TEDAVİMİN İLK AŞAMASI
ÖN GÖRÜŞME
En sonunda dün ulun bey ile görüşmeye gittim ayyy çok sempatik bir doktor.
İlk önce sekreterlik kısmına geldiğimizimizi söyledik onlarda bizlerden nufus cüzdanlarımızı istediler ve dosyamı açmak için sorular sordular sonra yukarıda hasta olduğunu hasta çıktıktan sonra bizlere yardımcı olabileceklerini söylediler sanırım 20 dk.ve ya 25 dk bekledim sekreterlikten biri bizi artık yukarıya alabilcekelerini söyleyip 3 kata yönlendirdileR Asansörle yukarı çıkarken aklımda bir sürü düşünceler geçti 3'üncü katta bizi yine bir sekreter karşıladı oturmamızı ve bizi birazdan içeri alacağını söyledi o 5 dk sonra sekreter bizi içeriye almak için seslendi odadan içeri girdiğimde bize doğru gelen lacivert formalı birini gördük elini uzattı ve bizi çok sıcak gülümsemeyle karşılayıp ben doktor ulun dedi doktorun bizi buşekilde ayakta karşılaması çok hoşumuza gitmişti sonra konuşmaya başladık ben kaç yıldır evlil olduğu nekadar süredir çocuk istediğimi ve bunula ilgi bu güne kadar neler yaptığı anlattıp sonra benim anattıklarıma ve elimde var olan sonuçlara göre neler yapabileceğini anlattı ilk olarak senden bir takım testler isteyeceğim bunların sonuçlarna göre tekrar değerendirme yapacağız dedi bu beni çok mutlu etti çünkü birkez kötü bir deneyimim olduğunu hiçbirşey için acele etmemem gerektiğini söyledi sonra tahlillerin sonuçlarına göre tekrar görüşmek için vedalaştık bizi yol ederken bile ayağa kalkıp kapıya kadar eşlık etti
Sonra dosyamızla beraber tekarar sekreterlik kısımına gittim rapor ilgi bilgi almak istiyorum dediğimde beni hasta ilişkiler sorumlusu neslihan hanıma yönlendirdiler oda bizi çok sıcak karşıladı onunlada sıcak bir sohbettin ardından merkezden ayrıldık
Bir ön görüşme içineşim ve ben merkezden gayet memnun ayrıldım bakalım hayırlısı
Ben de çok korkuyorum, ben vajinal muayene bile zor alıştım yaa.teşekkür ediyorum canım
nasıl geçiyor peki tedavi özellikle transfer aşamasından ve iğnelerden çekiniyorum
opu da anestezi varmış dediler ondan o kadar korkmuyorum :)
bizi 3. gün aradılar bugün donduruyoruz diye. yani 3. gün embriyosu canım. 8 hücreliydi galiba. onun dışında bilmiyorum. şimdi çözdüklerinde de 5 güne gider mi gitmez mi bilmiyorum.hayırlısı bakalım. insan bu tarz baskılar da yıpratıyor. bizim derdimiz bize yetiyor zaten.cnm sakıın bu tip insanların dediklerini takma biliyorum zor heleki böyle bi dönemde zaten insan çok hassas oluyoo ama şöyle düşün bebeğini sağlığıyla eline almak istiyosan ki eminim çook istiyosun 3 maymunu oynuycan görmedim duymadım bilmiyorum vee hep moralini yüksek tutmaya çalış bence başarının %80 etkiliyo %20 olacilecek aksaklıklar malesef
evet sperm embriyo kalitesini etkiliyo ama azo sperm olsun isterse 15 milyon sperm olsun hiç fark etmiyo ben bu işin içinde 1 yıldır varım inan azosperm olan 2 birebir tanıdığım arkadaşım şimdi ikizleri var önemli olan kaç tane değil sağlıklı sperm bulunması onun için içini rahat tut embriyoları dondurdular dimi peki 1. kalite mi2. kalite mi çıktı bişi dediler mi ?
tünaydın.. kızlar.. vakit geçmek bilmiyor..herşey olsa bitse hepimizin yüzü gülse.nefes alabilmek istiyorum artık.. bebeğimi hissetmek istiyorum..kalbinin sesini duymak istiyorum.. hastaneden kafam önde çıkmak istemiyorum.. çok yoruldum artıkk..çok sıkıldımm..çok bunaldım..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Ben grip oluyorum galiba hiç vakti değil biliyorum amannn siz dikkat edin c vitaminine devam!
