• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

:):):) maşllah canım benim .harbi büyük akıllılık etmişssiniz.neyseki eve varmışsınız:)aylık yürüyüşünü yaptıysan bır ay hareet yasak sana :52::52::52:
yaaa akıllı biz iştee :)) ayy vardık valla ama nasıl vardık bi ben bilirim :)) valla yok yürüyüş falan bitti...
gunaydin fistiklar nasilsiniz...benim belim cok agrio walla dun cok yormusum kendimi :( lira yuklemem icin daha mesaj gelmedi sasirdim walla ...hulyacim tubis cumartesi demis ya o gun bulusalim iki lafin belini kiralim;) tubacimmm walla ii yurumussunuz araba oldugu halde aferin size dolmuslada arabaya gitmissiniz yaa bu cilginliklar guzel oluo walla bazen bole seler yapmak lazim ;) opuyorum hepinizi ...
evett cumartesii buluşalım cumadan saat kararlaştıralım ekmek yok bu sefer :)) ayyy evet yaaaa güya arabayla indik sahile ve araba varken dolmuşa bindik arabayı almak için :)) evet yaaa güzel güldüğümüz bi anı oldu aslında :))
tubisimm kirmizilar geldimi gelmesin guzel haberler alalim... lutfennn Allahim insallah ...buarada kayinbabamin karacigerinde kitle cikmis c.tesi biyopsi yapilacak ...aaaa c.tesi bende gidersem doktora olamayabilirim ama bellide olmaz kocisim goturebilir....insallah kotu bise cikmaz yaaa...:((

ayyyy cnmm çok geçmiş olsunn allahım acil şifalar versin inşallah ... yok kuzum gelmediler daha ama gelcek galiba :(( test aldım yarın evlilik yıldönümüz ya sabah bi yapcam bakalım eminim bişey çıkmıcak ama umut fakirin ekmeği işte :))

yaaa akıllı biz iştee :)) ayy vardık valla ama nasıl vardık bi ben bilirim :)) valla yok yürüyüş falan bitti...

evett cumartesii buluşalım cumadan saat kararlaştıralım ekmek yok bu sefer :)) ayyy evet yaaaa güya arabayla indik sahile ve araba varken dolmuşa bindik arabayı almak için :)) evet yaaa güzel güldüğümüz bi anı oldu aslında :))

ayyyy cnmm çok geçmiş olsunn allahım acil şifalar versin inşallah ... yok kuzum gelmediler daha ama gelcek galiba :(( test aldım yarın evlilik yıldönümüz ya sabah bi yapcam bakalım eminim bişey çıkmıcak ama umut fakirin ekmeği işte :))

canım şimdiden nice senelere.inşallah saglıklı sıhatlı huzurlu mutlu bebişli yıllar sizlerin olsun.test te umarım en buyuk hedlyeniz olur.cuma gununden ayarlayalım ınsallah busefer eken ben olmam canım.

cok saol cnm insallah kotu bise cikmaz...umudunu kaybetme bellimi olur yildonumu hediyesi gelir belki;) 2012 hepimize ugurlu gelecek insallah...bende 28 nisani bekliom gelir kesin ama;) ihtimal vermiorum...buarada kocisinle nice mutlu saglikli bebisli senelere canim opuldun...

günaydınnn kızlar halendaha gripten kurtulamadım yaaa:(

hulyacim saol insallah sonuclari temiz cikar kayinbabamin...gecmis olsun sanada cnm en kisa zamanda gecer insallah...c.tesi bi engel cikmazsa gelicem insallah kayinbabami doktora kimin goturecegi belli degil ama sabah gidicek zaten yetisirim buyuk olasilikla..
guzel dileklerin icin saol cnm...seni beklioz biz bitsin korunma suren basliyalim teker teker hamis kalalim insallah...opuldun cnm..

cok saol cnm insallah kotu bise cikmaz...umudunu kaybetme bellimi olur yildonumu hediyesi gelir belki;) 2012 hepimize ugurlu gelecek insallah...bende 28 nisani bekliom gelir kesin ama;) ihtimal vermiorum...buarada kocisinle nice mutlu saglikli bebisli senelere canim opuldun...

