canım googldan bak istersen kadınlar kulübündede biçok forum var elma yağı, adaçayı yağı diyede geçiyor. sonrasında hamile kaldım diye yazan çok. iddia tüplerdeki, içerdeki ve idrar yollarındaki iltahabı söküyomuş
Benim gibi rezerv azlığı sorunu olanlar varsa hangi aşamadalar bilgi almak isterim. Geçen ay tüp denedim negatif sonuçlandı. Sizde kaç folikul görüldü? amh ve fsh değerleriniz kaç? Kime tedavi oluyorsunuz? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Ben Atasehir Memorial'da denedim. amh 02, fsh 18 di. Benim çukulata kisti ameliyatındna dolayı azaldı rezerv maalesef.canım benim de yumurta rezervi sorunum var, yeni öğrendim malesef. amh 0,25, fsh 13 çıktı daha başlamadık tedaviye. adeti bekliyorum 2. gün fsh bakılacak düşük çıkarsa iğnelere başlayacam. Şuan biosteron diye bi hormon ilacı kullanıyorum. Doktorun deyimiyle uyuyan yumurtaları uyandıracakmış. Senin değerlerin kaç çıktı canım?
Ben Atasehir Memorial'da denedim. amh 02, fsh 18 di. Benim çukulata kisti ameliyatındna dolayı azaldı rezerv maalesef.
Ben Atasehir Memorial'da denedim. amh 02, fsh 18 di. Benim çukulata kisti ameliyatındna dolayı azaldı rezerv maalesef.
fsh 18 ken mi denediniz tüpü. benim fsh 13 çıkınca hatta tam değer 12,80 di galiba, doktorum büyük ihtimal sonuçlanmaz boştan yere seni umutlandırmak ve yıpratmak istemem diyerek başlamadı. ben de geçen sene polip ameliyatı oldum.
VALLA HERGÜN BİR YENİSİ EKLENİYOR YAKINDA KİMSE NORMAL YOLDAN GEBE KALAMAYACAK BUNUN ÜSTÜNE DEVLET BİRDE SINRLAMA GETİRİYOR BIRAKIN ALLAH ALLAH BELKİ BENİKİZ YADA ÜCÜZ İSTYORUMMM
İŞE YARACAĞINI BİLSEM YÜZLERCE MAİL GÖNDERİRİM
kızlar rezerv azlığı için dhea kullanımı uzun süre tehlikeliymiş burda kullanan var mı.birde yumurta kalitesi ,için bal çörek otu tarçın keten tohumu tarifi var uygulayıp fayda gören oldumu.
ben bal tarçın ve çörek otu olarak dün biyerde gebe kalmış birini okudum bende dün akaşm başladım 1 ay gibi bir süre var önümde uygulucam hepsinden göz kararı bi karısım hazırladım (çörekotunu ezdim) işe yarar inşallah.. tam olarak ölçülerini biliyosan söylermisin sana zahmet
ben bal tarçın ve çörek otu olarak dün biyerde gebe kalmış birini okudum bende dün akaşm başladım 1 ay gibi bir süre var önümde uygulucam hepsinden göz kararı bi karısım hazırladım (çörekotunu ezdim) işe yarar inşallah.. tam olarak ölçülerini biliyosan söylermisin sana zahmet
bu karışıma adetinle başlıyosunuz ozman fayda veriyomuş ben bu karışımı çok araştımıştım ve ölçüleri 1 tatlı kaşığı hepsi sadece balı göz kararı koyuyosun hatta yaptım ama bir türlü yiyemedim malesefki kokusu ve tadı çok kötü birde yememe sebebim bizde sperm problemi var benim yumurtalarad bi sorun yok sadece embriyonun kalitesini biraz daha arttırırmı diye uygulamak istedim sonra kortum bide zararı olur diye öyle kaldı sizce zararı olur mu ?
canım bende dhea kullanıyorum biosteron diye bi ilaç verdi doktorum, 10 gündür kullanıyorum inşallah faydasını görürüz.
bu karışıma adetinle başlıyosunuz ozman fayda veriyomuş ben bu karışımı çok araştımıştım ve ölçüleri 1 tatlı kaşığı hepsi sadece balı göz kararı koyuyosun hatta yaptım ama bir türlü yiyemedim malesefki kokusu ve tadı çok kötü birde yememe sebebim bizde sperm problemi var benim yumurtalarad bi sorun yok sadece embriyonun kalitesini biraz daha arttırırmı diye uygulamak istedim sonra kortum bide zararı olur diye öyle kaldı sizce zararı olur mu ?
Benim gibi rezerv azlığı sorunu olanlar varsa hangi aşamadalar bilgi almak isterim. Geçen ay tüp denedim negatif sonuçlandı. Sizde kaç folikul görüldü? amh ve fsh değerleriniz kaç? Kime tedavi oluyorsunuz? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?