canım süperAnlatmışsın
3 çocuk derler ama tek embriyo verirlerrrrrrrrr
bunu öğrendiğim çok iyi oldu. çok teşekkürederim çok sağol linki yazarsan sevinirim
hadi hayırlı olsun canım.
benim 5. tüp bebek denemem olacak.inşallah sonuncu olur.tüplerim kapalı ve yumurta rezervim az.kocaelinde tedavi görüyorum.ocak adetimde tedaviye başlıyacağım Allah nasip ederse.kısa protokol uygulayacak dr um.rabbim dileyen herkese ve bana hayırlı evlatlar nasip etsin...amin..
benim 5. Tüp bebek denemem olacak.inşallah sonuncu olur.tüplerim kapalı ve yumurta rezervim az.kocaelinde tedavi görüyorum.ocak adetimde tedaviye başlıyacağım allah nasip ederse.kısa protokol uygulayacak dr um.rabbim dileyen herkese ve bana hayırlı evlatlar nasip etsin...amin..
ya evet mesela bu son yıllarda tüp bebek bölümü tüm hastanelerde kbb gibi olmaya başladı bu ne böyle.erkekte sperm yok olanın morfolojisi bozuk kadında yumurta yok olan kalitesiz .ya bunların sebebini araştırın tedavisi için ödenek verin ne bileyim işi kökünden temizleyin .millet kıvranıyo ya geçen gittiğim merkezde karı koca sekreterin eline eğiliyolar resmen taksit yapsınlar diye.yaaa yazık günah içim sızladı başka bi tane bi embriyom var dondurulmuş paramız yok transfer için bekliyoruz diyo...o kadına belki ikisi transfer edilse tutacaktı.çok doluyum bu konuda sağlık bakanlığı tınlamaz beni yoksa mail atıcam içimde ne var ne yok dökücem...
çok sağol durucum.
Neldeldencim bence isteyen cvp verir ve yazılırki insanlar fiyat ve sonuç kalite değerlendirmesi yapar. Yani benim gibi düşünen var mı bilmem. Var mı kıslaaaar?
artı ilaçlar mı fazla tutuyo acaba hapyycim?
etlik zübeyde hanımıda çok övüyolar. tüp bebeği de ordamı yaptıracaksın? nsl gidio memnunmusun tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. tedavin şimdiden hayırlı olsun canım
bunu öğrendiğim çok iyi oldu. çok teşekkürederim çok sağol linki yazarsan sevinirim
tamam çokkk teşekkürederimmmm neldelinolur tabi tedavi bitiminde yazılır
çok sevinirim:)çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olur inşallah. evet orada yaptıracağım. doktorum serdar hoca ve çok memnunum. benim geçen ay aşılama yapılacaktı fakat fsh:27.44 çıkınca ani bir kararla tüpe karar verdi doktorum.ilk olarak doğum kont. hapı ve dhea ismli bi ilaçla başladık. geçen hafta ofis histeroskopi yapıldı.şimdilik hepsi bu...başlayınca tek tek anlatacağım
çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olur inşallah. evet orada yaptıracağım. doktorum serdar hoca ve çok memnunum. benim geçen ay aşılama yapılacaktı fakat fsh:27.44 çıkınca ani bir kararla tüpe karar verdi doktorum.ilk olarak doğum kont. hapı ve dhea ismli bi ilaçla başladık. geçen hafta ofis histeroskopi yapıldı.şimdilik hepsi bu...başlayınca tek tek anlatacağım
tabloya sorunlaımızı da yazsak olur aslında..benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum alındı 1 yıl önce 3. tüp deniycez..ankara tıp fakültesini düşünüyorum.
çok sevinirim:)
senin sorun nedir ?
bu elma yağı da neyin nesi, ne işe yarıyomuş ki? ben de pek bi cahil kalmışım yaav:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?