Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa,sende mi öğretmensin?ben sınıf öğretmeniyim,senin branşın ne?benim transfer geçen hafta oldu diye,bu hafta okula gittim,trabzon güzel bir şehir gibi,sence?karadeniz gezisinde görmüştüm 3 yıl önce,
bende 3 yıldır buradayım sevdim ben burayı branşım okul öncesi
turkuazcım fsh an kaçtı canım? over azlığı demişsin listeye fsh sonucuna dayanarak mı dediler?
selam kızlar bende aranıza katıldım,ben daha önce doğal yoldan hamile kaldım ancak 16 haftalıkken rahimde perde yüzünden düşük yaptım.11 ay bekleme daha sonra rahim filmi,ameliyat derken düşükten sonra neredeyse 2.senem olacak ama hala hamile kalamadım.bat tarihim 16 şubat ve bu ayda hamile kalamazsam tüp bebeğe karar verdik.ben antalyada yaşıyorum ancak tüp bebeği istanbulda yaptırmak istiyoruz.size sormak istediğim transfer sonrası yatma zorunluluğum varmı,mesela diyelimki şimdi transfer oldu,sonra ne oluyor,bizi yatırıyorlarmı,eve arabanın arka koltuğunda falanmı gidiyorsunuz,uçakla antalyaya geri dönebilirmiyim.çünkü orada eşimin abisinde kalmayı düşünüyoruz,zaten tahmini 16 gün kadar ilaçtı,takipti sürer,transferden sonra hemen evime dönmek istiyorum bir sakıncası varmı.yoksa antalyadamı yaptırayım ne dersiniz?birde regl olursam regliliykenmi doktora gitmeliyim,yoksa bitincemi?
bende 3 yıldır buradayım sevdim ben burayı branşım okul öncesi
flufem de okul öncesi,merkezdeysen seversin tabii canım insanlarını bilemem tabii ama güzel şehir,telkari almıştım geldiğimde,gümüşçülerden,
önümüzdeki hafta başlayacak mısın okula?
canım ilk sayfa listeye bak. şimdiden hayırlı olsun canımiyi akşamlar kızlar ben yeniyimde biraz bu ay tüp bebeye başlıcaz siz nerelerde nekadara yaptırıyorsunuz biraz bilgi verirmisiniz...
:2::18::18:
benim o değerlere bakmadılar,1. denememde çok az yumurta oluştu e2 değeri yükselmedi,yumurtalar da kalitesizdi sanırım,çook ilaca rağmen,sen gatada mı yaptırıyorsun?yanlış okumadıysam tabii,ben de ankaralıyım ama umut ta yaptırdım 2. denemeyi,
iyi akşamlar kızlar ben yeniyimde biraz bu ay tüp bebeye başlıcaz siz nerelerde nekadara yaptırıyorsunuz biraz bilgi verirmisiniz...
:2::18::18:
flufem de okul öncesi,merkezdeysen seversin tabii canım insanlarını bilemem tabii ama güzel şehir,telkari almıştım geldiğimde,gümüşçülerden,
önümüzdeki hafta başlayacak mısın okula?
insanları iyi of merkezdeyim deniz manzaralı bir yer burası bol yeşillik güzelbir yer pazartesi başlayacağım flufemle konuşmuşduk :13:
canım listemize bakarsan ilk sayfada antalyada yaptırıp olumlu sonuç alanlar var. bence tüp bebek sonrası hemen yolculuk yapma. tedavi sonrası yatan da var, işine devam edip çalışanda? sorarsan kısmet her ikisinden de hamiş çıktı. doktoruna danışırsın. tedavi regliyken başlıyor ama ön görüşmen için şart diil. bence ilkini antalyada dene olmazsa istanbula git derim canım
hoşgeldin canım,ben umut tüp bebekte yaptırdım,raporlu ilaç hariç 2000 tl,diğeri ilaç dahil 5850 tl,yaklaşık bu değerlerde diye biliyorum,7000 tl yi ödeyenlerde var sanırım farklı yerlerde
evet gatada turkuaz. umut tüp bebek istanbul diilmi? hamiş çok çıktı umuttan hatta burda olmazsa zübeyde hanım yada umut demiştim. listedekiler hep ankara umut mu turkuaz?
anladım canım,tabii herşeyin önce hayırlısı.ilk sayfaya gözlerim dolu dolu baktım,hamiş yazılarını okuyunca kendim hamile kalmış kadar sevindim,rabbim hepimize tez zamanda göstersin.gönül istiyorki tam bu ay tüp bebek düşünürken kendiliğimden hamile kalayım ama...yani şimdi diyorsunuzki başka şehirde yaptırmayın!
kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.
bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.