- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #8.181
yaaa akıllı biz iştee :)) ayy vardık valla ama nasıl vardık bi ben bilirim :)) valla yok yürüyüş falan bitti...:):):) maşllah canım benim .harbi büyük akıllılık etmişssiniz.neyseki eve varmışsınız:)aylık yürüyüşünü yaptıysan bır ay hareet yasak sana![]()
evett cumartesii buluşalım cumadan saat kararlaştıralım ekmek yok bu sefer :)) ayyy evet yaaaa güya arabayla indik sahile ve araba varken dolmuşa bindik arabayı almak için :)) evet yaaa güzel güldüğümüz bi anı oldu aslında :))gunaydin fistiklar nasilsiniz...benim belim cok agrio walla dun cok yormusum kendimilira yuklemem icin daha mesaj gelmedi sasirdim walla ...hulyacim tubis cumartesi demis ya o gun bulusalim iki lafin belini kiralim
tubacimmm walla ii yurumussunuz araba oldugu halde aferin size dolmuslada arabaya gitmissiniz yaa bu cilginliklar guzel oluo walla bazen bole seler yapmak lazim
opuyorum hepinizi ...
tubisimm kirmizilar geldimi gelmesin guzel haberler alalim... lutfennn Allahim insallah ...buarada kayinbabamin karacigerinde kitle cikmis c.tesi biyopsi yapilacak ...aaaa c.tesi bende gidersem doktora olamayabilirim ama bellide olmaz kocisim goturebilir....insallah kotu bise cikmaz yaaa...(
ayyyy cnmm çok geçmiş olsunn allahım acil şifalar versin inşallah ... yok kuzum gelmediler daha ama gelcek galiba