• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Hanımlar;
perşembe günü zor durumda kalan kuzenimin 2,5 yaşındaki sevimli kızına birkaç saatliğine bakmaya gittim, birlikte havuza girdik, sonra duş alacakken ben alt kattan kendi üzerime de havlu alayım, üzerimdeki ıslak mayodan üşütmiyim dedim.
merdivenlerden inerken kaymiyim tutunayım dedim tam orta kısımda kaydım :25: :5::18::53: tutunduğum için aşağı kadar yuvarlanmadım ama büyük bi acı ile kalçamın üzerine düştüm :25: hiç böyle korktuğumu hatırlamıyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyodu, elim ayağım boşaldı, ellerim 1 saat titredi,(40 dakka sonrasında elma bile soyamadım. )önce inip havluyu aldım üzerime yukarı çıktım, minik kızımızıda tek bırakamadım banyoda bişeyim varmı diye baktım allahtan kanamam veya karnımda ağrım yoktu, ama çok korktum, doktoru aradım kanama ve ağrın yok ise bişey olmamıştır ama gel bakalım dedi, kızımızın annesi 3 saat sonra geldi, oda aynı şeyi söyledi eğer böyle düşmelerde bebeğe bişi olursa hemen o anda kanama olurmuş dedi, oda çok üzüldü korktu, :59: ama benim hatam daha dikkatli olmalıydım, 10 dakka sonrasındada eşim beni aldı hastaneye gittik.
Çok şükür bebeğimiz sağlıklıydı :nazar:, 2 ağustosta randevumuz vardı ama bu sebeple bebğimizide görmüş olduk, doktor kesin olarak erkek olduğunu söyledi :49: ve böyle düşmelerin tabiiki tehlikeli olduğunu fakat amniyon sıvısı ve onu çevreleyen kese zarının bebeği gayet iyi koruduğunu söyledi, ilk baktığı rahim açılması olup olmadığı idi, çok şükür öyle birşeyde olmamıştı. :49: açıkcası sanırım bebeğimi şu sorun ettiğim ve fazlaca basenlerimden aldığım kilolarımda korudu, zayıf ve çıkık popolu olmasaydım kesin çanağı çatlatmıştım :52:
fakat şöyleki o gece mide bulantısı ile uyandım, ogün içerisindeki yediklerimi sabaha kadar çıkardım, midem içtiğim suyu bile kabul etmedi, hamileliğimden (16+3 deyiz) bu yana 1 kez bile çıkarmamıştım, o gece ilk 3 ayın acısı çıktı resmen. :53: Sabahda bağırsaklarım bozulmuştu, normal kilomdan 2,5 kilo düştüm resmen, en yakın yer olan sağlık ocağına gittik iş yerim için iki günlük rapor verdi, salgın varmış kızlar çok dikkat edin meyve ve sebzeleri iyice yıkayın. eve geldiğimde öğlene doğru aynaya perişan halime baktığımda şok oldum suratımda minik minik kırmızı lekeler çıkmış :43: özellikle göz çevremde ve çene altımda, kuzenimin kızına çilek reçeli ile sütü karıştırarak çilekli süt yapmıştım :26: kendimde içtim sanırım beni çilek mahfetti :26: normaldede çileğe alarjim var ama reçel yediğimde bişi olmuyordu ve süte karıştırdığımda böyle dokunacağını bilemedim :30::5: sakın dokunabilecek şeyleri benim gibi bişilere azcık karıştırarak bile yemeyin :50: şimdi biraz geçti ama halen kırmızı minik çil gibi lekelerim var :50: umarım kalıcı olmaz pufffffffff

çok geçmiş olsun Allah korumuş bebişini :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende korkudan tek başıma dışarıya çıkamıyorum bisikletler motorsikletler hiç dikkatli değiller daha önce hiç rahatsız olmazdım ama şimdi korkuyorum

