• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yardım canım inanılmaz sigara istiyor anlamıyorum öğrendiğim günden beri içmiyorum ama hala canım istiyor benim gibi olanınız varmı benim midem neden bulanmıyorrrrrrrrrrrrrr

kızlar yardım canım inanılmaz sigara istiyor anlamıyorum öğrendiğim günden beri içmiyorum ama hala canım istiyor benim gibi olanınız varmı benim midem neden bulanmıyorrrrrrrrrrrrrr

canım benim de midem bulanıyor herrrrrr şeyden tiksindim, sigara hariç :58: ama tuttum kendimi, bir tane bile içmedim, asla da içmem, bebişimi sütten kesene kadar en azından,
Keşke sonra da içmesem ama kendime hiç güvenmiyorum :37:

Bu konuda yardımcı olamicam, kelin ilacı hesabı oldu bu :(

Son düzenleme:
kızlar ya sizde benim gibi her dakika hastaneye gitmek istiyomusunuz yaaaa ben çok fenayım her dakika hastaneye gitmek istiyorum ne olacak böyle

kızlar ya sizde benim gibi her dakika hastaneye gitmek istiyomusunuz yaaaa ben çok fenayım her dakika hastaneye gitmek istiyorum ne olacak böyle

canım ya ben de ise tam tersi hiç birzaman gitmek istemiyorum giderkende hep beni bir tedirginlik sarar...nedendir bilmiyorum kızımda böyle değildim ama bunda böyleyim.

canım benim de midem bulanıyor herrrrrr şeyden tiksindim, sigara hariç :58: ama tuttum kendimi, bir tane bile içmedim, asla da içmem, bebişimi sütten kesene kadar en azından,

bende içmedim içenlere de çok kızardım ama benim anlamadığım canım neden hala istiyor ben tamamen bırakmayı hayal ederken bebeğime rağmen canımın istemesi sinir bir durum eşimde içiyor bana söz vermesine rağmen bırakmadı onada sinir oluyorum

bende içmedim içenlere de çok kızardım ama benim anlamadığım canım neden hala istiyor ben tamamen bırakmayı hayal ederken bebeğime rağmen canımın istemesi sinir bir durum eşimde içiyor bana söz vermesine rağmen bırakmadı onada sinir oluyorum

Anlıyorum canım, ben de aynı durumdayım, üstelik benim canım sürekli soğuk bir kola ya da bira açıp bir de sigara yakmak istiyor :14: hamile kalır kalmaz sigaradan tiksindenlerden olsaydık keşke... napalım dayanıcaz yapacak bir şey yok...
Benim eşim de güya bırakacaktı, ama bırakamadı tabi... En azından benimleyken içmiyor, sadece iş yerinde içiyormuş, yine de kokusu siniyor, ben de çok sinir oluyorum :19:

Son düzenleme:

canım benim 9 ay içmeyeceksin ve sütten kesene kadarda içmeyeceksin sonuçta zaten soğursun sigaradan ila içecem dersen içersin ama canının çekeceğini sanmıyorum sigara bir bırakıldımı gerçekten tiksiniyorlarmış.ben gerçi duydum.çünkü hayatım boyunca elime sigara almış değilim almayıda allah nasip etmesin eşim günde bir kaçtane içer ama yanıma gelirkende bayağı bir aklanır paklanır yoksa yaklaştırmam...

Anlıyorum canım, ben de aynı durumdayım, üstelik benim canım sürekli soğuk bir kola ya da bira açıp bir de sigara yakmak istiyor :14: hamile kalır kalmaz sigaradan tiksindenlerden olsaydık keşke... napalım dayanıcaz yapacak bir şey yok...
Benim eşim de güya bırakacaktı, ama bırakamadı tabi... En azından benimleyken içmiyor, sadece iş yerinde içiyormuş, yine de kokusu siniyor, ben de çok sinir oluyorum :19:

anlaşılan emzirme döneminden sonra başlayacağız ben 5 yaşına kadar emziririm :1:

kakao yağını tavsiye etmiyor musunuz yani.mide durumlar ortada çok mu kötü kokuyor ?

kızların dediklerine katılıyorum..bencede 2 ay kala hazır olmalı herşey.ne olur ne olmaz...

geçmiş olsun canım yaa baya pahalıya geliyor tamirde :((
evet canım kötü kokuyor ben tavsiye etmem.bugün 2 tane daha lierac krem aldırdım .kokusuz ve güzel sürülüyor hem çamaşırlarınıda leke yapmıyor.bebek yağıda yağ lekesi yapıyor losyonunu tavsiye ederim güzel nemlendiriyor.

