• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben 2010 ocak annesiyim ilk bebegimi 26 ocakta kucagıma aldım mevlam sizlerede nasip etsin

herkes uyuo sanırım sigara muhabbeti olmuş ben bugün hiç giremedim bende sigaradan tiksinenlerdenım kokusuna bile dayanamıyorummm

iyi geceler arkadaşlar, nasılsınız? bugun çok yoğundum 9dan sonra giremedim hiç nete.. herkes iyidir inşallah..

Anladım canım, benimki de hırçınlaşmasa da bebeğin de benim de rahatsız edici derecede üstümüze düşüyor, eşim bu bebeği 3 yıldır istiyordu, ben istemediğim için yapmadık, hep hap kullandım ben, her ay yalvarırdı bana bu ay kullanma diye, ama ben kesinlikle istemiyordum... uzun süre beklediği için çok kıymetli bebeği :34: benim de normalde de çok üstüme düşerdi zaten, hem de boğacak düzeyde...

Bu arada biz de hiç yapmadık :77: bir süre daha da yapmayız heralde :26:

erkekler baba olucaz diye bizleri koruma hapsine almış durumdalar zaten..geçer umarım bunlar da biraz hava alırız..
o dediğim de istesem de olmuyor annelik işte bebiş korkusu oluyor bende..napalım artık aklına düşürmemek lazım dimi? sonra kaçıcak yer ara:9::9:

bende içmedim içenlere de çok kızardım ama benim anlamadığım canım neden hala istiyor ben tamamen bırakmayı hayal ederken bebeğime rağmen canımın istemesi sinir bir durum eşimde içiyor bana söz vermesine rağmen bırakmadı onada sinir oluyorum
hepsi fotokopi bunların baksana benimki de öyle canım..bırakıcam bebek olsun dedi yoookk..ama allahtan azalttı..bende tiryaki değilim tabi ama içen birini görünce bazen istemiyor canım desem yalan olur ama tutuyorum hemen bebeğimmmmm diyorum..eşine söyle sana çaktırmadan gitsin balkonda içsin..benimki öyle yapıyor..çookkk çiçek suladı:9::9:

15. haftayıda devirdikk :nazar: maşallah bize
şu sigarayı bırakbilmek için ondan tiksinmek lazım sanırım .benim eltim içiyor yanıma geldiğinden burnum kopuyor bazen diyorum eşide içiyor öperlerken kül tablası yalamış gibi oluyorlarmı acaba diyorum :1: ben hiç içmedim tadı nasıl bilmem ama kokusundan anlaşılan o ki agır ve keskin birşeşy .eşimde hiç içmemiş bugüne kadar.sigara kimseye yakışmıyo ya .sağlık en başta ferah nefes ,mis koku ohhh var mı güzeli ya.kocalarınıza tütüne son görüyorum reklamda onlardan alsanız belki bıraktırmaz mı ya.o kadar reklamda çıkıyo işe yarar birşeydir belki.
iyi geceler ben kaçtım kızlar.yarın görüşürüz :3:
anaaa meserretcim bak simge yapabiliyorum cünkü eşimin laptopundan giriyorum.benim pc kafayı yemiş neyse arada bundan yollarım sana :46:

Ayyyy yerim onu hennn yerim ben onunnn minnnicikk pipişinii...massallahhh hayrli olsun cnmm..ayyy bide kocaman yazmis ufacik bebikin pipisineee:1:

Back