Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neldenimcim allah yardımcın olsun seninde sabır taşı olduk..
Aynen canım inşallah raporum çıkana kadar sabır taşım çatlamaz
allahım bu iş tam ticaret olmuşşşşş
canım rapor çıkarmak zormu bide yararı oluyormu gerçekten ne kadarını devlet karşılıyo bilgi verebilirmisin sana zahmet
rapor çıkartmak zor değil arkadaşlar,bi form veriyolar dolduruyosunuz sperm analizi (son 6 ayda 3 farklı) en az 2 aşılama yaptırmış olmak gibi şartları var keyifleri yerindeyse 10 dk iş.bi de en son başekim imzası bu en zoru,onlar imzalatıyolar ama bşekimi bi ürlü bulamıyolar..falan falan ...toplamda 1,500 tl bi indirimi oluyo.ama siz pgt dondurma gibi işlem yaptırırsanız ek olarak bunların her biri 1000-1500 falan tutuyo...2 yıl önce bize raporlu pgt li 4750 ye mal olmuştu..sonucu sormayın hala burda olduğuma göre bu son olur inş..
çok teşekkür ederim çok güzel detaylı yazmışsın
bizim allahtan merfoloji 0 değil bizim 12 yıllık eviliğim boyunca hep sebepsiz infertilite denildi son 6 ayda çıktı bu merfoloji sorunumuz
sayımız iyi fakat %97 si işe yaramıyor dedi doktor
eskiden bu kadar deteylı bakmıyorlaymıydı neden sonradan çıktı anlamadık:26::26:en son 6 yıl önce filan yaptırmıştık sperm analizini:26::26::26:
sonuçta tüp kararı aldık doktorumun yönlendirmesiyle tabi ve bende uzun protokol başlıyorum yumurta baskılayıcı iğnemiz aynı ben geliştirici olarak menagon kullanacam
inşallah hepimizin sonucu hayırlısıyla pozitif olsun
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize..Kızlar selam nasılsınız. safyalar ne kadar ilerlemiş. İşlerim yoğun ve stresliydi bu hafta bakamadım.. Maşallahh epey kişi gelmiş. Öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...Tüm arkadaşalra tedavisinde başaılar diliyor bu son olsun ve sğlıkla bebeklerinize kavuşun diye dua ediyorum
Hepinize bol şans arkadaşlar
Bende avcılardayım ve bende Umuttayımm :)
benim olmazsa kesinlikle düşüncem orayı. çünkü psikolojik desteğede çok ihtiyacım varKızlar fiyatlar bütün acıbademlerde aynı ben ilkini maslak acıbademde yaptırdım 2. Kadıköyde olacak ama inirimden yararlanabiliyorum.. Merak ettiklerinize cevap verebilirm
ve bursa acıbademde düşünen arkadaşım şayet psikolojık desteğe ihtiyacın varsa talep et ücretsiz seans görüyorum ben faydası olur inşallah
cnm ayrıntıları neldelin anlatır ama şöyle söyliyiim işkence yapıyolar resmen.elinde var olan hiçbir testi tahlili hsg yi kabul etmiyolar eşinden ayrı senden ayrı herşeyi baştan istiyolar.tüplerin tıkalıysa rahim filmini sallamayıp lap.istiyolar.yani kısacası sanki biz sapasağlamken bu tüp işkencesini isiyoruz durduk yere çocuğumuz olurken tüp yapasımız geliyo paramız gitmesin diye rapor çıkarıyoruz.onlarda vermemek için elinden geleni yapıyolar.eğer bunlara rağmen çıkarabilirsen tabiki yararı oluyo.Allah merhamet versin .yani şu 4-5 yıldır saçmalık üstüne saçmalık.tek embriyo yok rapordaki bu zorluklar yok sezeryanı azaltmak için uğraşlar sanki benim evlenmemi bekledi sağlık bakanlığı ay gene coştum
aaa şok oldum nerden çıkardın sen??? bana söyle bu mübarek yeri lütfen.
cnm ayrıntıları neldelin anlatır ama şöyle söyliyiim işkence yapıyolar resmen.elinde var olan hiçbir testi tahlili hsg yi kabul etmiyolar eşinden ayrı senden ayrı herşeyi baştan istiyolar.tüplerin tıkalıysa rahim filmini sallamayıp lap.istiyolar.yani kısacası sanki biz sapasağlamken bu tüp işkencesini isiyoruz durduk yere çocuğumuz olurken tüp yapasımız geliyo paramız gitmesin diye rapor çıkarıyoruz.onlarda vermemek için elinden geleni yapıyolar.eğer bunlara rağmen çıkarabilirsen tabiki yararı oluyo.Allah merhamet versin .yani şu 4-5 yıldır saçmalık üstüne saçmalık.tek embriyo yok rapordaki bu zorluklar yok sezeryanı azaltmak için uğraşlar sanki benim evlenmemi bekledi sağlık bakanlığı ay gene coştum
canım benim şu ana kadar tek yaptırmadığım test amh. başlamadan yaptırmak istiyorum bu ay. ne zaman yaptırmak gerekiyor söylermisin bu testi? ve devlette yaptırabilirmiyim?
nerden almıştın raporunu canm..
ben ist dayım .malesef alamamıştım benden iki ay önce çektirdiğim hsg yi yenilememi istediler bu 3.olucak ve benim rahim ağzında yara olduğundan kanama oluyo her çekildiğinde.birde belki lap isterler demişti tüp dr.um.şimdi daha ilgisiz bir hastane arıyorum ki benle uğraşmasınlar:)hemen versinler ama nerdeeee.illa bi tanıdığın olucak o da bende yok malesef
bende raporla hiç uğraşmadım, geçen ay tedaviye başlayacaktık, doktorum amh sonucunu görünce sana raporda çıkartırız hemen dedi, ben sormadım bile bir daha. aynı gün kan sonucumu beklerken hemşire ilaçları iğneleri nasıl kullanacağımı anlatıyordu, ilaçları almadık gerçi ama sekreter de rapor hazır dedi o arada. ben hiç uğraşmadım anlayacağın rapor hazırladıklarından bile haberim yoktu. fsh yüksek çıkınca bu aya kaldı tedavi. ben 6 sene önce hsg çektirmiştim ve hiç tedavi denemedik aşılama falan. normalde 3 olumsuz aşılama istiyorlarmış ama benim yumoşlar pek olmayınca hiç şart aranmıyo sanırım.