• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde ayağım şişti ama sadece biri üstüne basamoyorum neden acaba ya yarın dr.a sorucam bu arada yarın ikili test günüm hemen çıkıyomu kızlar sonucu bilen varmı

Ense kalınlığı ölçülüyo ilk olarak ultrasnda onu hemen öğrenebiliyosun söylüyo zaten doktor sonra kan veriyosun onun süresi hastaneden hastaneye değişiyo..

Üste sinmiş kokusundan hoşlanmıyorum, mesela eşimin tişörtleri falan pis kokuyor, ya da akşam servise binmeden sigara içiyor millet, öyle biniyorlar servise, o zaman iğreniyorum ama içilirken dumanının konusunu alırsam hemen atlayıp bir tane yakasım geliyor :14: neyse bunu da atlatıcaz, nelere dayanıyorum bu da bir şey mi dimi :34:

Tabi cnm buda bişey ben hamile olduğumu öğrenip bıraksaydım nası olurdu bilmiyorum bişe zorlandığında hiç yapasım gelmiyo çnkü.. :1:
Ama bebeğin için katlanıyosun sonuçta devam sabırr sadece. :65:

benim sokakta içenlerle bi derdim yokki.. bana babam zorla bıraktırdı.. çok ısrar etti. ve benim gibi sigarayı içmeyip adeta yiyen birinin sigarayı bırakabileceğine kimse inanmadığı için komşularım falan ertesi gün rahat rahat içtiler hep yanımda.. hatta zorla ikram ettiler ama içmedim.. sonradan alışınca canımda çekmedi.. yani bıraktım ama yanımdakiler aynen devam etti.. böyle de zor koşullarda bıraktım düşün... ama iş kocama gelince zararlı ne yaparsa canım çekiyor etkileniyorum işte ne yapayım.. hamileyken sigara içenlere en çok ben kızardım hala da kızıyorum ama eşimde görünce çekiyorum bi fırt arada işte..:59:

Bende bıraktığımda etrafımdaki kimse kısıtlamadı kendini iç iç diyende olmadı ama öyle diyen olsaydıda terslerdim baya :19:
Ama içme cnm ya bi fırt bile olsa çekme direk bebişe gidiyo yanında başkası içtiğindeki duman bile direk bebişe gidiyo.. :50:

Kızlar ben çıkıyorum, yemeğe gidiyoruz yine, tüm maaşı dışarda yemeye verdim zaten :60: artık mutfağıma girmek istiyorum :84:

sen hamilelikte bırakmışsın ama.. benim 4.5 ay oldu.. kimse bana inanmadığı için sigara tuttular bana.. fırt çekmeye gelince belgeselde izledim bir fırt bile çocuğa kadar ulaşıyormuş o yüzden çok canım çeker de bi fırt alırsam yarısından çoğunu dışarı üflüyorum.. o kadardan bişey olmaz canım normalde 3 sigaraya kadar bişey demiyor doktorlar ama ben asla öyle yapmam tabi.. dediğim gibizaten sadece canım çekince o da yarısını dişarı üfleyerek..

Kızlar ben çıkıyorum, yemeğe gidiyoruz yine, tüm maaşı dışarda yemeye verdim zaten :60: artık mutfağıma girmek istiyorum :84:

afiyet olsun canım... biz de habire dışarda yiyoruz. bugün menemen yapacam günlerdir kahvaltı yapamadığım için mazeretle yumurta yemiş olmak için..:59:

Son düzenleme:
sen hamilelikte bırakmışsın ama.. benim 4.5 ay oldu.. kimse bana inanmadığı için sigara tuttular bana.. fırt çekmeye gelince belgeselde izledim bir fırt bile çocuğa kadar ulaşıyormuş o yüzden çok canım çeker de bi fırt alırsam yarısından çoğunu dışarı üflüyorum.. o kadardan bişey olmaz canım normalde 3 sigaraya kadar bişey demiyor doktorlar ama ben asla öyle yapmam tabi.. dediğim gibizaten sadece canım çekince o da yarısını dişarı üfleyerek..

