- Konu Sahibi antidepresif
benimde ayağım şişti ama sadece biri üstüne basamoyorum neden acaba ya yarın dr.a sorucam bu arada yarın ikili test günüm hemen çıkıyomu kızlar sonucu bilen varmı
Ense kalınlığı ölçülüyo ilk olarak ultrasnda onu hemen öğrenebiliyosun söylüyo zaten doktor sonra kan veriyosun onun süresi hastaneden hastaneye değişiyo..
Üste sinmiş kokusundan hoşlanmıyorum, mesela eşimin tişörtleri falan pis kokuyor, ya da akşam servise binmeden sigara içiyor millet, öyle biniyorlar servise, o zaman iğreniyorum ama içilirken dumanının konusunu alırsam hemen atlayıp bir tane yakasım geliyor neyse bunu da atlatıcaz, nelere dayanıyorum bu da bir şey mi dimi
Tabi cnm buda bişey ben hamile olduğumu öğrenip bıraksaydım nası olurdu bilmiyorum bişe zorlandığında hiç yapasım gelmiyo çnkü..
Ama bebeğin için katlanıyosun sonuçta devam sabırr sadece.
benim sokakta içenlerle bi derdim yokki.. bana babam zorla bıraktırdı.. çok ısrar etti. ve benim gibi sigarayı içmeyip adeta yiyen birinin sigarayı bırakabileceğine kimse inanmadığı için komşularım falan ertesi gün rahat rahat içtiler hep yanımda.. hatta zorla ikram ettiler ama içmedim.. sonradan alışınca canımda çekmedi.. yani bıraktım ama yanımdakiler aynen devam etti.. böyle de zor koşullarda bıraktım düşün... ama iş kocama gelince zararlı ne yaparsa canım çekiyor etkileniyorum işte ne yapayım.. hamileyken sigara içenlere en çok ben kızardım hala da kızıyorum ama eşimde görünce çekiyorum bi fırt arada işte..
Bende bıraktığımda etrafımdaki kimse kısıtlamadı kendini iç iç diyende olmadı ama öyle diyen olsaydıda terslerdim baya
Ama içme cnm ya bi fırt bile olsa çekme direk bebişe gidiyo yanında başkası içtiğindeki duman bile direk bebişe gidiyo..