arkadaşlar sonucum 258 çıktıallah herkeze nasip etsin
Bende benimle kimse ilgilenmiyecek zanettim benim yarın tedavim başlıyor konuşacak kimsem yok oyüzden buraya yazmaya başladım ama burdaki arkadaşlarda benimle ilgilenmedisanırım fazla duygusalımm
kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.
bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.
ay canim bazen öyle oluyo kimse cevap vermeyince güceniyor insan. ama yanliz degilsin tedavin simdiden hayirli olsun insallah bebisine kavusursun tezzamanda
hepinizi çoook öpüyorumarkadaşlar, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, inşallah beni bırakmaz bu sıpa da, büyüyünce bana yaşattıklarını anlatırım ona. Tedaviye başlayanlara, sonuç bekleyenlere, hamiş kızlara, negatif sonuç alıp üzülen arkadaşlarıma kısacası herkeseeeee Allahım nurtopu gibi sağlıklı bebişler nasip etsin.
arkadaşlar sonucum 258 çıktıallah herkeze nasip etsin
Arkadaşlar merhaba.. hamile olan arkadaşları tebrik ederim öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM... bugün transferimin 6. günü ve e2 ve progesteron testi yaptırdım. Test sonuçlarım e2 (166) progesteron (17.03) sizce bu değerlere göre hamile olma şansım varmıdır.. :18:
bende seninle aynı gündeyim bu testleri kanda mı baktırdın baktırmak gerekiyomu bana demediler bununla hamilelik anlaşılıyormu çok soru sordum ama bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
hiç belirtim yok çıldırıcam,Allahım sabır ver şubat 12 test günüm,transferim 31 0caktaydı...kullandığım jelden olsa gerek bu sabah kahverengi akıntım olmuş yine tabi akşam koyduğum jelle karışık...kızlar hiç belirtim yok,bir de dün bütün gün başım ağrıdı,regli olmadan önce hep ağrır,korkuyorum..
arkadaslar dün ; gecen ay ertelenen ilk tüp bebek tedavime tekrar start verdik.
iğnelerimi göbekten vuruyorum ancak direk enjekte ettim 2 gündür, göbek etimi sıkıp mı vermem gerekiyor du bilmiyordum şuan çok endişelendim lütfen anlatır mısınız nasıl vurulmam gerekiyor, doktorum sadece yapışışını gösterdi ama etini sıkarak vs.demedi
eşimde göbek altı derisine vurulması gerekiyor direk tehlikeli olur dedi çok korktum şuan
bir de bazı arkadaslar LUCRİN iğne vuruluşunu farklı anlatmış ondada mı yanlışım var acaba?
5ml.dedim doktorum 5'e kadar enjektöre sudan sudan cektim vurdum. aynı su azcık ama günlerce yeter dedi doktorum
çok korktum lütfen bilgi rica ediyorum
arkadaslar dün ; gecen ay ertelenen ilk tüp bebek tedavime tekrar start verdik.
iğnelerimi göbekten vuruyorum ancak direk enjekte ettim 2 gündür, göbek etimi sıkıp mı vermem gerekiyor du bilmiyordum şuan çok endişelendim lütfen anlatır mısınız nasıl vurulmam gerekiyor, doktorum sadece yapışışını gösterdi ama etini sıkarak vs.demedi
eşimde göbek altı derisine vurulması gerekiyor direk tehlikeli olur dedi çok korktum şuan
bir de bazı arkadaslar LUCRİN iğne vuruluşunu farklı anlatmış ondada mı yanlışım var acaba?
