2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Yumurta rezervi
[/TD]
[TD]ANAKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azoospermi
[/TD]
[TD]MEMORİAL
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]EGE ÜNV.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GATA
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BELÇİKA TÜP BEBEK MERKEZİ[/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
bilseker11[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]yumurta azlığı ve kalitesizliği[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

LİSTEMİZİN SON HALİ

rapor çıkartmak zor değil arkadaşlar,bi form veriyolar dolduruyosunuz sperm analizi (son 6 ayda 3 farklı) en az 2 aşılama yaptırmış olmak gibi şartları var keyifleri yerindeyse 10 dk iş.bi de en son başekim imzası bu en zoru,onlar imzalatıyolar ama bşekimi bi ürlü bulamıyolar..falan falan ...toplamda 1,500 tl bi indirimi oluyo.ama siz pgt dondurma gibi işlem yaptırırsanız ek olarak bunların her biri 1000-1500 falan tutuyo...2 yıl önce bize raporlu pgt li 4750 ye mal olmuştu..sonucu sormayın hala burda olduğuma göre bu son olur inş..

canım rapor çıkarmak zormu bide yararı oluyormu gerçekten ne kadarını devlet karşılıyo bilgi verebilirmisin sana zahmet

cnm ayrıntıları neldelin anlatır ama şöyle söyliyiim işkence yapıyolar resmen.elinde var olan hiçbir testi tahlili hsg yi kabul etmiyolar eşinden ayrı senden ayrı herşeyi baştan istiyolar.tüplerin tıkalıysa rahim filmini sallamayıp lap.istiyolar.yani kısacası sanki biz sapasağlamken bu tüp işkencesini isiyoruz durduk yere çocuğumuz olurken tüp yapasımız geliyo paramız gitmesin diye rapor çıkarıyoruz.onlarda vermemek için elinden geleni yapıyolar.eğer bunlara rağmen çıkarabilirsen tabiki yararı oluyo.Allah merhamet versin .yani şu 4-5 yıldır saçmalık üstüne saçmalık.tek embriyo yok rapordaki bu zorluklar yok sezeryanı azaltmak için uğraşlar sanki benim evlenmemi bekledi sağlık bakanlığı ay gene coştum

aaa şok oldum nerden çıkardın sen??? bana söyle bu mübarek yeri lütfen.

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize..

Bu arada ben de şubatta ya da martta düşünüyorum...hayırlısı artık..
Sanki herkes Antalya ve umutta toplanmış değil mi :))))

benim olmazsa kesinlikle düşüncem orayı. çünkü psikolojik desteğede çok ihtiyacım var

böyle bir dönemde daha seri ve düzenli bir sistem olması gerekirken bebek yapmayın der gibi insanlara zulmetmek çok kötü ya. bu kadar zorlamaları sonucuda etkiler ama. ay bakalım ben napcam

Hem endometriozis hemde azalan over rezervinden dolayı bende 21 aralıkta Etlik Zübeydehanım hast. de tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...

aaa şok oldum nerden çıkardın sen??? bana söyle bu mübarek yeri lütfen.

gazi tıp ta 2 yıl önce.. gittiğim merkez genarttı yardımcı oluolar tedavine yetiştiriyolar sen formaliteyle diğerlerinin bahsettiği kadar uğraşmıyosun..

Son düzenleme:

nerden almıştın raporunu canm..

canım benim şu ana kadar tek yaptırmadığım test amh. başlamadan yaptırmak istiyorum bu ay. ne zaman yaptırmak gerekiyor söylermisin bu testi? ve devlette yaptırabilirmiyim?

amh testinin bildiğim kadarıyla günü önemli değil her zaman yapılıyo, ben ilk doktora gittiğimde verdim kanı adetin 14.günü falandı. Üniversite hastanelerinde yapılıyo diye biliyorum, ben başkent ünv. hast. yaptırdım 100 tl fark ödedim. forumda bu konuyla ilgili ayrı topik var canım.

nerden almıştın raporunu canm..

ben ist dayım .malesef alamamıştım benden iki ay önce çektirdiğim hsg yi yenilememi istediler bu 3.olucak ve benim rahim ağzında yara olduğundan kanama oluyo her çekildiğinde.birde belki lap isterler demişti tüp dr.um.şimdi daha ilgisiz bir hastane arıyorum ki benle uğraşmasınlar:)hemen versinler ama nerdeeee.illa bi tanıdığın olucak o da bende yok malesef

bende raporla hiç uğraşmadım, geçen ay tedaviye başlayacaktık, doktorum amh sonucunu görünce sana raporda çıkartırız hemen dedi, ben sormadım bile bir daha. aynı gün kan sonucumu beklerken hemşire ilaçları iğneleri nasıl kullanacağımı anlatıyordu, ilaçları almadık gerçi ama sekreter de rapor hazır dedi o arada. ben hiç uğraşmadım anlayacağın rapor hazırladıklarından bile haberim yoktu. fsh yüksek çıkınca bu aya kaldı tedavi. ben 6 sene önce hsg çektirmiştim ve hiç tedavi denemedik aşılama falan. normalde 3 olumsuz aşılama istiyorlarmış ama benim yumoşlar pek olmayınca hiç şart aranmıyo sanırım.

sana verilen rapor sanırım ilaçları indirimli alabilmen için.. o raporu her doktor veriyor.. bildiğim kadarıyla tüp bebek raporunun çok fazla ayrıntısı var ve hemen vermiyorlar..

günaydınnnnnn heyecan dorukta bekliyoruz hepimizzzzzzzz
inşallah heyecanlarımız, umutlarımız, mutluluklarımız hiç tükenmesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…