2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hayatım merkezde biriyle tanıştım tek embriyo transfer edilmiş ikizlere gebe tek embriyoda içinde bölünebiliyor yani keşke bizim öyle olsa
hayatım bendede olmuştu önceki tedavimde hemşireme sordum normal olduğunu ilaçların yumurtalara baskı yaptığından olduğunu söylesi sorun teşkil etmiyor yani

kızlar benim gibi 9.günde yoğun kanamayla bebişi tutan var mı biliyor musunuz hala ümidimi yitiremedim ama çok da ü<zülmüyorum allah sağlık versin öncelikle hepimize

canım saol cevabın için kabak çekirdeği ostrojen varmış hemde çok oda rahimi kalınlaştırıp embriyonun tutunmasını sağlıyormuş..ben 2.tedavimde bolca tükettim transferden önce nar suyu içtim şimdide narı yiyorum ama transferden sonra nar yememek gerekiomuş..eşimde spermlerinde sorun var canım 19/01 de başladık tedaviye cumartesi opu yapılacak.? ben çok tkip edemiyorum sizi sen naptın tedavidemisn yoksa bebişini mi bekşiyorsun

gecem tebrik ederim yat dinlen kendini sıcak tut bi bence ne kadar doğru bilmem aama duyduğumu söyleyim bilgisayara fazla yaklaşma derim radyasyon etkilermiş bunu duydum hamileliğin keyfini çıkar .

canım sağolasın, darısı tüm isteyenlerin başına ama önce buradakilerin :)) ya bilgisayara nasıl yaklaşmiyim sabahtan akşama kadar başındayım iş gereği (

kızlar benim gibi 9.günde yoğun kanamayla bebişi tutan var mı biliyor musunuz hala ümidimi yitiremedim ama çok da ü<zülmüyorum allah sağlık versin öncelikle hepimize

canım hemen ümidini yitirme, inşş sonucun pozitif çıkar. buraya mutlaka yaz olur mu

Canım benim çok üzüldüm gecmis olsun kelimelerin bitti an ama neden daha önce bu genetik testi yapmadılar ve diğer testleri sen benim 200 sayfada yazdım testlerin hiç birini yaptırmadan mı başladın ???? Kesinlikle bu testler daha önce yapılması gerekiyor

Son durum sonucum 0,68 bu 9. Günüm oysa 7.günümde 1,87 idi.kahve lekeden sonra kan gelmesi herşeyi bitirdi yani ben şuan hastayım
demek oluyormuş kızlar ben bu savaşı kaybettim dilerim en son kaybeden ben olurum dün temizlik yaptım kendimi çok yormadım ama dün kanamam geldi.allah böyle uygun gördü oysa ne güzel rüyalar görüyordum hiç uynamak istemiyeceğim kadar güzel rüyalardı ama olsun bebğim tutunmadı ama sevdiklerimin canı sağ ağlicam çok hemde ama bebek için değil kaç gündür rahmetli babam gözlerimin önüneden gitmiyor ama düşünmemeye çalıştım bi de rüyamda bana canımı yakacak bişi dedi ağlamicam die kendimi çok sıktım ama artık sıkmicam..moral çok öenmli kızlar inanın bebeğim tutmadığı için üzülmüyrom allah geride kalan aileme sağlık uzun ömür versin motivasyonunuzu sakın düşünmeyin sonuç negatif de olursa eğer dünyanın sonu değil..allah yardımcınız olsun melekler bebeklerinizi korusun.

Canım çok üzüldüm inanki. Sen çok guzel yazmışsın dünyanın sonu değil gerçekten de. Senin ve sevdiklerinin sağlığı yerinde olsun da gerisi boş. Tekrar denersiniz, şimdiden olması da iyi olmuş bence günler geçtikçe daha da umutlaniyor insan. Ben de kaybetme korkusu yaşıyorum.

nabersiniz ?? bi haftaya yakındır giremiyorum çünkü annemlerde kalıyorum. ama herşey yolunda cumartesi ultrasonla bakılacak hepinizi öpüyorum.

merhaba;
benimde 9.gün önce kırmızı kanmam oldu 2-3 damla. sonra kahverengi oldu.hemen idrar testi yatım 3 tane üstüste.hepsinde 2.çizgi çıktı.10.günde ( yani dün ) kan verdim bhcg 546,74 çıktı. hala kahverengi lekelenme var ama çok az. merak etme dr.um tutnmadan kaynaklı oluyor dedi.seninde öyledir inşallah

canımm inan ki çok üzüldüm ( senin de dediğin gibi Rabbim sana ve sevdiklerinle can sağlığı versin. sen sağlıklısın, eşin sağlıklı hayırlısıyla yine denersiniz. kaybettiğin bir savaş yok sakına böyle düşünme. yine deneyeceksin ve Rabbim inş nasip edecek. öyle temizlik yaptım diye kendinde suç bulma eğer olacak olsaydı olurdu ama demek ki nasip değilmiş, hayırlısı böyleymiş. uzaktan konuşmak kolay keşke elimizden bişey gelse. sadece senin için dua edebiliyorum. Rabbim senin ve eşinin gönlüne ferahlık versin.

arkadaşlar çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı ama herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok maalesef herzamanki gibi inşallahhh çok geçmeden tekrar yaptırır ve güzel haberlerinizi burda bizimle paylaşırsınız

benim bugün transferimin 3.günü ilk günden beri inanılmaz kasık ve bel ağrım var çokk korkuyorum acaba bu ağrılar normalmi.. bide benim yanımda kimse olmadığı için yemek yapmaya fln kalkıyorum kliniğe gidip iğne yaptırıyorum 7 kat inip çıkıyorum valla bilmiyorum allaha emanet bakalım ne olcak.....bütn hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum ..negatif sonuçları alanları okuyuncada çok üzülüyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun..

KIZLARRR benim bebiş hakikaten nazlı yaaa.. artık umudumuzu yitirmeye başlamıştık doktorla görüştük bu sabah o da öyleydi dış gebelik de olabilir dedi. düşmesini bekleyecektik. çünkü değerlerim çok az artıyodu, 92, 112, 144 şeklinde. veee bugünkü sonucumu aldım 278 olmuş, nihayet katlamaya başladı, cuma günü tekrar bakacaz.

canım hayırlı olsun transferin. inşallah tutunur bebişin sana. bişeyler yapman daha iyi aslında kafan dağılır en azından, ama yinede çok yorulmamaya çalış, ağır kaldırma. sonuçta senin elinden gelen bişey yok yapmaya mecbursan eğer. Allahım mükafatını verecektir. Ağrılar bizde de oldu canım normal onlar.

maşallah sana, benim 18. günüm daha böyle sonuçlar göremedim. hatta benim 11. gün negatifti, 12. gün pozitifi almıştım. İnşallah hep böyle güzel gider canım, şimdiden hayırlı olsun bebişin.

ayy sağol cnm içim rahatladı biraz ..sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorum ama kafamdaki acbayıda atamıyorum psikolojim çöktü resmen ne kdr zor bir süreçmiş ..işallah sonu güzel olur..

ayy canım benim hadi hayırlısı inşş. bence nazlı değilde inatçı seni bırakmaya niyeti yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…