hayatım merkezde biriyle tanıştım tek embriyo transfer edilmiş ikizlere gebe tek embriyoda içinde bölünebiliyor yani keşke bizim öyle olsaevet bizim de resmimiz duruyo, çok komik yaa :)))) canım ya ben netten biraz araştırdım. tek embriyo transferlerinde de ikiz ihtimali var. tek yumurta ikizleri oluyo. hatta burda öyle bi sayfa var bi arkadaş yazmış. onun tek olduğu halde ikizlere hamile kalmış. kullandığımız ilaçlarda çoğul gebelik riski varya belki onunla ilişkilidir.
hayatım bendede olmuştu önceki tedavimde hemşireme sordum normal olduğunu ilaçların yumurtalara baskı yaptığından olduğunu söylesi sorun teşkil etmiyor yanikızlaar dün öleden sonra şeffaf akıntım gelmeye başladı akşam 11:15 de de çatlatma iğnemi oldum
hala tuvalete girdikçe şeffaf akıntım geliyor acaba yumurtalar kontürolsüzmü çatladı anlamadım:26: çatlatma iğnesinden öncede geliyordu çünkü
bu durumu yaşayanınız varmı normalmi sizce
ananası bende duymuştum birde biri bana armut demişti. doğal progesteron içeriomuş ananas gibi. bol meyve, sebze ve keçiboynuzu pekmezi canım.günde 2 tane de ceviz kabuklu al omega 3ün eksik olmasın. kabız olmamak içinde kuru kayısı ama bence sarıları açıcı ile açıldığı için esmerini al. demiri ve mineralleri de eksik tutmamak gerekiomuş. ve stres yooook. tedavin hayırlı, uğurlu olsuuun.. bilgilerini yaz listeye eklenebilesin kabak çekirdeğinin ne faydası varmış?
gecem tebrik ederim yat dinlen kendini sıcak tut bi bence ne kadar doğru bilmem aama duyduğumu söyleyim bilgisayara fazla yaklaşma derim radyasyon etkilermiş bunu duydum hamileliğin keyfini çıkar .
kızlar benim gibi 9.günde yoğun kanamayla bebişi tutan var mı biliyor musunuz hala ümidimi yitiremedim ama çok da ü<zülmüyorum allah sağlık versin öncelikle hepimize
Merhaba kızlar bugün test günümdü ama dün akşam dayanamayıp kan testi yaptırmıştım ve malesef sonuç negatif 0.5 çıkmışdoktorumla konustum tekrarlamana gerek yok dedi. Açıkçası o söylemese bile ben yapmayacaktım..Çok üzüldüm çok ağladım..Ama rabbim nasip etmedi ne gelir elden...eşimle dinlenme, bu işlere ara verme kararı aldık.. artık nezaman tekrarlarız bilmiyorum..Rabbimden umut kesilmez,umudumu hiç yitirmedim..yitirmiycemde...Doktorum herşey bu kadar iyiyken neden olmadı acaba dedi,biraz kafanızı toplayın,genetik testinize bakılım birde şeker yüklemesi yapmak istiyorum sana dedi..Okadar çok yumurtandan ( 42 yumurta toplanmıştı)5. gün embriyosu olmasına rağmen olmaması ve dondurmaya da kalmaması düşündürüyormuş?? Allahım bilioki doktoruma çok güvendim..süleyman bey'e ve merkeze bebeşim olmasada verdiğimiz para helali hoş olsunn...Umarım benden başka olumsuz sonuç alan olmaz listemizde hep hamişler ( yuvarlanan bebekler olur:)) Allahım hepimize dayanma gücü versin...burayı hep takip edicem kendinize iyi bakınnn....