:23:

gözünaydın canım aynen bende bı kac defa hıssetmeme ragmen (sert tekmelerını) annee yine yaptıı dıyorum cok komik korkuyorum galıba ya degısık bısey ama müthişşşşşş:emir_bebek::nazar::66:

ayyy evet dimi ilk başta sevinç ve korku tepkisi oluyorrr...bi daha yapsın diyorum ama aynı zamanda korkuyorumm..ben hissetmek için hep elimi rahmin üztüne koyardım resmen dönüyor bebek içerde..karın gurultusuymuş öncekilerrr..:9:

güzelim daha haftan küçük..yani ben 18.haftadayımmm ve bugün tepükleri hissettim..öyle seyirme falanda değil..açtım göbeğimi bir baktım göbeğimin altı oynuyorrr..kafasının olduğu yer şişmiş falaannn..çokk enteresan oluyorr..ben korktum vallaa bu ne diye..her harekette ayyy hareket etti diyorum o derece belirgin hissettim..senin daha var merak etme..benim kız bebeğim olucak..kızlar da geç oynarmış..

kızzz hoşgeldin tatilciiiii...biz gidemedüük yyaaa...seneye acısını çıkarmayı düşünüyorum..herşeye katılıcam bebüğüümleee...

bu arada kızlarrr ben bugün ilk kezzz bebişimin hareketlerini hissettiiimmmm...ççoookk farklı bişiii..resmen karnını ittiriyorrrr..korkuttu beni kızımm alışıcam amaaa...o hareket ettikçe bennn ayyy diyorumm..garip oluyor yaaa:
21:

Hoşbulduk şekerim, seneye çıkar acısı merak etme, muhtemelen ben de seneye gidemicem, bu yaz son keyiflerimi yaşıyorum :34:

18. haftada hissettin demek, yani bize 3 hafta var, ama ben şişkoyum daha geç hissederim :60:

Merhaba Hanımlar;
perşembe günü zor durumda kalan kuzenimin 2,5 yaşındaki sevimli kızına birkaç saatliğine bakmaya gittim, birlikte havuza girdik, sonra duş alacakken ben alt kattan kendi üzerime de havlu alayım, üzerimdeki ıslak mayodan üşütmiyim dedim.
merdivenlerden inerken kaymiyim tutunayım dedim tam orta kısımda kaydım :25: :5::18::53: tutunduğum için aşağı kadar yuvarlanmadım ama büyük bi acı ile kalçamın üzerine düştüm :25: hiç böyle korktuğumu hatırlamıyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyodu, elim ayağım boşaldı, ellerim 1 saat titredi,(40 dakka sonrasında elma bile soyamadım. )önce inip havluyu aldım üzerime yukarı çıktım, minik kızımızıda tek bırakamadım banyoda bişeyim varmı diye baktım allahtan kanamam veya karnımda ağrım yoktu, ama çok korktum, doktoru aradım kanama ve ağrın yok ise bişey olmamıştır ama gel bakalım dedi, kızımızın annesi 3 saat sonra geldi, oda aynı şeyi söyledi eğer böyle düşmelerde bebeğe bişi olursa hemen o anda kanama olurmuş dedi, oda çok üzüldü korktu, :59: ama benim hatam daha dikkatli olmalıydım, 10 dakka sonrasındada eşim beni aldı hastaneye gittik.
Çok şükür bebeğimiz sağlıklıydı :nazar:, 2 ağustosta randevumuz vardı ama bu sebeple bebğimizide görmüş olduk, doktor kesin olarak erkek olduğunu söyledi :49: ve böyle düşmelerin tabiiki tehlikeli olduğunu fakat amniyon sıvısı ve onu çevreleyen kese zarının bebeği gayet iyi koruduğunu söyledi, ilk baktığı rahim açılması olup olmadığı idi, çok şükür öyle birşeyde olmamıştı. :49: açıkcası sanırım bebeğimi şu sorun ettiğim ve fazlaca basenlerimden aldığım kilolarımda korudu, zayıf ve çıkık popolu olmasaydım kesin çanağı çatlatmıştım :52:
fakat şöyleki o gece mide bulantısı ile uyandım, ogün içerisindeki yediklerimi sabaha kadar çıkardım, midem içtiğim suyu bile kabul etmedi, hamileliğimden (16+3 deyiz) bu yana 1 kez bile çıkarmamıştım, o gece ilk 3 ayın acısı çıktı resmen. :53: Sabahda bağırsaklarım bozulmuştu, normal kilomdan 2,5 kilo düştüm resmen, en yakın yer olan sağlık ocağına gittik iş yerim için iki günlük rapor verdi, salgın varmış kızlar çok dikkat edin meyve ve sebzeleri iyice yıkayın. eve geldiğimde öğlene doğru aynaya perişan halime baktığımda şok oldum suratımda minik minik kırmızı lekeler çıkmış :43: özellikle göz çevremde ve çene altımda, kuzenimin kızına çilek reçeli ile sütü karıştırarak çilekli süt yapmıştım :26: kendimde içtim sanırım beni çilek mahfetti :26: normaldede çileğe alarjim var ama reçel yediğimde bişi olmuyordu ve süte karıştırdığımda böyle dokunacağını bilemedim :30::5: sakın dokunabilecek şeyleri benim gibi bişilere azcık karıştırarak bile yemeyin :50: şimdi biraz geçti ama halen kırmızı minik çil gibi lekelerim var :50: umarım kalıcı olmaz pufffffffff

