• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

selam kızlar bende aranıza katıldım,ben daha önce doğal yoldan hamile kaldım ancak 16 haftalıkken rahimde perde yüzünden düşük yaptım.11 ay bekleme daha sonra rahim filmi,ameliyat derken düşükten sonra neredeyse 2.senem olacak ama hala hamile kalamadım.bat tarihim 16 şubat ve bu ayda hamile kalamazsam tüp bebeğe karar verdik.ben antalyada yaşıyorum ancak tüp bebeği istanbulda yaptırmak istiyoruz.size sormak istediğim transfer sonrası yatma zorunluluğum varmı,mesela diyelimki şimdi transfer oldu,sonra ne oluyor,bizi yatırıyorlarmı,eve arabanın arka koltuğunda falanmı gidiyorsunuz,uçakla antalyaya geri dönebilirmiyim.çünkü orada eşimin abisinde kalmayı düşünüyoruz,zaten tahmini 16 gün kadar ilaçtı,takipti sürer,transferden sonra hemen evime dönmek istiyorum bir sakıncası varmı.yoksa antalyadamı yaptırayım ne dersiniz?birde regl olursam regliliykenmi doktora gitmeliyim,yoksa bitincemi?

iyi akşamlar kızlar ben yeniyimde biraz bu ay tüp bebeye başlıcaz siz nerelerde nekadara yaptırıyorsunuz biraz bilgi verirmisiniz...
:2::5::5::18::18:

turkuazcım fsh an kaçtı canım? over azlığı demişsin listeye fsh sonucuna dayanarak mı dediler?

benim o değerlere bakmadılar,1. denememde çok az yumurta oluştu e2 değeri yükselmedi,yumurtalar da kalitesizdi sanırım,çook ilaca rağmen,sen gatada mı yaptırıyorsun?yanlış okumadıysam tabii,ben de ankaralıyım ama umut ta yaptırdım 2. denemeyi,

selam kızlar bende aranıza katıldım,ben daha önce doğal yoldan hamile kaldım ancak 16 haftalıkken rahimde perde yüzünden düşük yaptım.11 ay bekleme daha sonra rahim filmi,ameliyat derken düşükten sonra neredeyse 2.senem olacak ama hala hamile kalamadım.bat tarihim 16 şubat ve bu ayda hamile kalamazsam tüp bebeğe karar verdik.ben antalyada yaşıyorum ancak tüp bebeği istanbulda yaptırmak istiyoruz.size sormak istediğim transfer sonrası yatma zorunluluğum varmı,mesela diyelimki şimdi transfer oldu,sonra ne oluyor,bizi yatırıyorlarmı,eve arabanın arka koltuğunda falanmı gidiyorsunuz,uçakla antalyaya geri dönebilirmiyim.çünkü orada eşimin abisinde kalmayı düşünüyoruz,zaten tahmini 16 gün kadar ilaçtı,takipti sürer,transferden sonra hemen evime dönmek istiyorum bir sakıncası varmı.yoksa antalyadamı yaptırayım ne dersiniz?birde regl olursam regliliykenmi doktora gitmeliyim,yoksa bitincemi?

canım listemize bakarsan ilk sayfada antalyada yaptırıp olumlu sonuç alanlar var. bence tüp bebek sonrası hemen yolculuk yapma. tedavi sonrası yatan da var, işine devam edip çalışanda? sorarsan kısmet her ikisinden de hamiş çıktı. doktoruna danışırsın. tedavi regliyken başlıyor ama ön görüşmen için şart diil. bence ilkini antalyada dene olmazsa istanbula git derim canım

iyi akşamlar kızlar ben yeniyimde biraz bu ay tüp bebeye başlıcaz siz nerelerde nekadara yaptırıyorsunuz biraz bilgi verirmisiniz...
canım ilk sayfa listeye bak. şimdiden hayırlı olsun canım
benim o değerlere bakmadılar,1. denememde çok az yumurta oluştu e2 değeri yükselmedi,yumurtalar da kalitesizdi sanırım,çook ilaca rağmen,sen gatada mı yaptırıyorsun?yanlış okumadıysam tabii,ben de ankaralıyım ama umut ta yaptırdım 2. denemeyi,

evet gatada turkuaz. umut tüp bebek istanbul diilmi? hamiş çok çıktı umuttan hatta burda olmazsa zübeyde hanım yada umut demiştim. listedekiler hep ankara umut mu turkuaz?

hoşgeldin canım,ben umut tüp bebekte yaptırdım,raporlu ilaç hariç 2000 tl,diğeri ilaç dahil 5850 tl,yaklaşık bu değerlerde diye biliyorum,7000 tl yi ödeyenlerde var sanırım farklı yerlerde

evet gatada turkuaz. umut tüp bebek istanbul diilmi? hamiş çok çıktı umuttan hatta burda olmazsa zübeyde hanım yada umut demiştim. listedekiler hep ankara umut mu turkuaz?[/QUOTE]

evet ,ben sakaryadayım, o yüzden istanbul tercih ettim,yooo değil bahçeci fulya ile beraber bir ara saymıştım 1/4 ü falan umut tüp bebekte ama,ankaradan istanbul çok zor olur canım,ben orda hacettepeden bir dr la görüşmüştüm,hrs kliniğindeydi,kararsız kaldım burdan istanbul 1,5 saat istanbul a karar verdim,inşallah hayırlı sonucu alırım tabii

