- Konu Sahibi antidepresif
iyi geceler kızlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım, benimki de hırçınlaşmasa da bebeğin de benim de rahatsız edici derecede üstümüze düşüyor, eşim bu bebeği 3 yıldır istiyordu, ben istemediğim için yapmadık, hep hap kullandım ben, her ay yalvarırdı bana bu ay kullanma diye, ama ben kesinlikle istemiyordum... uzun süre beklediği için çok kıymetli bebeği benim de normalde de çok üstüme düşerdi zaten, hem de boğacak düzeyde...
Bu arada biz de hiç yapmadık bir süre daha da yapmayız heralde :26:
hepsi fotokopi bunların baksana benimki de öyle canım..bırakıcam bebek olsun dedi yoookk..ama allahtan azalttı..bende tiryaki değilim tabi ama içen birini görünce bazen istemiyor canım desem yalan olur ama tutuyorum hemen bebeğimmmmm diyorum..eşine söyle sana çaktırmadan gitsin balkonda içsin..benimki öyle yapıyor..çookkk çiçek suladıbende içmedim içenlere de çok kızardım ama benim anlamadığım canım neden hala istiyor ben tamamen bırakmayı hayal ederken bebeğime rağmen canımın istemesi sinir bir durum eşimde içiyor bana söz vermesine rağmen bırakmadı onada sinir oluyorum
HERKESE GÜNAYDIN OĞLUM OLUYORRRRRRR...............14+2DEYMİŞİZ HEMDE KOCAMAN PİPİSİ WAR
kızlar benim canım acayip bir şekilde kek istiyor kalkıp yapıcam. birde mirage sen kocaelinin neresindensin bacım
ne zaman öğrendin canım dün mü sabah mı gittin yoksa kız
günayydınnlarrr
kocaeliden olan benim arkadaşım, gölcükteyim ben, ya sen
Ayyyy yerim onu hennn yerim ben onunnn minnnicikk pipişinii...massallahhh hayrli olsun cnmm..ayyy bide kocaman yazmis ufacik bebikin pipisineee
gebze de canım gölcüğkte benim arkadaşım var ilknur diye bir kız sahil tarafındaydı azıcık hatırlıyorum oraları
amaaaninn hayırlı olsun, topiğimizin 5. erkeği kızlar daha 1 tane, kızlar edepli geç gösteriyoda ondan heralde yada 2012 erkek yılı
gebzedemi hastaneye gidiyorsun nereye gidiyorsun tatlım?