2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Bende benimle kimse ilgilenmiyecek zanettim benim yarın tedavim başlıyor konuşacak kimsem yok oyüzden buraya yazmaya başladım ama burdaki arkadaşlarda benimle ilgilenmedi sanırım fazla duygusalımm

ay canim bazen öyle oluyo kimse cevap vermeyince güceniyor insan. ama yanliz degilsin tedavin simdiden hayirli olsun insallah bebisine kavusursun tezzamanda

SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM OKUYABİLDİĞİM KADAR GEÇMİŞİ OKUMAYA ÇALIŞTIM EN ÇOK SENİN DURUMUN DİKKATİMİ ÇEKTİ TEK KELİME SÖYLEMEK İSTİYORUM BUNUN ADI MUCİZE

Allah sağlıklı ve mutlulukla bebegini kucagina almayi nasip etsin

Darisi tum bebek isteyenlerin basina

ay canim bazen öyle oluyo kimse cevap vermeyince güceniyor insan. ama yanliz degilsin tedavin simdiden hayirli olsun insallah bebisine kavusursun tezzamanda

Çok teşekür ediyorum cevap yazdığın için evet arkadaşlar cevap vermeyince biraz canım sıkıldı

Son birdefa deyip bu yola çıktım daha önceden pek internete takılmazdım son deneme yapacağımız yeri internetten araştırdık şimdi bağımlısı oldum ayrılamıyorum internetten

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.. hamile olan arkadaşları tebrik ederim öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM... bugün transferimin 6. günü ve e2 ve progesteron testi yaptırdım. Test sonuçlarım e2 (166) progesteron (17.03) sizce bu değerlere göre hamile olma şansım varmıdır.. :18:

çok teşekkür ederim canlarımmmmmm aalahım istyen herkese nasip etsin inşallah belirtlri filan sormuşsunuz yarın yaazarım herkese iyi geceler

yaaa gercekten inanamiyorum sen en iyisi bu sipayi al hemen konservatuara yazdir , tam bir tiyatrocu olur , allah allah, nisan sakasi gibi , cok sevindim

arkadaşlar sonucum 258 çıktıallah herkeze nasip etsin

gözün aydin canim allah tamamina erdirsin

bu arada topik okadar cok hizli ilerliyor ki zor yetisiyorum valla.... bana tebrik eden arkadaslarimada cok tesekkür ederim...... hepinizi öpüyorum

bende seninle aynı gündeyim bu testleri kanda mı baktırdın baktırmak gerekiyomu bana demediler bununla hamilelik anlaşılıyormu çok soru sordum ama bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

arkadaslar dün ; gecen ay ertelenen ilk tüp bebek tedavime tekrar start verdik.
iğnelerimi göbekten vuruyorum ancak direk enjekte ettim 2 gündür, göbek etimi sıkıp mı vermem gerekiyor du bilmiyordum şuan çok endişelendim lütfen anlatır mısınız nasıl vurulmam gerekiyor, doktorum sadece yapışışını gösterdi ama etini sıkarak vs.demedi
eşimde göbek altı derisine vurulması gerekiyor direk tehlikeli olur dedi çok korktum şuan

bir de bazı arkadaslar LUCRİN iğne vuruluşunu farklı anlatmış ondada mı yanlışım var acaba?
5ml.dedim doktorum 5'e kadar enjektöre sudan sudan cektim vurdum. aynı su azcık ama günlerce yeter dedi doktorum

çok korktum lütfen bilgi rica ediyorum

bende seninle aynı gündeyim bu testleri kanda mı baktırdın baktırmak gerekiyomu bana demediler bununla hamilelik anlaşılıyormu çok soru sordum ama bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

Evet kanda bakıldı. sonuclarımı aldım ama yarın doktoruma eşim götürücek tedbir amaçlı yapılmış bununla gebelik belli olmaz demişti doktorum ama ben belki tecrübesi olan biri vardır diye sormak istedim.