Cnm. çok geçmiş olsun, ayrıca da hayırlı olsun, bir şehzade daha geliyor demek :66::nazar::nazar::nazar:

Allah sabır versin bebşin için bu bebeğine de uzun ömürler versin pıhtılaşma bende de çıktı iğne oluyorum her gün bu açıdan arada bir takmıyor değilim ama ne yapayım dua edip sonra kendimi motive ediyorum ben zor buldum bebişimi tüp bebek tedavisiyle oldu ALLAHIM KORUSUN
sağol canıım seninkinede uzun ömür versin inşallah.bende iğne oluyorum sabah , akşam.bende kendim motive etmeye çalışıyorum ama bizim durumumuzda biraz zor oluyor tabi.çok şükür sorunsuz gidiyoruz :nazar:rabbim devamını getirsin.

hosgeldn cnm
erkek demek seninkide hadi bakalım

hoşbulduk , çok göstermedi ama % 80 erkek dedi dr.

hoşgeldin, inş. bu hamileliğin sorunsuz şekilde ilerler. sağlıkla kavuşursun bebeğine :nazar:

hoşbulduk , tşk ederim inşallah hepimize.

Son düzenleme:
:49: teşekkür ederim. gerçekten insan herşeye daha dikkatli yaklaşıyor, bebeğimden önceki cesaretim şimdi yok. ama herşeye rağmen hep kesinlikle soğukkanlı ve umursamaz yani rahat olmaya çalışın, insan panik yapınca sinir stres yıpratıyo ve sinirlendiğimizde, korktuğumuzda, streslendiğimizde vücudumuzda bir hormon salgılanıyor, bebeğimiz de bunu hissediyor maalesef.
Herkesi zaman zaman zor olsada polyana olmaya davet ediyorum, herşey bebişlerimiz için.. hep pozitif düşünelim, :34:olumsuz düşünürsek negatif enerjiyi çekeriz.:49:

çok geçmiş olsun Allah korumuş bebişini :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende korkudan tek başıma dışarıya çıkamıyorum bisikletler motorsikletler hiç dikkatli değiller daha önce hiç rahatsız olmazdım ama şimdi korkuyorum

Allah sabır versin bebşin için bu bebeğine de uzun ömürler versin pıhtılaşma bende de çıktı iğne oluyorum her gün bu açıdan arada bir takmıyor değilim ama ne yapayım dua edip sonra kendimi motive ediyorum ben zor buldum bebişimi tüp bebek tedavisiyle oldu ALLAHIM KORUSUN[/Q

merhaba canım öncelikle ALLAH meleklerimizi korusun inşallah bende iğne vuruluyorum clexane sen hangisini vurunuyosun

Hoşbulduk şekerim, seneye çıkar acısı merak etme, muhtemelen ben de seneye gidemicem, bu yaz son keyiflerimi yaşıyorum :34:

18. haftada hissettin demek, yani bize 3 hafta var, ama ben şişkoyum daha geç hissederim :60:

valla kiloyla alakası var mıdır bilmiyorum ama bir iki haftaya sende hissedersin..genelde elini koyarsan daha kolay hissediliyor..