Hayır cnm meserretle karıştırıyosun beni ben hamileyken bırakmadım hamileliğimden baya önce bıraktım ben geçen sene ekim-kasım falandı bıraktığımda..
Ve ileride anne olmak istiyosam bırakmam lazım diye bıraktım..
Daha doğmamış çocuğum için..
1 fırt bile gidiyo cnm ya ne 3 sigarası kendini kandırıyo içen anneler doktorlarda napsınlar baş edemiyolar bari sınırlıyalım diyolar..
Bu hamilelikte asitli içecekler onlar bunlar o kadar kısıtlayan kasan tiplerden değilim onu yapanlarıda normal bulmuyorum ama sigara çok başka..
Ki asitli içecek ağzıma sürmeyeli 4 sene oluyo bırakalı..
Sen bilirsin tabi çocuk senin can senin sonuçta.. :34:

Son düzenleme:

Hayır cnm meserretle karıştırıyosun beni ben hamileyken bırakmadım hamileliğimden baya önce bıraktım ben geçen sene ekim-kasım falandı bıraktığımda..
Ve ileride anne olmak istiyosam bırakmam lazım diye bıraktım..
Daha doğmamış çocuğum için..
1 fırt bile gidiyo cnm ya ne 3 sigarası kendini kandırıyo içen anneler doktorlarda napsınlar baş edemiyolar bari sınırlıyalım diyolar..
Bu hamilelikte asitli içecekler onlar bunlar o kadar kısıtlayan kasan tiplerden değilim onu yapanlarıda normal bulmuyorum ama sigara çok başka..
Ki asitli içecek ağzıma sürmeyeli 4 sene oluyo bırakalı..
Sen bilirsin tabi çocuk senin can senin sonuçta.. :34:

kız bana kendimi kötü hissettirme arada çok canım çekerse bi fırt dedim.. annnoooww.. tamam içmicem bi daha:25:

selam anişler listede yoğumm bu aralar geziyorum mide bulantımda azaldı şükür ohh maşlh bana cinsiyet için gün sayıyorum yen topik hayrlı olsun ne çok hamişiz maşşlhda bize:):71::98:

selam anişler listede yoğumm bu aralar geziyorum mide bulantımda azaldı şükür ohh maşlh bana cinsiyet için gün sayıyorum yen topik hayrlı olsun ne çok hamişiz maşşlhda bize:):71::98:

Selam cnm hoşgeldin..Ne zaman randevun?
Tabi bide bebiş göstercekmi oda var dimi :1:
Benim salı günki kontrllerimde bacaklarını kapamıştı mesela.. :9:

Ense ölçüsü+ikili test+burun kemiği vs testlerini yaptıranlar hangi hastane de ne kadar ücrete yaptırdılar öğrenirsem çok sevinirim :). Özellikle İstanbul Avrupa yakası..:)

KULLANICI ADI : gokdogan2 YAŞADIĞI ŞEHİR: İstanbul ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ:İlk SON ADET TARİHİ : 25 Nisan BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:30 Ocak CİNSİYET: Belli Değil BEBEĞİN İSMİ : Ege :). ANNENİN YAŞI:30 HAMİLE KALDIĞI KİLOSU :47 GÜNCEL KİLOSU:47.7 KESİN DOĞUM TARİHİ: Belli Değil DOĞUM ŞEKLİ: normal duruma göre sezeryan SON HABERLER:30 mm kalbi tık tık atıyor, ellerini oynattığını da gördük :) GÜNCELLEME TARİHİ: 07/07/2011 10+4

Ense ölçüsü+ikili test+burun kemiği vs testlerini yaptıranlar hangi hastane de ne kadar ücrete yaptırdılar öğrenirsem çok sevinirim :). Özellikle İstanbul Avrupa yakası..:)

