2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Benim gibi rezerv azlığı sorunu olanlar varsa hangi aşamadalar bilgi almak isterim. Geçen ay tüp denedim negatif sonuçlandı. Sizde kaç folikul görüldü? amh ve fsh değerleriniz kaç? Kime tedavi oluyorsunuz? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?

canım ben amh yi daha bu ay yaptırcam. ama fsh 10 küsürdü unuttum. mutlaka cvp veren çıkacaktır. sen nerde yaptırmıştım lalecim?

canım benim de yumurta rezervi sorunum var, yeni öğrendim malesef. amh 0,25, fsh 13 çıktı daha başlamadık tedaviye. adeti bekliyorum 2. gün fsh bakılacak düşük çıkarsa iğnelere başlayacam. Şuan biosteron diye bi hormon ilacı kullanıyorum. Doktorun deyimiyle uyuyan yumurtaları uyandıracakmış. Senin değerlerin kaç çıktı canım?

Son düzenleme:
merhaba elif ben:) cumartesi günü Umut Tüp bebekte süleyman bey ile randevum var,3.5 yıllık evliyiz ve 2 yıldır korunmuyoruz,şükürler olsunki bende bir sorun yok,ama eşimin morfolojisi%1 eşimin çevresindeki birkaç prof.un sperm sayısı yüksek olduğu için doğal yolla gebe kalacağımız konusunda ısrar etmesi ile extra birşey yapmadık,yumurtalama günü takibi hariç:)) ama sonuç yok....Cumartesi günü acaba Süleyman Bey direk tüp bebek mi diyecek diye düşünüyorum,(özel bi merkez olduğu için) aşılamayı önerir mi? orada tedavi olan çok kişi var burda bana yardımcı olurmusunuz? kendimi önce Rabbime daha sonra Süleyman Bey'e emanet etmelimiyim??(44:

bütün kader arkadaşlarıma merhaba ben 13 yıllık evliyim 1 kez doğal yolla hamile kadım doğumdan sonra 5 aylıkken bebeğimi kaybettim 10 sene ara verdik bu sürede normal yolla kalamayınca doktor doktor gezdik asıl izmirliyim ama görev nedeniyle trabzondayım ktüde tedavi görüyorum benim 1. tüp denemem olacak bugün-yarın adet günüm bu adetimin 21. gününde yani ocak başı gibi inşallah başlayacağız(ilaçlarımı aldım bekliyorum). 2 başarısız aşılama denemem var sebpsiz infertilite 31 yaşındayım kısaca durumum bu benide listeye eklermisiniz??? biraz uzun oldu ama buraya yazmamın nedeni yalnız olmadığımı görmek güç veriyor ama garip derecede karmaşığım ya tutmazsa sebepsiz infertilitede şansım ne kadar emin olamıyorum aslında olumsuzlukla karşılaşmak beni korkutuyo önce yaşadıklarım beni çok sarstıda kilo problemmde var offfffff ya karmakarışığım hepimizin allah yardımcısı olsun

kızlar ALLAH hepimize önce SABIR versin, sonra UMUT versin, sonra GÜÇ versin, sonra da BEBİŞ versin. BEBİŞİ önce de verse olur tabii.:))

Ben Atasehir Memorial'da denedim. amh 02, fsh 18 di. Benim çukulata kisti ameliyatındna dolayı azaldı rezerv maalesef.

Ben Atasehir Memorial'da denedim. amh 02, fsh 18 di. Benim çukulata kisti ameliyatındna dolayı azaldı rezerv maalesef.

fsh 18 ken mi denediniz tüpü. benim fsh 13 çıkınca hatta tam değer 12,80 di galiba, doktorum büyük ihtimal sonuçlanmaz boştan yere seni umutlandırmak ve yıpratmak istemem diyerek başlamadı. ben de geçen sene polip ameliyatı oldum.

Lalecim burada da buldumm seniii..

Evet kızlarrr fsh düşmedennn tüpe başlamak gereksizmişşş.Tabii fshh çok yükseklerde hamile kalanlar yokmu varrrr tabiikii amaaa... Saraçoğlu banada aynı şeyi söylediii.Önce fsh e2 normale dönecekki kaliteli yumurta oluşsunn dedi....

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınnnn...

ya tamam çoğul gebelik rsik şu bu eyvallahta iki tanenin ne zararı var hem bi çok kişide iki embriyonun ikisi tutmuyo ki.nerde bu devlet diye bağırasım var

kızlar rezerv azlığı için dhea kullanımı uzun süre tehlikeliymiş burda kullanan var mı.birde yumurta kalitesi ,için bal çörek otu tarçın keten tohumu tarifi var uygulayıp fayda gören oldumu.

kızlar rezerv azlığı için dhea kullanımı uzun süre tehlikeliymiş burda kullanan var mı.birde yumurta kalitesi ,için bal çörek otu tarçın keten tohumu tarifi var uygulayıp fayda gören oldumu.

ben bal tarçın ve çörek otu olarak dün biyerde gebe kalmış birini okudum bende dün akaşm başladım 1 ay gibi bir süre var önümde uygulucam hepsinden göz kararı bi karısım hazırladım (çörekotunu ezdim) işe yarar inşallah.. tam olarak ölçülerini biliyosan söylermisin sana zahmet

cnm aldığım tarifte hepsi 1 yemek kaşığı yazıyodu balda tozları macun kıvamına getirecek kadar ekleniyodu.az yapılmış tazemi hazırlanması gerekiyo az yapılıp hemen tüketilsin diye bilemedim.hadi işe yarar inş. bende başlıycam

bu karışıma adetinle başlıyosunuz ozman fayda veriyomuş ben bu karışımı çok araştımıştım ve ölçüleri 1 tatlı kaşığı hepsi sadece balı göz kararı koyuyosun hatta yaptım ama bir türlü yiyemedim malesefki kokusu ve tadı çok kötü birde yememe sebebim bizde sperm problemi var benim yumurtalarad bi sorun yok sadece embriyonun kalitesini biraz daha arttırırmı diye uygulamak istedim sonra kortum bide zararı olur diye öyle kaldı sizce zararı olur mu ?

eğer ihtiyacın yoksaboşuna zorlama kendini eşine bişeyler hazırla sorununa göre..

ben vaktinde başlamış sayılırım..ya bilemiyorum zararını ama hepsi faydalı şeyler birazdaha kaliteliyi artıra bilir bence bizde embriyolar 2. kalite olmuştu.yararı olur azda olsa diye başladım şimdi eşim için ekstra şeyler bulmam gerek

selam benimde sıkıntım azalan over rezervi. haftaya tüp tedavim başlıyo. şuan biosteron dhea diye bi ilaç kullanıyorum günde 3 tane. ankara etlik zübeydehanım hast. tüp bebek kliniğinde tedavi oluyorum. dr.um serdar hoca oranın klinik şefi benim fsh:27.44 yok böyle bi değer :))) gelişmeleri yazarım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…