bu arada kızlarrr ben bugün ilk kezzz bebişimin hareketlerini hissettiiimmmm...ççoookk farklı bişiii..resmen karnını ittiriyorrrr..korkuttu beni kızımm alışıcam amaaa...o hareket ettikçe bennn ayyy diyorumm..garip oluyor yaaa:
21:

ayy ben de istiyorummmmmm yaaaaa :52: benim oğlum ne kadar tembel böyle, ama aramızda 2 gün varmış belki ben de bugün yarın hissederim

Ben de çok hoplayıp zıpladım, gezdim yüzdüm, bazen hamile olduğumu unutuyorum zaten, eşim hatırlatıyor sağolsun :34:
Eşimle ben iki akdenizli, ilk kez gittik kuzey egeye, güzel geçti mi dersen geçti, ama asla bir Antalya ilçelerine, Kaş’a, Fethiye’ye falan değişmem, benim için tatil dediğin güneydedir...
Sen de tam yerine gittin ayrıca oralara gidip tekne turuna çıkmadan dönülmez yani, tura merkezden mi çıktınız Ölüdenizden mi?

aynen hamile olduğumu unutuyorum ben de :9: olsun değişik bi tatil olmuştur bu defa da
biz de eylülde bi tatil daha planlıyoruz acaba bozcaadaya mı gitsek dedik ama yol beni yoruyor artık yaa sonra vazgeçtik
sanırım kuşadasına gidicez bu defa da hem çok yakın

ölüdenizden çıktık canım, adaları dolaştık en son da kelebekler vadisine gidip döndük
yalnız kelebekler vadisine gidiş eziyetti nasıl dalgalı öyle deniz teknede içim dışıma çıktı ama güzel bi tatildi :61:

Allah sabır versin bebşin için bu bebeğine de uzun ömürler versin pıhtılaşma bende de çıktı iğne oluyorum her gün bu açıdan arada bir takmıyor değilim ama ne yapayım dua edip sonra kendimi motive ediyorum ben zor buldum bebişimi tüp bebek tedavisiyle oldu ALLAHIM KORUSUN[/Q

merhaba canım öncelikle ALLAH meleklerimizi korusun inşallah bende iğne vuruluyorum clexane sen hangisini vurunuyosun

aynı ilaç bazen hastanede yaptırıyorum hemşireler acıtmıyor ama eşim yapınca ölüyorum resmen :17:

ayy ben de istiyorummmmmm yaaaaa :52: benim oğlum ne kadar tembel böyle, ama aramızda 2 gün varmış belki ben de bugün yarın hissederim

ayy sende bugün yarın hissedersin canım çok belirgin oluyor gerçekten..önceki pırpırlar gaz hareketiymiş diyosunn..:9:

kızlar bu e bebek te dar paçalı hamile pantalonu var 15 tl...acaba normal giydiğim bedenden bir beden büyük mü almalıyım..şimdi 38 giyiyorum ben..kışa okul açılcak mecbur kumaş giyicemmm..hangi beden almalıyım karar veremedim yaaa..bir yardımmmmmmmmmmmmmmm..
bence 40 al bi beden buyuk yani cnm daha mantıklı geldi ama

kızlar ya bende dün uzanarak tv izliyodum bi an kalbim hızlı hızlı çarptı sanki pır pır attı acaba dedim ama bilmiyorum o anı yaşamayı o kadar çok istiyorum ki

bende kulanıyorum iğneden çok korkardım artık kendim oluyorum kolumdan eşim vurmak istiyo hep hemşire edasıyla
:)

valla kiloyla alakası var mıdır bilmiyorum ama bir iki haftaya sende hissedersin..genelde elini koyarsan daha kolay hissediliyor..