benim bütün belirtiler vardı daha doğrusu belirti sandıklarımızın hepsi vardı ama sonuç 0 oldu ben belirti falan olması gerektiğini düşünmüyorum o yüzden zaten 4 haftalıktan sonra belirti olurmuş rahat ol bence

canım ben şuradaki adresteki videoyu izleyip yapmıştım tavsiye ederim www.antalya tüp bebek com'a gir anasayfada bilgi merkezine oradanda tedavide kullanılan ilaçlara tıklayınca orada ilaç kullanım videoları var oraya bak lucrini bende senin gibi endişeliydim 5cc vurulunca tedavi süresince yetmez diye ama 26 gün kullandım ilk 11 gün 10cc sonra 5cc tedavi bitti hala içinde kaldı korkma yani inş yardımcı olabildim

ben de ilk günler göbek etimi sıkıp yapmıştım ama hemşireye sordum öyle canın daha çok acır dedi bi tehlikeden bahsetmedi, sadece göbeğin iki parmak sağından yada solundan vurcaksın dedi dikkat edilecek nokta buymuş, dozuna gelince herkesin bünyesine göre değişebilir ben de 5 ile devam ettim ve artıyor bile benim uzun protokol olmasına rağmen

cnm nerelerdesin?(burdasın şimdi gördüm:)merak ettim seni.varmı bi gelişme???

merhabalar canım
bir ara bakıp çıkmıştım,okuldan dönüce:)
biz çalışıyoruz şekerim evde istirahatte değiliz:)
takılıyorum inan çook iyi yaptın,2 gündür çok yoruluyorum,eve gelince uyuyorum...
benimde test günüm cumartesi,yarın işlerimi bitirip hasyaneye yetişebilirsem, kan testi yaptırmak istiyorum ama bakalım hayırlısı

sen nasılsın?bak sıkılıyorum falan derken hafta bitti,inşallah hep beraber cumartesi günü hayırlı haberlerimizi paylaşırız burdan...

durucuuum

canım öyle çok sevindim ki.....kürtaj olacağının haberini okuyup çok üzülmüştüm,mesaj yazmamıştım o zaman,inşallah hayırlısı olur diye dua etmiştim...bak iyiki yazmamışım,tebrik mesajı yazmak daha güzel:)
inşallah bebeğinin bu son sürprizi olur,sağlıcakla kucağına alırsın

canm meraba...walla raporlu olduğuma pişman oldum desem yeridir:)
bende sancı felan kalmadı...cumartesi inşallah mutlu haberlerle geliris...inşallah .......amin

Son düzenleme:
hamiş arkadaşlar ALLAH sağlıkla bebişlerinizi kucuağınıza almak nsip etsin!sileri gördükçe umutlarım artıyor.ALLAH İnşallah bizleri de mutlu eder.bende tedaviye başlayabilseydim belki bende haiş olacaktım.sizlere birşey sormak istiyorum tüp bebek raporu çıkarmak için ne yapmalıyım.raporda nerede tedavi olmak istiyorsak oraya mı sevk yaptırıyoruz.birde umut tüp bebek merkezinin yerini tarif edebilir misiniz?takip ettiğim kadarıyla umut tüp bebek merkezi işinde çok iyi.birde raporun süresi var mı?cevap verirseniz çok sevinirim,

inan hiç pişman falan olma,dün toplantıydı,şuydu,buydu,okul zaten hala buz gibi öyle çok yoruldum ki,,bir de senin yavrular küçük,en iyisini yaptın....gerçi sen hatay daydın değil mi?orda soğuk yoktur sanırım....
bende de ağrı sızı yok,sağ tarafıma kramp giriyor gibi,bugün test aldım,yarın sabah yapayım dedim,sen de yapsana,inşallah yıllardır göremediğimiz çift çizgiyi görürüz:)

merhabalar arkadaşım, ben sakaryadayım,araştırma hastanesinden rapor aldım,ama bizde burda tüp bebek merkezi yok,o yüzden kolay oldu,en az 2 kez aşılama yapılmış olması gerekiyor rapor için,raporda sevk falan yok,rapor çıkıyor,sisteme kaydedilyor,sen rapor çıkınca 1 ay içinde ilaçları alman gerekiyor,bu önemli bak,bize söylemediler,biraz sorun oldu,rapor çıkarttıktan sonra 6 ay içinde işlemin yapılması gerekiyor...umut tüp bebek te yaptırdım bende,rapor varsa fiyat 2000 tl....bu arada umut tüp bebek merkezi koşuyolunda,o cadde üzerinde,yeri çok kolay...sen nerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…