Cnm çok teşekkür ederim...şimdi aradım yemektelermiş 10 15 dk sonra arayın dediler...İnanın kalp atışımı belki alt komşum duyuyordur...Allah ım sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul et..amin
Cnm çok teşekkür ederim...şimdi aradım yemektelermiş 10 15 dk sonra arayın dediler...İnanın kalp atışımı belki alt komşum duyuyordur...Allah ım sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul et..amin
MAAAŞALLAH raincim özletme kendini. arada gel. benim tutmazsa tecrübelerine çok ihtiyacım olcak. arada gir topice. darısı bizlere olsun sağlıkla, hayırla İNŞALLAAAAHHHH
çok sağol bitanem darısı hepinize inşallahtabiki gireceğim buralardayım kuzucum. evde doğalgaz sıkıntımız oluyor kombi arızaya geçiyor çoğu zaman o yüzden annemlere taşındık bi süreliğine sorun çözülür çözülmez aranızda olacağım tekrar
aman sakın üşütme 3 ay sonra yumuşar havalar bence de idare et annenler de. gel raincim el ya. havadisleri de ver böle arada
dualar la ara. hep bunu söyle RABBİM SEN OL DEYİNCE OLUR. OL DE YA HALİK, YA RAHMAN.Cnm çok teşekkür ederim...şimdi aradım yemektelermiş 10 15 dk sonra arayın dediler...İnanın kalp atışımı belki alt komşum duyuyordur...Allah ım sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul et..amin
canım dualarımız seninle, Allah'ım gönlüne göre verir inşallah
aman sakın üşütme 3 ay sonra yumuşar havalar bence de idare et annenler de. gel raincim el ya. havadisleri de ver böle arada[
sağol kuzucumsende kendine dikkat ediyosun dimi ?
aman sakın üşütme 3 ay sonra yumuşar havalar bence de idare et annenler de. gel raincim el ya. havadisleri de ver böle arada[
sağol kuzucumsende kendine dikkat ediyosun dimi ?
etmezmiyim kuzuma kavuşuyum diye bu ay napicağımı şaşırdım. dün başlamam gerekiodu tedaviye ama adetim gelmedi hiç de günü şaşmaz iş bu ya. evde test yaptım tek çizgi bağırıyor:)) yani stresdenmidir bilmem heyecanla, korkuylar karışık tedavime başlamayı bekliyorum. hadi darın hepimize inşallah bize içinden geçir arada raincim
etmezmiyim kuzuma kavuşuyum diye bu ay napicağımı şaşırdım. dün başlamam gerekiodu tedaviye ama adetim gelmedi hiç de günü şaşmaz iş bu ya. evde test yaptım tek çizgi bağırıyor:)) yani stresdenmidir bilmem heyecanla, korkuylar karışık tedavime başlamayı bekliyorum. hadi darın hepimize inşallah bize içinden geçir arada raincim
canım benin inan hep dua ediyorum sizler için. çünkü yaşamayan bilemez bu zorlu süreci.... Allah'ım hepinize tattırsın bu güzel duyguyu
benim geçen pazartesi transferim oldu.banada 11 şubat dediler,senin transfer günün neydi canım?hangi merkez?
rainekin cnm test gününden kaç gün sonra kese ve kalpatışını gördün cnmm
ooooooooooo herkese merhaba bütün kızlar toplanmış sayfalar ilerlemiş rainekin hoşgeldin tekrar kalp atışlarını duydun allah hepimize yaşatsın hdcemre güzel haberlerini bekliyoruz neldelincim benim hastane 1400 ilaç 1800 dondurma 450 tl tuttu
Kocaman bir 0 sıfırmış..yani negatif..çok kötü oldum..sizce çok mu acele ettim transfer gününü saymazsak 7 sayarsak 8.gün...off offf
Allah büyük diyecek birşeyim yok,hayır olan ne ise o olsun..
Kocaman bir 0 sıfırmış..yani negatif..çok kötü oldum..sizce çok mu acele ettim transfer gününü saymazsak 7 sayarsak 8.gün...off offf
Allah büyük diyecek birşeyim yok,hayır olan ne ise o olsun..
Benim transferim 1 şubatta yani geçtiğimiz çarşamba oldu..Kadıköy acıbadem tüp bebek markezinde yapıldı tedavim.11 şubat cumartesi test için çağırdılar.Sende durumlar nasıl? Embriyoların nasıldı kaçıncı gün transferi seninkisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?