- Konu Sahibi antidepresif
erken cnm ya bn 2li testden 15 gn sonra öğrendm 13 olmdan zatn belli asla olmazmış ksin
Bilmiyorum ki canım burdan bir arkadaş 11. haftasında öğrenmişti, 12. de öğrenenler de oldu, ben de umutlandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken cnm ya bn 2li testden 15 gn sonra öğrendm 13 olmdan zatn belli asla olmazmış ksin
ayy canım bende bi sorunmu var acaba evet senlede aynıyız canım sorunlardan bebeğimi büyütemedim zaten iştahım yok bütün güzn canım hiç bişey istemiyo son günlerde dahada arrtı ne yapacam bilmiyorum..
arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla hep önde ya da geride gidecek diye bişi yok. bazen 5 gün önde gider sonra , 3 gün öndeye düşer vs, değişir bebeğin boy kilo artışına göre. yanlış biliyorsam düzeltin..
arkadaşlar satlar her ne kadar aynı olsada bazen gebeliğin başlama tarihleri farklıdır.düşünün herkesin rgli süresi aynı değil bazılarının 3 gün bazılarının 7 gün.birde hemen mi hamile kaldı yoksa 1 hafta sonramı bunlar etkiliyor bebeğin gün sayısını.reglinin hemen arkasından hamile kalanların daha büyük görünebiliyor.canım burada SAT larımız aynı ama sen 14+2 olmuşsun ben 13+3 üm 6 gün önde gidiyor senin oğluşş bakalım ben ne zaman öğerenecem çok merak ediyorum dayanamazsam doktorum izinden dönsün aynı gün giderim
arkadaşlar satlar her ne kadar aynı olsada bazen gebeliğin başlama tarihleri farklıdır.düşünün herkesin rgli süresi aynı değil bazılarının 3 gün bazılarının 7 gün.birde hemen mi hamile kaldı yoksa 1 hafta sonramı bunlar etkiliyor bebeğin gün sayısını.reglinin hemen arkasından hamile kalanların daha büyük görünebiliyor.
arkadaşlar satlar her ne kadar aynı olsada bazen gebeliğin başlama tarihleri farklıdır.düşünün herkesin rgli süresi aynı değil bazılarının 3 gün bazılarının 7 gün.birde hemen mi hamile kaldı yoksa 1 hafta sonramı bunlar etkiliyor bebeğin gün sayısını.reglinin hemen arkasından hamile kalanların daha büyük görünebiliyor.
hayırlı olsun ben dedim 2012 erkek yılı olacak ama bu zamanlarda yapılan analiz doğru olmayabiliyor o açıdan hemen mavilere saldırmayalım herkes alışveriş için gün sayıyor :)))HERKESE GÜNAYDIN OĞLUM OLUYORRRRRRR...............14+2DEYMİŞİZ HEMDE KOCAMAN PİPİSİ WAR
daha çok erken benim 4. yılım onlarında olur inşallahya varya bizde mahallede 3 kız arkadaştık önce birisi 2009 da kasımda evlendi birisi 2010 mayısda evlendi bende 2010 ekimde evlendim onların çocugu olmadı benim oldu inanın sevinemiyorum bile karşılaştığımızda anlatamıyosun ile sevincini rabbim herkese nasip etsin inşallah alla aratmasın kız erkek farketmez
ayy canım bende bi sorunmu var acaba evet senlede aynıyız canım sorunlardan bebeğimi büyütemedim zaten iştahım yok bütün güzn canım hiç bişey istemiyo son günlerde dahada arrtı ne yapacam bilmiyorum..
günaydın annecikler.
ayy dün baya bi temizlik yaptım, sonra da akşam eşimle yemeğe gittik o yüzden nete giremedim...
ya bu cinsiyet konusunu bende merak ediyorum. hatta sırf bunun için erken gidecektim doktora ama sonra vazgeçtim.. antepe düğüne gideceğiz oraya gitmeden öğreneyim diyordum ama sonra baktım ki doktorlar çok yanılıyorlarmış ne kadar geç gitsem o kadar kesin öğrenirim diye düşündüm..