Hulyacim saol insallah sonuclari temiz cikar kayinbabamin...gecmis olsun sanada cnm en kisa zamanda gecer insallah...c.tesi bi engel cikmazsa gelicem insallah kayinbabami doktora kimin goturecegi belli degil ama sabah gidicek zaten yetisirim buyuk olasilikla..
Guzel dileklerin icin saol cnm...seni beklioz biz bitsin korunma suren basliyalim teker teker hamis kalalim insallah...opuldun cnm..

canım benim saol.benide bugun görümcem aradı cumartesi günü çarşıya alışverişe cıkalım dedi mayıs 11de halasının kızının düğünü var onun için alışveriş yapmak istiyormuş onun için beraber cıkalım dedi.bende olmayabılırım ama saat belli değil erken saatlerde burda olabılırım belki.

kızlarrrr güzel dilekleriniz için çok çok saolun allahım sevdiklerimizle sağlıklı uzun uzun yıllar nasip etsin inşallah :))
bu arada test yapmadım cumaya kadar beklicem bakalım kısmet :))
bu arada budaaa benimmm kocişimden aldığım hediye ben çiçek beklerken o köpecik göndermiş gerçek gibi nefes alıyo ama okadar sadece nefes alıyo ama şşookk şeker yaaaa :))
$DSCF2270.webp

kızlarrrr güzel dilekleriniz için çok çok saolun allahım sevdiklerimizle sağlıklı uzun uzun yıllar nasip etsin inşallah :))
bu arada test yapmadım cumaya kadar beklicem bakalım kısmet :))
bu arada budaaa benimmm kocişimden aldığım hediye ben çiçek beklerken o köpecik göndermiş gerçek gibi nefes alıyo ama okadar sadece nefes alıyo ama şşookk şeker yaaaa :))
Eki Görüntüle 399985

ayyy coook tatlı yaaaa harika bişeymiş.ınsallah gerceginide alır bahceli bi evin olur orda bakarsın.

Dedim tamam zayıflıcam nesine dedim durdu durdu eylül ayına kadar 10 kılo ver ne istersen dedi. Tamam dedimı ılk samsung galaxı teline dedim sonra vazgectım sınırsız alısverişine dedim.malum 10 kılo verlrsem yeni glysiler gerek:Dkızlar desteginizi esirgemeyin.bu akşam sadece haşlama patates yedim yarın sabahkı kahvaltı k flaks 1 kase:D

ayyy coook tatlı yaaaa harika bişeymiş.ınsallah gerceginide alır bahceli bi evin olur orda bakarsın.
çokkk saol cnmm :)) inşallah yaaa bende çok istiyorum :))
Dedim tamam zayıflıcam nesine dedim durdu durdu eylül ayına kadar 10 kılo ver ne istersen dedi. Tamam dedimı ılk samsung galaxı teline dedim sonra vazgectım sınırsız alısverişine dedim.malum 10 kılo verlrsem yeni glysiler gerek:Dkızlar desteginizi esirgemeyin.bu akşam sadece haşlama patates yedim yarın sabahkı kahvaltı k flaks 1 kase:D

ayy hadi bakalım tabiki destek oluruz bitanemm :))
hemmen başlıyorum patates yemek yok onun yerine haşlanmış yada ızgara tavuk balıık salata veya köfte falan yiyosun patateste çok nişasta var ... ayrıv-ca konfleks hiç sağlıklı diil oun yerine artık mevsimi salatalık domates peynir gibi hafif şeylerle 2 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltı yapıyosun cnm :))

gunaydin kizlarrr nasilsiniz...kotam yenilendi:))) bilginiz olsun...aksam saat kararlastiracaz siz yazin ben bakarim misafirim var cunku...buarada tubisim 63.5 kiloyum artiyi gorurum diodum ama 400 gr vermisim mutlu oldum walla bi burger kingi hakettim :))) hulyacim dietin hayirli olsun ...verirsin cnm normal ekmek yeme ben isten ciktigimdan beri normal ekmek yiyom ondan yavas veriom sanirim...tam tahilli ekmek alcam bugun ilk is ;) haaa buarada dun ibrahim saracoglu dediki haslanmis patates yiyin ama bezelye ve pirincten uzak durun dedi onlar kan sekerini cok cabuk yukseltiyomus patateste yukseltirmis ama o yavas yavas yukseltirmis digerleri aniden yukseltirmis...opuyorum hepinizi...ne cok konustum ayyy:))

Son düzenleme:
nerdesiniz kizlar yawww haberde cikmadi hic yarinki bulusma kalacak heralde :(

