canım testten 10 gün sonra kese bi on gün sonrada kalp atışını gördüm bitanem. darısı başınıza inşalllahhhhhhh
Kocaman bir 0 sıfırmış..yani negatif..çok kötü oldum..sizce çok mu acele ettim transfer gününü saymazsak 7 sayarsak 8.gün...off offf
Allah büyük diyecek birşeyim yok,hayır olan ne ise o olsun..
inşallahhhhhhhh cnmmmm çok heycanlıyımmm RABBİM bu duyguyu yaşattıktan sonrraa üzmesin inşallahhhhh
(((((. canım ben bilmiorum ama 8. gün herkeste çıkmıyor heralde. topiğimizde negatifi görüp 2 gün sonra pozitif alan oldu. tecrübeli arkadaşlar daha ii cvp verebilir. eğer negatifesede yılma sakın. bu da bizim imtihanımız
canım benin inan hep dua ediyorum sizler için. çünkü yaşamayan bilemez bu zorlu süreci.... Allah'ım hepinize tattırsın bu güzel duyguyu
AMİNNNNNN raincim aminnnnnn. ALLAH hamişlerimizinde sağlıkla kucağına alıp büyütmesini hayırlarla nasip etsin İNŞALLAH
canım biraz acele etmişsin bence. 12. gün testi tekrarla lütfen ve kendini üzme olurmu.
canım umarım erken sonuçtandır bu konuda hiçbir bilgim yok benimde ilk denemem ve 9 şubatı bekliyorum yinede duamda olucaksın RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN
cnm tşk ederim.dualarınız ve iyi niyetiniz için..haklısın erken ama sabah hafif lekeleri görünce panikledim ve yaptırdım..12.gün yine yaparım
seda merhaba...benmde transfer günüyle beraber 7. günüm.ilk 6 gün çok sancım vardı kasıklarımda.ama bugün iyiyim.ayrıca şu yatma konusunda eşm ve annem çok baskı yaptılar ama ben ancak 2 gün yatabildim.2 akşamdırda kısa süreliğine arkadaşlarımla görüşüyorum.çok farklı duygular yaşıyorum:)bazen çooook mutlu bebişim benmle gibi hissediyorum.bazende sanki hiç olmıcakmış gibi...ammaa anlattım ya:)
sen naptın yatma konusunda?
aminnnnnn Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah canım
Merhaba flufem...Senin transferde geçen çarşamba oldu sanırım.Ben sürekli yatmasamda evde oturup tv izliyerek geçiriyorum bu süreci.Çalışıyorum fakat transfer sonrası izin aldım.Bu sürecin stresini ister istemez çevredekilere de yansıtıyorum.Bu yuzden sonucu öğrendikten sonra işbaşı yapacağım.Geçen çarşambadan beri evden dışarı adım atmadım.Sanrım bundan da içinde bulunduğum ruh hali belli oluyordur.Sonucu öğrenene kadar kimseyle görüşmek istemiyorum.Perşembe günü yakınımda bulunan bir hastaneye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Sanırım eğer pozitifse değerde biraz artış olmaya başlamıştır.Cumarteside tüp bebek merkezine gidip yaptıracağım.
Kocaman bir 0 sıfırmış..yani negatif..çok kötü oldum..sizce çok mu acele ettim transfer gününü saymazsak 7 sayarsak 8.gün...off offf
Allah büyük diyecek birşeyim yok,hayır olan ne ise o olsun..
inşallahhh cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?