2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım süper Anlatmışsın

3 çocuk derler ama tek embriyo verirlerrrrrrrrr

ya evet mesela bu son yıllarda tüp bebek bölümü tüm hastanelerde kbb gibi olmaya başladı bu ne böyle.erkekte sperm yok olanın morfolojisi bozuk kadında yumurta yok olan kalitesiz .ya bunların sebebini araştırın tedavisi için ödenek verin ne bileyim işi kökünden temizleyin .millet kıvranıyo ya geçen gittiğim merkezde karı koca sekreterin eline eğiliyolar resmen taksit yapsınlar diye.yaaa yazık günah içim sızladı başka bi tane bi embriyom var dondurulmuş paramız yok transfer için bekliyoruz diyo...o kadına belki ikisi transfer edilse tutacaktı.çok doluyum bu konuda sağlık bakanlığı tınlamaz beni yoksa mail atıcam içimde ne var ne yok dökücem...

AMİN...
Bu kısa ve uzun protokol nasıl oluyo, benim ilk denemem olacak da bu konularda çok bilgisizim. Benim nasip olursa adetin 2. günü iğneler başlayacak sonra yumurta toplama ve transfer şeklinde, bu uzun protokol mü?

aramıza hoşgeldin

çok sağol durucum.

neldeldencim bence isteyen cvp verir ve yazılırki insanlar fiyat ve sonuç kalite değerlendirmesi yapar. yani benim gibi düşünen var mı bilmem. var mı kıslaaaar?

VALLA HERGÜN BİR YENİSİ EKLENİYOR YAKINDA KİMSE NORMAL YOLDAN GEBE KALAMAYACAK BUNUN ÜSTÜNE DEVLET BİRDE SINRLAMA GETİRİYOR BIRAKIN ALLAH ALLAH BELKİ BEN İKİZ YADA ÜCÜZ İSTYORUMMM

İŞE YARACAĞINI BİLSEM YÜZLERCE MAİL GÖNDERİRİM

çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olur inşallah. evet orada yaptıracağım. doktorum serdar hoca ve çok memnunum. benim geçen ay aşılama yapılacaktı fakat fsh:27.44 çıkınca ani bir kararla tüpe karar verdi doktorum.ilk olarak doğum kont. hapı ve dhea ismli bi ilaçla başladık. geçen hafta ofis histeroskopi yapıldı.şimdilik hepsi bu...başlayınca tek tek anlatacağım

olur tabi tedavi bitiminde yazılır
tamam çokkk teşekkürederimmmm neldelin
çok sevinirim:)

canım bende dhea kullanıyorum biosteron diye bi ilaç verdi doktorum, 10 gündür kullanıyorum inşallah faydasını görürüz.

çok sevinirim:)

senin sorun nedir ?[/QUOTE]

benim nedensiz gibi düşünüyoruz aslında sadece eşimin morfolojisi normalin gıdım altında drlar engel diil dio ama durulife arkadaşın önerisiyle amh hormon testini hiç yaptırmadım. onu bu ay yaptırcam canım.

kızlar bu elma yağını acaba bu ay kullansam mı tüp bebek öncesi. keşke geçen ay yapsaydım. tahriş olur bişey olur tam işlem öncesi karar veremedim yardımınıza ihtiyacım var

fah değerim benim10 küsür çıkmıştı ama forumlarda okudum farklı aylarda değişebiliomuş. biraz streslede alakalı yazıyolardı?

bu elma yağı da neyin nesi, ne işe yarıyomuş ki? ben de pek bi cahil kalmışım yaav:)

canım googldan bak istersen kadınlar kulübündede biçok forum var elma yağı, adaçayı yağı diyede geçiyor. sonrasında hamile kaldım diye yazan çok. iddia tüplerdeki, içerdeki ve idrar yollarındaki iltahabı söküyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…