TEDAVİMİN İLK AŞAMASI
ÖN GÖRÜŞME
En sonunda dün ulun bey ile görüşmeye gittim ayyy çok sempatik bir doktor.
İlk önce sekreterlik kısmına geldiğimizimizi söyledik onlarda bizlerden nufus cüzdanlarımızı istediler ve dosyamı açmak için sorular sordular sonra yukarıda hasta olduğunu hasta çıktıktan sonra bizlere yardımcı olabileceklerini söylediler sanırım 20 dk.ve ya 25 dk bekledim sekreterlikten biri bizi artık yukarıya alabilcekelerini söyleyip 3 kata yönlendirdileR Asansörle yukarı çıkarken aklımda bir sürü düşünceler geçti 3'üncü katta bizi yine bir sekreter karşıladı oturmamızı ve bizi birazdan içeri alacağını söyledi o 5 dk sonra sekreter bizi içeriye almak için seslendi odadan içeri girdiğimde bize doğru gelen lacivert formalı birini gördük elini uzattı ve bizi çok sıcak gülümsemeyle karşılayıp ben doktor ulun dedi doktorun bizi buşekilde ayakta karşılaması çok hoşumuza gitmişti sonra konuşmaya başladık ben kaç yıldır evlil olduğu nekadar süredir çocuk istediğimi ve bunula ilgi bu güne kadar neler yaptığı anlattıp sonra benim anattıklarıma ve elimde var olan sonuçlara göre neler yapabileceğini anlattı ilk olarak senden bir takım testler isteyeceğim bunların sonuçlarna göre tekrar değerendirme yapacağız dedi bu beni çok mutlu etti çünkü birkez kötü bir deneyimim olduğunu hiçbirşey için acele etmemem gerektiğini söyledi sonra tahlillerin sonuçlarına göre tekrar görüşmek için vedalaştık bizi yol ederken bile ayağa kalkıp kapıya kadar eşlık etti
Sonra dosyamızla beraber tekarar sekreterlik kısımına gittim rapor ilgi bilgi almak istiyorum dediğimde beni hasta ilişkiler sorumlusu neslihan hanıma yönlendirdiler oda bizi çok sıcak karşıladı onunlada sıcak bir sohbettin ardından merkezden ayrıldık
Bir ön görüşme için eşim ve ben merkezden gayet memnun ayrıldım bakalım hayırlısı
neldelin,
Ulun bey gerçekten çok sempatik biri. seninle doktorumuz da aynı :)
ben önceleri erkek doktordan utanıyordum, ulun beyin o sakin hali rahatlattı beni.
Allah nasip eder de hamile kalırsam, doğumu dahi ulun beyle düşünüyorum.
Bu arada dün habertür'te konuktu izledin mi ?