2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun Allah korumuş bebişini
bende korkudan tek başıma dışarıya çıkamıyorum bisikletler motorsikletler hiç dikkatli değiller daha önce hiç rahatsız olmazdım ama şimdi korkuyorum

gözünaydın canım aynen bende bı kac defa hıssetmeme ragmen (sert tekmelerını) annee yine yaptıı dıyorum cok komik korkuyorum galıba ya degısık bısey ama müthişşşşşş

ayyy evet dimi ilk başta sevinç ve korku tepkisi oluyorrr...bi daha yapsın diyorum ama aynı zamanda korkuyorumm..ben hissetmek için hep elimi rahmin üztüne koyardım resmen dönüyor bebek içerde..karın gurultusuymuş öncekilerrr..

Hoşbulduk şekerim, seneye çıkar acısı merak etme, muhtemelen ben de seneye gidemicem, bu yaz son keyiflerimi yaşıyorum

18. haftada hissettin demek, yani bize 3 hafta var, ama ben şişkoyum daha geç hissederim

Cnm. çok geçmiş olsun, ayrıca da hayırlı olsun, bir şehzade daha geliyor demek

sağol canıım seninkinede uzun ömür versin inşallah.bende iğne oluyorum sabah , akşam.bende kendim motive etmeye çalışıyorum ama bizim durumumuzda biraz zor oluyor tabi.çok şükür sorunsuz gidiyoruz rabbim devamını getirsin.

Son düzenleme:
teşekkür ederim. gerçekten insan herşeye daha dikkatli yaklaşıyor, bebeğimden önceki cesaretim şimdi yok. ama herşeye rağmen hep kesinlikle soğukkanlı ve umursamaz yani rahat olmaya çalışın, insan panik yapınca sinir stres yıpratıyo ve sinirlendiğimizde, korktuğumuzda, streslendiğimizde vücudumuzda bir hormon salgılanıyor, bebeğimiz de bunu hissediyor maalesef.
Herkesi zaman zaman zor olsada polyana olmaya davet ediyorum, herşey bebişlerimiz için.. hep pozitif düşünelim, olumsuz düşünürsek negatif enerjiyi çekeriz.

ayy ben de istiyorummmmmm yaaaaa benim oğlum ne kadar tembel böyle, ama aramızda 2 gün varmış belki ben de bugün yarın hissederim

aynen hamile olduğumu unutuyorum ben de olsun değişik bi tatil olmuştur bu defa da
biz de eylülde bi tatil daha planlıyoruz acaba bozcaadaya mı gitsek dedik ama yol beni yoruyor artık yaa sonra vazgeçtik
sanırım kuşadasına gidicez bu defa da hem çok yakın

ölüdenizden çıktık canım, adaları dolaştık en son da kelebekler vadisine gidip döndük
yalnız kelebekler vadisine gidiş eziyetti nasıl dalgalı öyle deniz teknede içim dışıma çıktı ama güzel bi tatildi

bence 40 al bi beden buyuk yani cnm daha mantıklı geldi ama

kızlar ya bende dün uzanarak tv izliyodum bi an kalbim hızlı hızlı çarptı sanki pır pır attı acaba dedim ama bilmiyorum o anı yaşamayı o kadar çok istiyorum ki

bende kulanıyorum iğneden çok korkardım artık kendim oluyorum kolumdan eşim vurmak istiyo hep hemşire edasıyla
:)

ayy eşim çok stestr bi yere gicezmi muhakkak bi steres yatartr benimde kasıklarım hep ağırıdı daha çok ağrıyo ve stresten bende daha çok idrara çıkıyorum özellikle yolda bana kıl olduğu çukura girince uf falan diyorumya ona kızıyo napim deli kullanıyo arabayı hiç sözde dinlemiyo inatcı keçi sonra bende ona kapris yapıyorum bizi üzdün sana küstük diyoruz hemen gönlümü alıyo hıh

bende kulanıyorum iğneden çok korkardım artık kendim oluyorum kolumdan eşim vurmak istiyo hep hemşire edasıyla
:)

mrhba canım bende sağlık ocağında hafta sonu da hastanede kadın doğum servisinde yaptırıyorum taki dr evde yatak istirihati verene kadar iş başa düşünce eşim yapıyo benimde iğnemi yeterki bebişlerimiz iyi olsun

kzılar afedersiniz bizim bebiş çok nazlı ve 7 yıldan sonra bulduk ya bişi yapmıyoruz dr da bişi demedi ben artıkn rüyalarda görüyorum kocamı çütü kurucak hahaaaaaaaoada korkuyo bişi olcak die daha önceki hamişliğimizde bi kez denemiştik ben kasık kramplarından ölmüştüm bidaha riske atmım ben ya hem ramazan giriyo olmaz artık :))))))

canım zaten şeker iğnesi gibi çok minik allah yardımcımız olsun 2 boş gebeliğim olmuştu araştrtırıldı mhfr .... die pırtılaşma çıktı hamişliğin başından beri yapıyorum 1 kutu 20 tl dimi doğuma kadar olcaz yeterki sağlıklı olsun da

bu ne ıgnesı kullandıgınız merak ettım sımdı :44:

vah yazık kuzum sana=)valla ben kocacıma sarılamıyorum dogru durust anacm sonra kacamıyorm kurtulusum olmuoama fazla degısıklık yok ya haftada 2-3 kere oluo bizim..doktor bısı demedı ztn agrı fln da hıssetmedgm ıcın sorun olmuo:90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…