Ben kullaniyorum canim senelerdir hem hafif kisin sicacik yastiklarimda kaz tüyu bebişimede almayi düşünüyorum
evet canım bende oğluşa alacağım Çilek > Riverton 155*215 cm kaz tüyü yorgan tek kişilik (%15wgd - %85wgf) baksana canım sence de iyi olur mu ya çilek ürün ya koku yapar mı ki arkadaş demiş dikat et koku yapmamasına diye .107 tl imiş 79 a düşmüş .
yastık olarak da bunu alırım 15 tl miş Çilek > Wakefield 50*70 cm yastık

canım benim 9 ay içmeyeceksin ve sütten kesene kadarda içmeyeceksin sonuçta zaten soğursun sigaradan ila içecem dersen içersin ama canının çekeceğini sanmıyorum sigara bir bırakıldımı gerçekten tiksiniyorlarmış.ben gerçi duydum.çünkü hayatım boyunca elime sigara almış değilim almayıda allah nasip etmesin eşim günde bir kaçtane içer ama yanıma gelirkende bayağı bir aklanır paklanır yoksa yaklaştırmam...

umarım başlamazsında bu bir bağımlılık öyle kolay bırakılmıyor senelerce içmeyip tekrar başlayanlar da var

Umarım dediğin gibi olur, zaten kabaca bir hesapla en az 2 yıl içmemiş olucam, unuturum o zamana kadar dimi :61:

Bu arada bizim şirketten bir kız, hamileyken günde 1.5 paket sigara içiyordu, 6 aylıkken erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti, şimdi yine hamile ve yine sigara içiyor, onu gördükçe deliriyorum inan ağzını burnunu kırasım geliyor :41:
neymiş bırakamazmış, o kadar insan sigara içiyormuş bebekleri sağlıklı doğuyormuş, onun geçen yılki bebeğinin ölümü kadermiş bilmemne,
bırakılmasa ben bırakamazdım, nerdeyse 14 yıldır içiyorum aralıksız içiyorum ben bu zıkkımı ve bebeğimleyken asla asla içmem, bırak içmeyi, sigara içilen ortama bile girmem :19:

Son düzenleme:
bir parka gittim geldim epey sayfa ilerlemiş :1:
kalsiyum sandoz c vitamini aldırdım ,gece uyuyamıyorum ya burnum kapalı agzım açık yatıyorum allahtan sinek yok evde :1: kaçaçak yoksa bir yerlere .cinselliği konuşmuşsunuz doktor yasaklamadıysa korkmayın birşey olmaz size ve bebişlerinize.
ne diyicektim bak aklımdaydı unutuverdim çatlak kremi sürerken bikini bölgenizin üzerinede sürün vaji de büyüyor haliyle rahim büyüyünce ordanda çatlıyorsunuz .

Umarım dediğin gibi olur, zaten kabaca bir hesapla en az 2 yıl içmemiş olucam, unuturum o zamana kadar dimi :61:

Bu arada bizim şirketten bir kız, hamileyken günde 1.5 paket sigara içiyordu, 6 aylıkken erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti, şimdi yine hamile ve yine sigara içiyor, onu gördükçe deliriyorum inan ağzını burnunu kırasım geliyor :41:
neymiş bırakamazmış, o kadar insan sigara içiyormuş bebekleri sağlıklı doğuyormuş bilmemne,
bırakılmasa ben bırakamazdım, nerdeyse 14 yıldır içiyorum aralıksız içiyorum ben bu zıkkımı ve bebeğimleyken asla asla içmem, bırak içmeyi, sigara içilen ortama bile girmem :19:
alkış merssetciğimee simgeleri yapmıyo pc m ya :-( yoksa birsürü alkış yapacaktım sana .
cici anne olacaksın maşallah sana :nazar: aha bu simgeyi yapıyor diğerlerini yapmıyo :14: sanırım bilgisayarım bozuluyor.bebek doğsada içme bırakırsın zaten belli bir süre sonra.benim de arkadaş hamile 6 aylık hala içiyo zıkım iç diyorum gülüyor kızıyorum kendine ama dinlemiyo gerçi telefonda demediğimi bırakmıyorum bebişe yazık .
aslında normal zamanda benim bulunduğum ortamda içenede ben kızıyorum .sen içiyorsun beni niye zehirliyorsun git başka yerde iç diyorum .yavaştan sıvışıyolar.hele hele parkta cocuklar oynarken babaları içiyo ya kriz geliyo bana.başka yerde içer misiniz beyefendi rahatsız oluyoruz diyorum kasıyo adam yavaştan yavaştan sıvışıyo :1:

aynen canım , iğrenmeden bıraktık öğrendiğimiz gün , şimdide can çekiyor işte :( ama sabııırrrr

neymiş bırakamazmış, o kadar insan sigara içiyormuş bebekleri sağlıklı doğuyormuş, onun geçen yılki bebeğinin ölümü kadermiş bilmemne,

yuhhhhhhhhhhhhhh anlamıyorum ben insanları yazık bebişine ya doğunca yanındada içsin bende aynen inanmıyordum eşimde içince günde 1 pk içiyordum ama çok şükür istediğin zaman Allah sabır veriyor dayanamam diye bir şey olmuyorher kes anne olamaz doğurmak yetmez

evet canım bende oğluşa alacağım Çilek > Riverton 155*215 cm kaz tüyü yorgan tek kişilik (%15wgd - %85wgf) baksana canım sence de iyi olur mu ya çilek ürün ya koku yapar mı ki arkadaş demiş dikat et koku yapmamasına diye .107 tl imiş 79 a düşmüş .
yastık olarak da bunu alırım 15 tl miş Çilek > Wakefield 50*70 cm yastık[/QUOTE]

Canim çilegin mallari kaliteli fiyatida uygun bence valla ben hic kokaninida duymadim onlar belki iyi olmayan marka olabilir bilemiyorum benimki othello ve cevremde arkadaslarimda annemde herkes kullaniyor cok rahat yalniz kesinlikle makineye atma kuru temizleme yaptir canim

Back