2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

arkadaşlar ne diyeceğimi bilmiyorum tek diyeceğim ikinizinde aile ve kendinize sağlık versin hepsi geçecek zaman her şeyin ilacı

canım çok üzüldümmm allahım hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda inşallah...
moralini bozma demicem ama allah sağlık versin kendini yıpratma.en kısa zamanda evladına kavuşursun inşallah...

canımmmm...moralini bozma bence şanslısın bile tatlım.herkesin değeri yüksek çıkacak diye bişey yokki...bebişin seninle ve seni bırakmıcak inşallah.(amin)
bakalım yarın ben nasıl olucam?çok korkuyorum kızlar...su gibi akıntıdan başka hiç bişeyim yok

canım tedaviye başlamadan ölçmeye başladılar ve tüm tedavi boyunca ölçtüler bende. sen hangi hastaneye gidiyodun canım?
canım devlet gataya gidiyorum. ama çok sinir oldum ya mantıken hormon verirken hormonları da tetkik edersin ki dozajını ayarlasın ya da bişeyler takviye yapsın. offf ya bura olmazsa zaten zübeyde hanıma gitcem yada umut tüp bebeğe.
cevap veren bi ikinizsiniz zaten gecem.teşekkür ederim. ya sadece sizsiniz yada cvp vermiolar ama bana yapılması mantıklı geliyor. poffff çok gerginim kendimi hiç tüp bebeğe başlamış gibi hissetmiyorum, hissetmediğim gibi sinirlerim tepemde hormonlardan mı acaba? pozitif biriyimdir ve pozitif olmaya çok inanırım ama yok herkesi boğasım geliyor kimse yaşadımı bunu acaba?

canımmmmm çok geçmiş olsun. ne desek boş biliorum. ama yolun başındayız daha. seni çok ii anlıyorum yıllardır bana her allahın günü bebek soran art niyetli ve terbiyesizlerden bıktığım gibi sinir hastası oldum işte bu ay. iğnelerimi yaparken bile bana sokulan laflar gelio tövbe yarabbim. içine atma annene eşine söyle ağla rahatla. milletede tedavi safanı anlatmak zorunda diilsin. ara verdik alerji oldum falan de. izin alabilirsende eşinle istirahat et dinlen uzaklaş biraz. sonra tekrar tedavi. canımmm Allahın izniyle bizimde olacak

flufemcim sana da çok geçmiş olsun canım. sedaya da dediğim gibi tedaviye devam canım. burdan hamişim diye duyuracağına inanıyorum senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…