5ml.dedim doktorum 5'e kadar enjektöre sudan sudan cektim vurdum. aynı su azcık ama günlerce yeter dedi doktorum
çok korktum lütfen bilgi rica ediyorum
Flufem biliyormusun yumurtalarımın toplandığı gün benimle aynı odada 4.denemesini yapan bir bayan vardı yaşı 37 idi memorial de oldu işlemlerimiz..İnan depresyonun diplerindeydi eşi de öğretmendi,hani insan az çok anlar karşısındaki insanı depresyon ilacı falan kullanıyormuş.Madden de çokmüşler yazık inan kendimi unuttum ona çok dua ettim ve asla sonuç ne olursa olsun depresyon ilacı kullanmamasını söyledim,ben sigara kullanıyorum (kendimden utanıyorum) Allaha yaslan gerisini boşver dedim,yumurtalar toplandı ben hemen ayaklandım narkozda almıştım gittim yastığını falan düzelttim ağlama etme dedim yazık resmen ağlama krizi tutmuş kızcağızı..Neyse 2 embriyo transferi yapıldı 3.gün embriyoları dün gece karı koca beni aramışlar tlf akşamları bakmıyorum sabah aradım ve 4 denemeden sonra ilk kez hamile kalmış 12.gün değeri 112 çıkmış(maşallah sübhanallah) nasıl mutlu kimseye haber vermeden beni aramışlar inan çok çok mutlu oldum.Rabbim başkaları için ettiğimiz duaları daha çabuk kabul edermiş.Buradan birbirimize dua ediyoruz bilemiyoruz ki hangimizin Yüce Yaratan katında duaları kabul olur.Ne kadar çok dua o kadar hayır ve mutlu sonuç..
rabbim ne kadar büyük şükürler olsun çok sevindim pozitif sonuç alanlar için inşallah sende hamişsin kuzum burdan güzel haberlerini alcaz doktorum kimdi bende memorialde başlicam nur hanımla 1ay sonra
kızlarrr, bugün bir şok yaşadık, sevinçle birlikte.. biliyorsunuz bugün kürtaj vardı alacaklardı. daha iki gün önce kalbi olmayan bebişimin kalp atışlarını bile gördük bugün ve hepimiz doktorlar hemşireler hep birlikte şok yaşadık..çookk mutluyum.
bir gün üzülüyoruz hep birlikte, ertesi gün seviniyoruz bu iki oldu yaaa.. hatırlarsanız 11. gün negatifti üzüldük bana teselli verdiniz, 12. gün pozitifle birlikte sevindik, şimdide bu.. Allahım sen büyüksün dualarımızı kabul ettin. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.
rabbim büyüktür bak gülen sen olsun bence bu akşam eşinle birlikte 2rekatlık şükür namazı kıl kuzum seninki belliki çok nazlı
cnm nerelerdesin?(burdasın şimdi gördüm:)merak ettim seni.varmı bi gelişme???
merhabalar canım
bir ara bakıp çıkmıştım,okuldan dönüce:)
biz çalışıyoruz şekerim evde istirahatte değiliz:)
takılıyorum inan çook iyi yaptın,2 gündür çok yoruluyorum,eve gelince uyuyorum...
benimde test günüm cumartesi,yarın işlerimi bitirip hasyaneye yetişebilirsem, kan testi yaptırmak istiyorum ama bakalım hayırlısı
sen nasılsın?bak sıkılıyorum falan derken hafta bitti,inşallah hep beraber cumartesi günü hayırlı haberlerimizi paylaşırız burdan...
hamiş arkadaşlar ALLAH sağlıkla bebişlerinizi kucuağınıza almak nsip etsin!sileri gördükçe umutlarım artıyor.ALLAH İnşallah bizleri de mutlu eder.bende tedaviye başlayabilseydim belki bende haiş olacaktım.sizlere birşey sormak istiyorum tüp bebek raporu çıkarmak için ne yapmalıyım.raporda nerede tedavi olmak istiyorsak oraya mı sevk yaptırıyoruz.birde umut tüp bebek merkezinin yerini tarif edebilir misiniz?takip ettiğim kadarıyla umut tüp bebek merkezi işinde çok iyi.birde raporun süresi var mı?cevap verirseniz çok sevinirim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?