Son düzenleme:
gunaydin kizlarrr nasilsiniz...kotam yenilendi:))) bilginiz olsun...aksam saat kararlastiracaz siz yazin ben bakarim misafirim var cunku...buarada tubisim 63.5 kiloyum artiyi gorurum diodum ama 400 gr vermisim mutlu oldum walla bi burger kingi hakettim :))) hulyacim dietin hayirli olsun ...verirsin cnm normal ekmek yeme ben isten ciktigimdan beri normal ekmek yiyom ondan yavas veriom sanirim...tam tahilli ekmek alcam bugun ilk is ;) haaa buarada dun ibrahim saracoglu dediki haslanmis patates yiyin ama bezelye ve pirincten uzak durun dedi onlar kan sekerini cok cabuk yukseltiyomus patateste yukseltirmis ama o yavas yavas yukseltirmis digerleri aniden yukseltirmis...opuyorum hepinizi...ne cok konustum ayyy:))
ayyy aysunn tebrikler valla ben saldım 67 68 arası gidip geliyorum kocişle konuşucam 3 ay spora gitmek istiyorum bakalım nedicek :))
nerdesiniz kizlar yawww haberde cikmadi hic yarinki bulusma kalacak heralde :(

daha yenigirdim eve gelim hemen dedim :))
yarın saat 10 gibi buluşalım olurmu bu akşam daha giremem ben ama kocişi sabah 8 de işe gönderiyorum bi bakarım kararlaştırılşan saate ayyyy çabuk yarın olsunnn özledim sizi :))

ayyy aysunn tebrikler valla ben saldım 67 68 arası gidip geliyorum kocişle konuşucam 3 ay spora gitmek istiyorum bakalım nedicek :))

daha yenigirdim eve gelim hemen dedim :))
yarın saat 10 gibi buluşalım olurmu bu akşam daha giremem ben ama kocişi sabah 8 de işe gönderiyorum bi bakarım kararlaştırılşan saate ayyyy çabuk yarın olsunnn özledim sizi :))

he walla bende sasirdim kilomun gitmesine ama bugun acaip yedim pisbogazligim ustunde yarin adet gunum ondan sanirim...spora git walla daha ii oluo ama ekmegi kesmek sart ama... sabah 10 da gorusuruz cnm gelirim...opuldun

he walla bende sasirdim kilomun gitmesine ama bugun acaip yedim pisbogazligim ustunde yarin adet gunum ondan sanirim...spora git walla daha ii oluo ama ekmegi kesmek sart ama... sabah 10 da gorusuruz cnm gelirim...opuldun

günaydınnn kuzummmmm ben geldim bileee :)) daha kocişle konuşamadım bugün konuşucam :)) inşalah tamam derde süpper olurr :))
belki adet olmazsın kuşummmm :)) sadece sabah yiyorum zaten ekmek öğlen ve akşam yok ayy kısmet vermem gereken 8 kilo var oda gitse süpper olur :))

günaydınnn kuzummmmm ben geldim bileee :)) daha kocişle konuşamadım bugün konuşucam :)) inşalah tamam derde süpper olurr :))
belki adet olmazsın kuşummmm :)) sadece sabah yiyorum zaten ekmek öğlen ve akşam yok ayy kısmet vermem gereken 8 kilo var oda gitse süpper olur :))
gunaydın canım.ya bu kılolar neden hemen gltmlyor.akşamları hareket edlyorum bende.canım ınat et yeme verlrsln.

Gunaydın melekler
kımsecıkler yok.yatagımdayım daha kocısım yeni geldl ısten.10 denmiş bakayım dedlm.ınsallah sızmam o saate kaddar.acayıp yorgunum.aksamdan aksama temızlık yapıodum evde bugun gorumcemden haber gelene kadar yapcem gene blslleer.

hoşgeldinnnnn ...tamam dicek bence içime öle doğdu şimdi...adet olurum kısss sivilcelerim coştu birazama acaip bel ağrım var geçmedi çok yordum kendimi temizlik yaparken bide gögüslerim acıo ona bile seviniom normale dönüom die :))...çok çekirdek yedim bide acaip yani varya canım o kadar istiyoduki...bide pirinç pilavı nasıl istiyo cnm dün yaptım yedim walla...inşallah gider o 8 kilo canım...bu gidişler ben artarım walla...napıosunn anlat bakalımm...

Gunaydın melekler
kımsecıkler yok.yatagımdayım daha kocısım yeni geldl ısten.10 denmiş bakayım dedlm.ınsallah sızmam o saate kaddar.acayıp yorgunum.aksamdan aksama temızlık yapıodum evde bugun gorumcemden haber gelene kadar yapcem gene blslleer.

günyadın canımmmmm...ohhhh yat bakalımmmm...sızma wallaa...10 dedik erken geldik bak sende gelmişsin...nere kayboldun hemen...

Back