aaa birde ben bu sabah tartıldım 63 kilo olmuşum yarım kilo gene almışım.üfffff ya dikkat te ediyorum ama almalar devam ediyor.kızımda karnım 6.ayın ilk günü birden çıkmıştı o güne kadar armut kadar birşeydi.ama bunda öne doğru bayağı bir çıktı belirginleşti.acil kıyafet lamam lazım çünkü kıyafetlerimde olmuyor.bir şişlik olmuş bende 65 kg ken giydiğim kıyafetlerim olmuyor...
aaa birde ben bu sabah tartıldım 63 kilo olmuşum yarım kilo gene almışım.üfffff ya dikkat te ediyorum ama almalar devam ediyor.kızımda karnım 6.ayın ilk günü birden çıkmıştı o güne kadar armut kadar birşeydi.ama bunda öne doğru bayağı bir çıktı belirginleşti.acil kıyafet lamam lazım çünkü kıyafetlerimde olmuyor.bir şişlik olmuş bende 65 kg ken giydiğim kıyafetlerim olmuyor...
günaydın şekerler.. bakıyorum konumuz kilo alımına dönmüş... o zaman buyrun okuyun..
American Dietetic Associalion (Amerikan Diyetisyenler Birliği)’ne göre;
Anne adayı Ortalama alınması gereken kilo Maksimum alınması gereken kilo
Düşük ağırlıklı 12 kg // 18 kg
İdeal ağırlıklı 9 kg // 12 kg
Kilolu 7 kg // 11 kg
İkiz bebek 16 kg // 20 kg olmalı.
Hamileliğin ortalama 39-40 hafta olduğu kabul edildiğinde, anne adaylarının, hem doğum hem de doğumdan sonraki günler için kilolarını kontrol etmesi son derece önemli.
Normal kilolu kadınların kontrollü bir hamilelik için, alması gereken kilo miktarları:
Gebeliğin 4. ayına kadar; toplam 1 veya 3 kg almak idealdir.
Gebeliğin 5. ayında; en fazla 1 kg
Gebeliğin 6. ayında; en fazla 1 kg
Gebeliğin 7. ayında; en fazla 2 kg
Gebeliğin 8. ayında; en fazla 2 kg
Gebeliğin 9. ayında; en fazla 2 kg almalısınız.
yaa neler kaçırdın neler kaç sayfa geçtik .seyyahımın haberi yok dedim ama bulursun diye haber vermedim canım .nasıl taşınmanız bittimi tamaen çok yorma tamam mı kendini.9 temmuz randevun var ben hatırlyorum bak
günaydın şekerler.. bakıyorum konumuz kilo alımına dönmüş... o zaman buyrun okuyun..
American Dietetic Associalion (Amerikan Diyetisyenler Birliği)ne göre;
Anne adayı Ortalama alınması gereken kilo Maksimum alınması gereken kilo
Düşük ağırlıklı 12 kg // 18 kg
İdeal ağırlıklı 9 kg // 12 kg
Kilolu 7 kg // 11 kg
İkiz bebek 16 kg // 20 kg olmalı.
Hamileliğin ortalama 39-40 hafta olduğu kabul edildiğinde, anne adaylarının, hem doğum hem de doğumdan sonraki günler için kilolarını kontrol etmesi son derece önemli.
Normal kilolu kadınların kontrollü bir hamilelik için, alması gereken kilo miktarları:
Gebeliğin 4. ayına kadar; toplam 1 veya 3 kg almak idealdir.
Gebeliğin 5. ayında; en fazla 1 kg
Gebeliğin 6. ayında; en fazla 1 kg
Gebeliğin 7. ayında; en fazla 2 kg
Gebeliğin 8. ayında; en fazla 2 kg
Gebeliğin 9. ayında; en fazla 2 kg almalısınız.
hoşgeldin..merhaba hanımlar, buraya yeni üye oldum buda benim ilk mesajım, herkes çok içten çok samimi, ve en güzeli birbirini en iyi anlayanlar grupları oluşuyor. Bu siteyi keşfedince çok mutlu oldum.
Bende ocak 6 da bebişime kavuşacağım inşallah.
allah hepimize sağlık, sabır, kolaylık ve o güzel günün mutluluğunu yaşatsın. :81:
çok güzel bir tablo hazırlanmış benide ekleyebilirmisiniz.
Tabloyu görünce kilo durumumu çok abartmış olduğumu düşünmüştüm, sayenizde içim rahatladı, bilgilerimi nereye göndermem gerek.