Pendik bölge hastanesinde 55tl ye yaptırdım..
Gerçi sen avrupa yakasında sormuşsun ama yinede fikir olsun..
Hastaneden hastaneye farklılık gösteriyo fiyatlar..
Hee bide muayne ücreti 12tl ödedim..
O ikili teste dahil değil tabi fakat ense kalınlığı ölçülsün diye muayneye giriyosun =)

Son düzenleme:
Kizlar bende size birsey sorucam ense kalinligini ölcerken dr alltanmi muayene etti sizi göbiştenmi

Karından baktı cnm..
Bazı arkadaşlarımızınkine alttan bakılmış belli olmuyo yani..
Ama genelde karından bakılıyo bildiğim kadarıyla..

kızlar benim canım acayip bir şekilde kek istiyor kalkıp yapıcam. birde mirage sen kocaelinin neresindensin bacım

kızlar yine ben:)) konu almış başını gitmiş.. benim de sigarayla başım dertte.. biz nerdeyse 4.5 ay önce birlikte bıraktık ama eşim 2 ay önce tekrar başladı. şimdi bu konuda sürekli tartışıyoruz. seni görünce benim de canım istiyor diyorum alıp bi fırt çekiyorum hiç etkisi olmuyor. halbuki çok rahatsız ediyor hem onun bana kötü kokmasını istemiyorum hem de hamile olduğum için bana destek olsun anlasın istiyorum. çok baskı yapıyosun diyor bana.. bende sözümün hiçbir kıymetinin olmadığını gördükçe daha çok baskı yapma ihtiyacı duyuyorum yanı buna sebep sensin diyorum. dün böyle tartıştık sabah da ofise gelecekmisin dedi. ben de gelmicem bundan böyle rahat ol dedim. az önce arayıp özür diledi ama bu konuda hiç taviz vermeyecek biliyorum:14:
aynen ben bizde dün kavga ettik bana söz verdi oda bırakacak sonuna kadar zorlayacağım

benim sokakta içenlerle bi derdim yokki.. bana babam zorla bıraktırdı.. çok ısrar etti. ve benim gibi sigarayı içmeyip adeta yiyen birinin sigarayı bırakabileceğine kimse inanmadığı için komşularım falan ertesi gün rahat rahat içtiler hep yanımda.. hatta zorla ikram ettiler ama içmedim.. sonradan alışınca canımda çekmedi.. yani bıraktım ama yanımdakiler aynen devam etti.. böyle de zor koşullarda bıraktım düşün... ama iş kocama gelince zararlı ne yaparsa canım çekiyor etkileniyorum işte ne yapayım.. hamileyken sigara içenlere en çok ben kızardım hala da kızıyorum ama eşimde görünce çekiyorum bi fırt arada işte..:59:
aman tekrar başlama sen önceden bırakabilmişsin ben deneme bile yapamamıştım
aynen canım , iğrenmeden bıraktık öğrendiğimiz gün , şimdide can çekiyor işte :( ama sabııırrrr
aynen ne meret yaaaaa
Sağol canım Allah kimsenin başını bozmasın :nazar::nazar::nazar: aşkın ömrü 3 yıl diyenlere inat 11 yılı devirdik birlikte, 18 yaşımdan beri aşığım kocama :69: Allah ayırmasın kimseyi sevdiğinden, ay duygusala bağladım yine :69:

Şu sigaradan tiksindiğim günleri ben de görebilecek miyim acaba :44: milleti kışkışlayıp sonra da kedinin ciğere baktığı gibi ellerine bakıyorum, içimden günah bir şeyi istiyormuşum gibi Tövbe Tövbe sen affet Allahım falan diyorum, şaka gibi :60:
ne güzel darısı başımıza inşallah
:))) ben paketi gördüğüm halde alıp bir tane yakayım demiyorum ya kendimle gurur duyuyorum o zaman

Son düzenleme:
Back