2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Cnm çok teşekkür ederim...şimdi aradım yemektelermiş 10 15 dk sonra arayın dediler...İnanın kalp atışımı belki alt komşum duyuyordur...Allah ım sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul et..amin

canım dualarımız seninle inan. Allah'ım gönlüne göre versin inşallah

Cnm çok teşekkür ederim...şimdi aradım yemektelermiş 10 15 dk sonra arayın dediler...İnanın kalp atışımı belki alt komşum duyuyordur...Allah ım sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul et..amin

canım dualarımız seninle, Allah'ım gönlüne göre verir inşallah

dualar la ara. hep bunu söyle RABBİM SEN OL DEYİNCE OLUR. OL DE YA HALİK, YA RAHMAN.

canım sabırsızlıkla beklyorum bende dualarım seninle hatta netten çıkmam lazım ama haberini almadan çıkmıycam hadi POZİTİF hayırlısıyla

Kocaman bir 0 sıfırmış..yani negatif..çok kötü oldum..sizce çok mu acele ettim transfer gününü saymazsak 7 sayarsak 8.gün...off offf

Allah büyük diyecek birşeyim yok,hayır olan ne ise o olsun..

benim geçen pazartesi transferim oldu.banada 11 şubat dediler,senin transfer günün neydi canım?hangi merkez?

Benim transferim 1 şubatta yani geçtiğimiz çarşamba oldu..Kadıköy acıbadem tüp bebek markezinde yapıldı tedavim.11 şubat cumartesi test için çağırdılar.Sende durumlar nasıl? Embriyoların nasıldı kaçıncı gün transferi seninkisi?

ooooooooooo herkese merhaba bütün kızlar toplanmış sayfalar ilerlemiş rainekin hoşgeldin tekrar kalp atışlarını duydun allah hepimize yaşatsın hdcemre güzel haberlerini bekliyoruz neldelincim benim hastane 1400 ilaç 1800 dondurma 450 tl tuttu

sağol bitenem darısı başınıza inşallaaaahhhhhhh

Kocaman bir 0 sıfırmış..yani negatif..çok kötü oldum..sizce çok mu acele ettim transfer gününü saymazsak 7 sayarsak 8.gün...off offf

(((((. canım ben bilmiorum ama 8. gün herkeste çıkmıyor heralde. topiğimizde negatifi görüp 2 gün sonra pozitif alan oldu. tecrübeli arkadaşlar daha ii cvp verebilir. eğer negatifesede yılma sakın. bu da bizim imtihanımız

canım umarım erken sonuçtandır bu konuda hiçbir bilgim yok benimde ilk denemem ve 9 şubatı bekliyorum yinede duamda olucaksın RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN

benim transferim 30 ocak pazartesi günü yapıldı,umut tüp bebek merkezinde 5. gün emriyosuydu,iyi kalitedeydi,11 şubat verdiler...herkesinki farklı anlamadım gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…