Son durum sonucum 0,68 bu 9. Günüm oysa 7.günümde 1,87 idi.kahve lekeden sonra kan gelmesi herşeyi bitirdi yani ben şuan hastayım
demek oluyormuş kızlar ben bu savaşı kaybettim dilerim en son kaybeden ben olurum dün temizlik yaptım kendimi çok yormadım ama dün kanamam geldi.allah böyle uygun gördü oysa ne güzel rüyalar görüyordum hiç uynamak istemiyeceğim kadar güzel rüyalardı ama olsun bebğim tutunmadı ama sevdiklerimin canı sağ ağlicam çok hemde ama bebek için değil kaç gündür rahmetli babam gözlerimin önüneden gitmiyor ama düşünmemeye çalıştım bi de rüyamda bana canımı yakacak bişi dedi ağlamicam die kendimi çok sıktım ama artık sıkmicam..moral çok öenmli kızlar inanın bebeğim tutmadığı için üzülmüyrom allah geride kalan aileme sağlık uzun ömür versin motivasyonunuzu sakın düşünmeyin sonuç negatif de olursa eğer dünyanın sonu değil..allah yardımcınız olsun melekler bebeklerinizi korusun.
kızlar benim 8.günüm bikaç saattir hafif bel ağrısı hissediyordum birazönce de kahve kırmızı gibi leke gelmiş ama bikaç damla değil biraz fazla bu ne demek yaa benim gibi olup hamile olan var mı ayrıca bütün belirtilerim bitti
Son durum sonucum 0,68 bu 9. Günüm oysa 7.günümde 1,87 idi.kahve lekeden sonra kan gelmesi herşeyi bitirdi yani ben şuan hastayım
demek oluyormuş kızlar ben bu savaşı kaybettim dilerim en son kaybeden ben olurum dün temizlik yaptım kendimi çok yormadım ama dün kanamam geldi.allah böyle uygun gördü oysa ne güzel rüyalar görüyordum hiç uynamak istemiyeceğim kadar güzel rüyalardı ama olsun bebğim tutunmadı ama sevdiklerimin canı sağ ağlicam çok hemde ama bebek için değil kaç gündür rahmetli babam gözlerimin önüneden gitmiyor ama düşünmemeye çalıştım bi de rüyamda bana canımı yakacak bişi dedi ağlamicam die kendimi çok sıktım ama artık sıkmicam..moral çok öenmli kızlar inanın bebeğim tutmadığı için üzülmüyrom allah geride kalan aileme sağlık uzun ömür versin motivasyonunuzu sakın düşünmeyin sonuç negatif de olursa eğer dünyanın sonu değil..allah yardımcınız olsun melekler bebeklerinizi korusun.
nabersiniz ?? bi haftaya yakındır giremiyorum çünkü annemlerde kalıyorum. ama herşey yolunda cumartesi ultrasonla bakılacak hepinizi öpüyorum.
nabersiniz ?? bi haftaya yakındır giremiyorum çünkü annemlerde kalıyorum. ama herşey yolunda cumartesi ultrasonla bakılacak hepinizi öpüyorum.
benim bugün transferimin 3.günü ilk günden beri inanılmaz kasık ve bel ağrım var çokk korkuyorum acaba bu ağrılar normalmi.. bide benim yanımda kimse olmadığı için yemek yapmaya fln kalkıyorum kliniğe gidip iğne yaptırıyorum 7 kat inip çıkıyorum valla bilmiyorum allaha emanet bakalım ne olcak.....bütn hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum ..negatif sonuçları alanları okuyuncada çok üzülüyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun..
merhaba;
benimde 9.gün önce kırmızı kanmam oldu 2-3 damla. sonra kahverengi oldu.hemen idrar testi yatım 3 tane üstüste.hepsinde 2.çizgi çıktı.10.günde ( yani dün ) kan verdim bhcg 546,74 çıktı. hala kahverengi lekelenme var ama çok az. merak etme dr.um tutnmadan kaynaklı oluyor dedi.seninde öyledir inşallah
canım hayırlı olsun transferin. inşallah tutunur bebişin sana. bişeyler yapman daha iyi aslında kafan dağılır en azından, ama yinede çok yorulmamaya çalış, ağır kaldırma. sonuçta senin elinden gelen bişey yok yapmaya mecbursan eğer. Allahım mükafatını verecektir. Ağrılar bizde de oldu canım normal onlar.
KIZLARRR benim bebişhakikaten nazlı yaaa.. artık umudumuzu yitirmeye başlamıştık doktorla görüştük bu sabah o da öyleydi dış gebelik de olabilir dedi. düşmesini bekleyecektik. çünkü değerlerim çok az artıyodu, 92, 112, 144 şeklinde. veee bugünkü sonucumu aldım 278 olmuş, nihayet katlamaya başladı, cuma günü tekrar bakacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?