• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

walla biz 3 arkadaş hamile kaldık 3müzünde oğlan bide benm çin takvimnde kız gösteriyodu :) bncede 2012 erkek yılı

ya varya bizde mahallede 3 kız arkadaştık önce birisi 2009 da kasımda evlendi birisi 2010 mayısda evlendi bende 2010 ekimde evlendim onların çocugu olmadı benim oldu inanın sevinemiyorum bile karşılaştığımızda anlatamıyosun ile sevincini :( rabbim herkese nasip etsin inşallah alla aratmasın kız erkek farketmez

canım günaydın hayırlı olsun.gözün aydın ayyyy birde ben öğrenebilsem yarın gidecektim ama artık p.tesi kontrole gideceğim.çok heyecanlıyım...

ayy sorma cnm bnde dün akşamı edemedm zor geçti walla doktor cinsiyeti söledkden snra bir sürü şey söyledi ne dedi ne söyledi hiç bişi hatrlmyrm :S

HERKESE GÜNAYDIN OĞLUM OLUYORRRRRRR...............14+2DEYMİŞİZ HEMDE KOCAMAN PİPİSİ WAR :nazar:

hayırlı olsun canım.. ne güzel çok beklemeden öğrenmişsin, inşallah hepimiz bir an önce öğreniriz.. benim de taaaaaaaaaaaaaa ayın 15inde randevum..

ayy sorma cnm bnde dün akşamı edemedm zor geçti walla doktor cinsiyeti söledkden snra bir sürü şey söyledi ne dedi ne söyledi hiç bişi hatrlmyrm :S

canım burada SAT larımız aynı ama sen 14+2 olmuşsun:nazar::nazar: ben 13+3 üm 6 gün önde gidiyor senin oğluşş bakalım ben ne zaman öğerenecem çok merak ediyorum dayanamazsam doktorum izinden dönsün aynı gün giderim:27::27:

benm Sat da senle aynı ben de 1 hafta öndeyim 14+3üm :6::6::6:

ayy canım bende bi sorunmu var acaba evet senlede aynıyız canım sorunlardan bebeğimi büyütemedim:59: zaten iştahım yok bütün güzn canım hiç bişey istemiyo son günlerde dahada arrtı ne yapacam bilmiyorum..:60:

ayy canım bende bi sorunmu var acaba evet senlede aynıyız canım sorunlardan bebeğimi büyütemedim:59: zaten iştahım yok bütün güzn canım hiç bişey istemiyo son günlerde dahada arrtı ne yapacam bilmiyorum..:60:

cnm bende sata gore 1 hafta gerıdeyım
uzulcek bısey yok
sıkma sen canını

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla hep önde ya da geride gidecek diye bişi yok. bazen 5 gün önde gider sonra , 3 gün öndeye düşer vs, değişir bebeğin boy kilo artışına göre. yanlış biliyorsam düzeltin..

Son düzenleme:
Günaydınnnn :3:

Ecemceren gözünaydın cnm. Allah uzun ömürler versin oğluşuna :nazar::nazar::nazar:

Yarın ikili testimiz var bize de bişey söyler mi acaba :44: yoksa bebişim çok mu küçük :26:
Gerçi 11. Haftasında öğrenenler de oldu ama bakalım

günaydınnnn :3:

Ecemceren gözünaydın cnm. Allah uzun ömürler versin oğluşuna :nazar::nazar::nazar:

Yarın ikili testimiz var bize de bişey söyler mi acaba :44: Yoksa bebişim çok mu küçük :26:

erken cnm ya bn 2li testden 15 gn sonra öğrendm 13 olmdan zatn belli asla olmazmış ksin

Yarın ikili testimiz var bize de bişey söyler mi acaba :44: yoksa bebişim çok mu küçük :26:

canım merak etme sen bende aynı gun yanı bugun gıdıcem 12+2de belkı bır umut ogrenebılırım dıyorumda ınsallah ıste :D

benm Sat da senle aynı ben de 1 hafta öndeyim 14+3üm :6::6::6:

günaydın canım benim doktorum gibiyse doktorun garantici yani:63: söylemiyor ne biliyim erkekse gösterirse ultrasonda belki sen bile farkedebilirsin benim senle ilgili yoğun tahminlerim var biliyorsun oğlan anası olacan bencee:9:

Back