Aman dikkat et canım, bol bol vitamin yükle.
dikkat et kendine.
artı ilaçlar mı fazla tutuyo acaba hapyycim?canımişteyim kusura bakma geç cvp yazıyorum..hayır ya ne 10bini abartıyo insan lar
ben ilkini 3650 artı ilaç lar tuttu şimdi yine zam gelmiş 2.yede 3650 ödicek gibi görünüyorum ..
etlik zübeyde hanımıda çok övüyolar. tüp bebeği de ordamı yaptıracaksın? nsl gidio memnunmusun tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. tedavin şimdiden hayırlı olsun canımHem endometriozis hemde azalan over rezervinden dolayı bende 21 aralıkta Etlik Zübeydehanım hast. de tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
amh testinin bildiğim kadarıyla günü önemli değil her zaman yapılıyo, ben ilk doktora gittiğimde verdim kanı adetin 14.günü falandı. Üniversite hastanelerinde yapılıyo diye biliyorum, ben başkent ünv. hast. yaptırdım 100 tl fark ödedim. forumda bu konuyla ilgili ayrı topik var canım.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Ben grip oluyorum galiba hiç vakti değil biliyorum amannn siz dikkat edin c vitaminine devam!
çoook geçmiş olsun kesinlikle dikkat et kendine sıkı giyin, ayaklarını üşütme. Sabahları portakal suyu falan iç. Pekmezde demiri yükseltince bağışıklık artıyo tekrar geçmiş olsun
günaydınnnnnn heyecan dorukta bekliyoruz hepimizzzzzzzz
inşallah heyecanlarımız, umutlarımız, mutluluklarımız hiç tükenmesin
canım rapor çıkarmak zormu bide yararı oluyormu gerçekten ne kadarını devlet karşılıyo bilgi verebilirmisin sana zahmet
cnm ayrıntıları neldelin anlatır ama şöyle söyliyiim işkence yapıyolar resmen.elinde var olan hiçbir testi tahlili hsg yi kabul etmiyolar eşinden ayrı senden ayrı herşeyi baştan istiyolar.tüplerin tıkalıysa rahim filmini sallamayıp lap.istiyolar.yani kısacası sanki biz sapasağlamken bu tüp işkencesini isiyoruz durduk yere çocuğumuz olurken tüp yapasımız geliyo paramız gitmesin diye rapor çıkarıyoruz.onlarda vermemek için elinden geleni yapıyolar.eğer bunlara rağmen çıkarabilirsen tabiki yararı oluyo.allah merhamet versin .yani şu 4-5 yıldır saçmalık üstüne saçmalık.tek embriyo yok rapordaki bu zorluklar yok sezeryanı azaltmak için uğraşlar sanki benim evlenmemi bekledi sağlık bakanlığıAy gene coştum
Hem endometriozis hemde azalan over rezervinden dolayı bende 21 aralıkta Etlik Zübeydehanım hast. de tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
ben ist dayım .malesef alamamıştım benden iki ay önce çektirdiğim hsg yi yenilememi istediler bu 3.olucak ve benim rahim ağzında yara olduğundan kanama oluyo her çekildiğinde.birde belki lap isterler demişti tüp dr.um.şimdi daha ilgisiz bir hastane arıyorum ki benle uğraşmasınlar:)hemen versinler ama nerdeeee.illa bi tanıdığın olucak o da bende yok malesef
neldelin,
Ulun bey gerçekten çok sempatik biri. seninle doktorumuz da aynı :)
ben önceleri erkek doktordan utanıyordum, ulun beyin o sakin hali rahatlattı beni.
Allah nasip eder de hamile kalırsam, doğumu dahi ulun beyle düşünüyorum.
Bu arada dün habertür'te konuktu izledin mi ?
neldeldincim birşey rica edebilirmiyim uygun olurm bilmem? sadece danışmak istiyorum. acaba listeni yanına bir paraf daha açıp kaça mal olduğunu da yazsak nsl olur? çünkü ben olumlu sonuç veren yerlerin fiatlarını sonra çok merak edicem. şimdiden teşekkürler
iyi aksamlar bende bu adetimi bekliyorum Allah izin verirse 3.denemem olcak bu sefer dondurulmus embryolarla deneyecegiz insallah olur ALLah kimseyi evlatsiz birakmasin.
iyi aksamlar bende bu adetimi bekliyorum Allah izin verirse 3.denemem olcak bu sefer dondurulmus embryolarla deneyecegiz insallah olur ALLah kimseyi evlatsiz birakmasin.
EVET NERDESİNİZ ARKADAŞLAR OCAK -ŞUBAT aylarında tedaviyi düşünenlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?