canım listemize bakarsan ilk sayfada antalyada yaptırıp olumlu sonuç alanlar var. bence tüp bebek sonrası hemen yolculuk yapma. tedavi sonrası yatan da var, işine devam edip çalışanda? sorarsan kısmet her ikisinden de hamiş çıktı. doktoruna danışırsın. tedavi regliyken başlıyor ama ön görüşmen için şart diil. bence ilkini antalyada dene olmazsa istanbula git derim canım

anladım canım,tabii herşeyin önce hayırlısı.ilk sayfaya gözlerim dolu dolu baktım,hamiş yazılarını okuyunca kendim hamile kalmış kadar sevindim,rabbim hepimize tez zamanda göstersin.gönül istiyorki tam bu ay tüp bebek düşünürken kendiliğimden hamile kalayım ama...yani şimdi diyorsunuzki başka şehirde yaptırmayın!

evet gatada turkuaz. umut tüp bebek istanbul diilmi? hamiş çok çıktı umuttan hatta burda olmazsa zübeyde hanım yada umut demiştim. listedekiler hep ankara umut mu turkuaz?

evet ,ben sakaryadayım, o yüzden istanbul tercih ettim,yooo değil bahçeci fulya ile beraber bir ara saymıştım 1/4 ü falan umut tüp bebekte ama,ankaradan istanbul çok zor olur canım,ben orda hacettepeden bir dr la görüşmüştüm,hrs kliniğindeydi,kararsız kaldım burdan istanbul 1,5 saat istanbul a karar verdim,inşallah hayırlı sonucu alırım tabii[/QUOTE]

acı badem maslak bülent traşa giden varmı biz ona karar verdikte

evet ,ben sakaryadayım, o yüzden istanbul tercih ettim,yooo değil bahçeci fulya ile beraber bir ara saymıştım 1/4 ü falan umut tüp bebekte ama,ankaradan istanbul çok zor olur canım,ben orda hacettepeden bir dr la görüşmüştüm,hrs kliniğindeydi,kararsız kaldım burdan istanbul 1,5 saat istanbul a karar verdim,inşallah hayırlı sonucu alırım tabii[/QUOTE]

canım bende bandırmadayım aslında istanbula daha yakınım. işte bi ankara dedik çıktık yola. istanbulda 3 yer arasında kalmıştım umut, kadıköy acıbadem, istanbul tüp bebek merkezi. ama listemiz de umutun maaşallahı oldu. raporunu nerden çıkardın peki? çıkarıp sevk mi yapıosunuz?

anladım canım,tabii herşeyin önce hayırlısı.ilk sayfaya gözlerim dolu dolu baktım,hamiş yazılarını okuyunca kendim hamile kalmış kadar sevindim,rabbim hepimize tez zamanda göstersin.gönül istiyorki tam bu ay tüp bebek düşünürken kendiliğimden hamile kalayım ama...yani şimdi diyorsunuzki başka şehirde yaptırmayın!

inşallah kalırsın canım sağlıkla ben kaldım ve düşük yaptım hemen öncesi:50: kısmet olmadı. yani sen bilirsin ama naçizane ben de çok uzaktan geldim zor oldu sonuç ii olr inşallah ama pişman gibiyim. tedavi sonrası hamile kalsam bile keseyi görene kadar yola çıkamıycam:50:

KIZLAR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR....BENİM EŞİMDE İLERİ DERECEDE VARİKOSEL VAR (4)(sprm sayısı 1milyon 500)ÖZEL OKMEYDANI HASTANESİNE GİTTİK DOKTOR AMELİYAT YAPALIM KESİNLİGİ YOK AMA DEGİŞME OLMAZ DEDİ FSH YÜKSEKMİŞ TABİ ŞOK OLDUK BİZE İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖNERDİ %75.80 SONUÇ VERİYO TÜM HASTALARIMI BURAYA YÖNLENDİRİYORUM DEDİİ BİZ GİRERKEN İÇERDEN BAYANLA ADAM ÇIKTI ONLARINDA SPERM ÜRETMİYOMUŞ 0 MIŞ AMA BU İSTANBUL TÜP BEBEK MERKEZİN DE CANLI SPERM BULUNMUŞ VE HAMİLE :)DÜŞÜNÜYORUM EŞİM ÖNCE AMELİYATMI OLSA YOKSA DİREK TÜP BEBEKMİ YAPSAK ÇOK KAFAM KARIŞIK

durucum dün öğlenden beri giremiyorum nete Anneannem biraz ağırlaştığı için apartopar gittim. inan ki aklımda sen vardın ne oldu acaba diye hatta bugün otobüste içimden geçirdim inşallah bir mucize olur son anda da bebiş ben burdayım diye kendini gösterir de üzmez annesini babasını ve de bizleri diye. şimdi de geçmiş okurken bu yazını gördüm ya çok sevindim.

Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inatçı ve de nazlı bebişini. Yani bir kızın olursa ( ki içime niyeyse öyle doğuyor ) NAZLI ismini tam anmalıyla hakediyor valla :)))

kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte:52:.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.:16:

bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back