Bilmiyorum da zayıflar daha çabuk hisseder diyorlar, bakalım gerçi benimki içerde fırıldak gibi döndüğü için azcık ağırlaşsa hissettirir gibi geliyor:1:

aynen hamile olduğumu unutuyorum ben de :9: olsun değişik bi tatil olmuştur bu defa da
biz de eylülde bi tatil daha planlıyoruz acaba bozcaadaya mı gitsek dedik ama yol beni yoruyor artık yaa sonra vazgeçtik
sanırım kuşadasına gidicez bu defa da hem çok yakın

ölüdenizden çıktık canım, adaları dolaştık en son da kelebekler vadisine gidip döndük
yalnız kelebekler vadisine gidiş eziyetti nasıl dalgalı öyle deniz teknede içim dışıma çıktı ama güzel bi tatildi :61:

Onu diyecektim ben de Ölüdenizden kalkan turların Kelebekler vadisine gidişi ve tur dönüşü çok dalgalı olur genelde, ayrıca merkezden kalkan 12 adalar turları daha keyifli geçiyor :34: Eşim Fethiyeli olduğu için, yıllarca her yazım orada geçti, ayaklı tur rehberi gibi oldum :60:
Biz de Eylülde antalya düşünüyoruz, uçak biletlerimi ayırttım şimdiden :66: o zamana iyice ağırlaşırım, şöyle yiyip içip yatmalı bir tatil planlıyorum, tembellik yapıcam bu kez :51:

Ay eylülde koca göbiş olurum ben iyice, zaten plajda bolca karnı burnunda hamile vardı, çok şekerlerdi :69:

ayy eşim çok stestr bi yere gicezmi muhakkak bi steres yatartr benimde kasıklarım hep ağırıdı daha çok ağrıyo ve stresten bende daha çok idrara çıkıyorum özellikle yolda bana kıl olduğu çukura girince uf falan diyorumya ona kızıyo napim deli kullanıyo arabayı hiç sözde dinlemiyo inatcı keçi sonra bende ona kapris yapıyorum bizi üzdün sana küstük diyoruz hemen gönlümü alıyo hıh

bende kulanıyorum iğneden çok korkardım artık kendim oluyorum kolumdan eşim vurmak istiyo hep hemşire edasıyla
:)

mrhba canım bende sağlık ocağında hafta sonu da hastanede kadın doğum servisinde yaptırıyorum taki dr evde yatak istirihati verene kadar iş başa düşünce eşim yapıyo benimde iğnemi yeterki bebişlerimiz iyi olsun

kzılar afedersiniz bizim bebiş çok nazlı ve 7 yıldan sonra bulduk ya bişi yapmıyoruz dr da bişi demedi ben artıkn rüyalarda görüyorum kocamı çütü kurucak hahaaaaaaa:52::52:oada korkuyo bişi olcak die daha önceki hamişliğimizde bi kez denemiştik ben kasık kramplarından ölmüştüm bidaha riske atmım ben ya hem ramazan giriyo olmaz artık :))))))

mrhba canım bende sağlık ocağında hafta sonu da hastanede kadın doğum servisinde yaptırıyorum taki dr evde yatak istirihati verene kadar iş başa düşünce eşim yapıyo benimde iğnemi yeterki bebişlerimiz iyi olsun

canım zaten şeker iğnesi gibi çok minik allah yardımcımız olsun 2 boş gebeliğim olmuştu araştrtırıldı mhfr .... die pırtılaşma çıktı hamişliğin başından beri yapıyorum 1 kutu 20 tl dimi doğuma kadar olcaz yeterki sağlıklı olsun da

sizde idrardan sonra tekrar gittiğinizde çamaşırınızda ıslaklık oluyomu ben idrarmı kaçırıyorum yoğsam ya

bu ne ıgnesı kullandıgınız merak ettım sımdı :1::44:
kzılar afedersiniz bizim bebiş çok nazlı ve 7 yıldan sonra bulduk ya bişi yapmıyoruz dr da bişi demedi ben artıkn rüyalarda görüyorum kocamı çütü kurucak hahaaaaaaa:52::52:oada korkuyo bişi olcak die daha önceki hamişliğimizde bi kez denemiştik ben kasık kramplarından ölmüştüm bidaha riske atmım ben ya hem ramazan giriyo olmaz artık :))))))

vah yazık kuzum sana=)valla ben kocacıma sarılamıyorum dogru durust anacm sonra kacamıyorm kurtulusum olmuo:60:ama fazla degısıklık yok ya haftada 2-3 kere oluo bizim..doktor bısı demedı ztn agrı fln da hıssetmedgm ıcın sorun olmuo:69::90:

Son düzenleme:
Back