım o hastanede geçti, en son gecen sene orda rahimden polip aldırdım, doktoruma sinirlendim bide özel hastasiydim bidaha oraya gitmeme kararı aldım. Sen inşallah olumlu sonuç alırsın ordan canım. Emeklerin boşa gitmez inşallah.

BEN NE HISETTIGINI BILIYORUM.4 SUBATTA OGRENDIM BENDE.Bende bilmiyorum bunları yasamak zorundamıydık.Allah bu sınava bizi niye tabir tuttu ama vardır bir sebebi diyorum.Ben hastaneye gittim.Doktorum balayına cıkmış,baska bır doktor baktı.HİÇ BİR ŞEY DEMEDİ.Dun gittim,Ben gebzedeyım merkez Taksımde,Yollarda kaldım,sinirden aglamaya basladım,Okadar üşüdüm ki bana kahvehanedekı amcalar üzülüp salep getirdi.Gittim.Doktor olabiliyor,2-3 ay sonra gel dedi,muane bile etmedi.10 DK sora cıjtık.Ben kendimi hemen toparladım çünkü öğrendiğimiz gün, annem mutfakda gizli gizli ağladı ve eşim benimle iken çok güçlü durdu ama iki kere aglarken gördüm ve olmaz sen guclu dur dedim.İyiyim ama bebek lafı da tedavide şuan duymak istemiyorum.Maddi anlamda zaten nasıl olucak bilmem.Tum birikimimiz gitti

Allah buyuktur ve hep hayırlısı diliyorum hepimize

sagol cnm senin sonuçlar kaç çıkmıştı başka aranızda benim gibi olan varmı 3denememdi ALLAHIM COK ÜMİTLENMİŞTİM

slm kızlar 13 gündür girememeştim annemde kaldım ve bugun tahkil yaptırdım allahın izniyle hamileyimmmm ve çok mutluyum allahım tüm dileyen arkadaşlara nasip etsin transferden sonra 11. günün ve sonuç 81 inşanllah düzenli aartar cümlemizin emekleri boşa çıkmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…