2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

neldelin,

Ulun bey gerçekten çok sempatik biri. seninle doktorumuz da aynı :)
ben önceleri erkek doktordan utanıyordum, ulun beyin o sakin hali rahatlattı beni.
Allah nasip eder de hamile kalırsam, doğumu dahi ulun beyle düşünüyorum.
Bu arada dün habertür'te konuktu izledin mi ?

teşekkür ediyorum canım

nasıl geçiyor peki tedavi özellikle transfer aşamasından ve iğnelerden çekiniyorum
opu da anestezi varmış dediler ondan o kadar korkmuyorum :)
Ben de çok korkuyorum, ben vajinal muayene bile zor alıştım yaa.
transferde korkudan bayılırım herhalde
bizi 3. gün aradılar bugün donduruyoruz diye. yani 3. gün embriyosu canım. 8 hücreliydi galiba. onun dışında bilmiyorum. şimdi çözdüklerinde de 5 güne gider mi gitmez mi bilmiyorum.hayırlısı bakalım. insan bu tarz baskılar da yıpratıyor. bizim derdimiz bize yetiyor zaten.

sabır canım sabır...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Ben grip oluyorum galiba hiç vakti değil biliyorum amannn siz dikkat edin c vitaminine devam!

canımişteyim kusura bakma geç cvp yazıyorum..hayır ya ne 10bini abartıyo insan lar
ben ilkini 3650 artı ilaç lar tuttu şimdi yine zam gelmiş 2.yede 3650 ödicek gibi görünüyorum ..
artı ilaçlar mı fazla tutuyo acaba hapyycim?
Hem endometriozis hemde azalan over rezervinden dolayı bende 21 aralıkta Etlik Zübeydehanım hast. de tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
etlik zübeyde hanımıda çok övüyolar. tüp bebeği de ordamı yaptıracaksın? nsl gidio memnunmusun tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. tedavin şimdiden hayırlı olsun canım

bunu öğrendiğim çok iyi oldu. çok teşekkürederim çok sağol linki yazarsan sevinirim

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.. Ben grip oluyorum galiba hiç vakti değil biliyorum amannn siz dikkat edin c vitaminine devam!

çoook geçmiş olsun kesinlikle dikkat et kendine sıkı giyin, ayaklarını üşütme. sabahları portakal suyu falan iç. pekmezde demiri yükseltince bağışıklık artıyo tekrar geçmiş olsun

neldeldincim birşey rica edebilirmiyim uygun olurm bilmem? sadece danışmak istiyorum. acaba listeni yanına bir paraf daha açıp kaça mal olduğunu da yazsak nsl olur? çünkü ben olumlu sonuç veren yerlerin fiatlarını sonra çok merak edicem. şimdiden teşekkürler

çoook geçmiş olsun kesinlikle dikkat et kendine sıkı giyin, ayaklarını üşütme. Sabahları portakal suyu falan iç. Pekmezde demiri yükseltince bağışıklık artıyo tekrar geçmiş olsun

saol canım dediklerini uygulıcam.. Ilaçlar 1000 ile 1500 tl arasında bişey tutuyor kullanılan doza göre değişiyor gonal f lerde..bide ilaç almadan önce fiyat araştırması yapın muhakkak arada acaip fark olabiliyor..

bu gün eczaneden elevit aldım..daha önce de life time ın bi vitaminini kullanmıştım..tüpe kadar vitamin takviyesi yapıyım dedim..çok iştahımı açıyo ve kilo aldırıyo ama napiyim herşey bebiş için... bu arada hayıt suyunun gerçekten faydası var galiba.uzun zaman sonra ilk defa yumurtlama döneminde gelen yapıkan sıvı geldi,çok mutlu oldm

canım süper Anlatmışsın

3 çocuk derler ama tek embriyo verirlerrrrrrrrr

iyi aksamlar bende Allah izin verirse bu ayki adetimi bekliyorum .denemem olacak bu sefer Dondurulmuslarla yapicagiz.Allah kimseyi evlatsiz birakmasin.

iyi aksamlar bende bu adetimi bekliyorum Allah izin verirse 3.denemem olcak bu sefer dondurulmus embryolarla deneyecegiz insallah olur ALLah kimseyi evlatsiz birakmasin.

Hem endometriozis hemde azalan over rezervinden dolayı bende 21 aralıkta Etlik Zübeydehanım hast. de tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...

Aramıza hoş geldin

canım benim eski hsg mi kabul ettiler

SEN NE ZAMAN BAŞLAYACAKSIN
BEN NE YAZIK Kİ ÇOK UZAĞIM SANIRIM GEBELİK TAKİPLERİ İÇİN DAHA YAKIN BİR DOKTOR TERCİH EDERİM
TABİ ÖNCE GEBE KALMAM GEREKİYOR
HABERTÜRK MÜ SEYRETMEDİM CANIM ŞİMDİ NETTEN BAKARIM

FİYAT YAZMAMIZ DOĞRU OLUR MU ?

iyi aksamlar bende bu adetimi bekliyorum Allah izin verirse 3.denemem olcak bu sefer dondurulmus embryolarla deneyecegiz insallah olur ALLah kimseyi evlatsiz birakmasin.

ARAMIZA HOŞGELMEDİN

Son düzenleme:
EVET NERDESİNİZ ARKADAŞLAR OCAK -ŞUBAT aylarında tedaviyi düşünenlerrrrr

benim 5. tüp bebek denemem olacak.inşallah sonuncu olur.tüplerim kapalı ve yumurta rezervim az.kocaelinde tedavi görüyorum.ocak adetimde tedaviye başlıyacağım Allah nasip ederse.kısa protokol uygulayacak dr um.rabbim dileyen herkese ve bana hayırlı evlatlar nasip etsin...amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…