- Konu Sahibi antidepresif
- #1.061
bu ekşiye-tatlıya aşerme olayına göre cinsiyet belirleme tamamen safsata. benim kuzenin hep ekşi yedi. aklınıza gelebilecek bütün ekşi meyveler, otlar ( ay ağzım sulandı yazarken) ama oğlu oldu. biraz mide bulantısıyla alakalı. bulantı çok olunca insanın tatlı yiyesi gelmiyor doğal olarak, ekşiye yöneliyor..
Benimde çok midem bulanıyo aslında cnm ama ekşi eskiden de hiç sevmezdim şimdide sevmiyorum tatlıya daha düşkünüm.. :44:
arkadaşlar benim topikte dikkatimi çeken birşey oldu.herkes birşeylerden bahsediyor.fakat bazı arkadaşlarda sanki biraz asabilik var kızıyor gibi geldi.birde 9 ay burdayız birlikteyiz belki sonrasındada kimse alınganlık yapmasın kırılmasın isterim.herkesin düşüncesi görüşleri farklı tabikide hepimizin hamileliği bir olmak zorunda değil birimize zararlı olan diğerine faydalıdır.hepiniz biraz daha rahat olun bebişlerinize allahın izniyle birşey olmaz ne kadar pinpirikli olursak ozaman siter yaparız işte ozaman allah korusun birşey olur.panik yapmayın rahat olun...
Kimlerden bahsediyosun mesela cnm?
Alınganlık olduğunda falan o an hemen çözüldüğünü gördüm çoğu zaman ben..
Veya yanlış anlaşılma olduğunda.
Bide şöyle bişey var yüzyüze konuşmuyoruz burda yazıyoruz sadece kimin nasıl bi uslupla konuştuğunu neyi espri yaptığını neyi çok ciddi söylediğini anlamakta sıkıntı çekiyo olabiliriz..
Ki en basiti sözlülük döneminde eşimle en çok tartıştığımız zaman msnde konuştuğumuz zamandı çnkü sesimizi duymuyoruz tonlamalarımızı duymuyoruz mimiklerimizi göremiyoruz..
Ama dediğin gibi bi asabilik veya agrasiflik kimseden sezmedim ben açıkcası..