- Konu Sahibi antidepresif
- #3.921
kızlar ultrasonda 13+6 gün. sat a göre de 13+6 yani birebir tutuyor ![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
aranızda birebir tutturan var mı ? ![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar..elimden geldiğince takip etmeye çelışıyorum durumlar..ama katılamıyorum aranıza.
tuana ve sekerrck cisiyetleri öğrenmişsiniz.hayırlı olsun,çek sevindim ..
bebeğini hissetmeye başlayanlarda olmuş.ama genelde hissedenler 15 haftanın üstünde olanlar değil mi ?
ben 13+1ken bir dalgalanma hissettim ama bağırsaklarla alakalıdır daha erkendir dedim.acaba bebeğimim hissetmiş olabilir miyim ?
doktor bana decavit ve gyno ferro sanol verdi günde birtane.balık yiyor musun diye sordu.haftada bir belkide hiç dedimbalık yağıda verdi
sizler ne kullanıyorsunuz ?
5 gün sonra 2li testimin sonuçları çıkacak ve bebeğimin cinsiyeti kesinleşecek :18:
13+1ken doktor %60 erkek demişti..hatta 'bak burada ne var' diyip bana bebeğimin pipisini göstermişti
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlarım![]()
kızlar sorum olacak size,sizde çok kaşınıyor musunuz ?ben yüzümden tutun bacaklarıma kadar kaşıyorum.
göğüsleriniz ne durumda ?hala çok acıyor mu ?
canım ben daha bişi hissetmedim doğru düzgün, bu arada bana da cumartesi 14+5 ken kız dendi, üstelik kesin de dendi ama ben bi de 2 hafta sonraki kontrolumu bekliyorummerhaba arkadaşlar..elimden geldiğince takip etmeye çelışıyorum durumlar..ama katılamıyorum aranıza.
bebeğini hissetmeye başlayanlarda olmuş.ama genelde hissedenler 15 haftanın üstünde olanlar değil mi ?
ben 13+1ken bir dalgalanma hissettim ama bağırsaklarla alakalıdır daha erkendir dedim.acaba bebeğimim hissetmiş olabilir miyim ?
doktor bana decavit ve gyno ferro sanol verdi günde birtane.balık yiyor musun diye sordu.haftada bir belkide hiç dedimbalık yağıda verdi
5 gün sonra 2li testimin sonuçları çıkacak ve bebeğimin cinsiyeti kesinleşecek :18:
13+1ken doktor %60 erkek demişti..hatta 'bak burada ne var' diyip bana bebeğimin pipisini göstermişti
kızlar sorum olacak size,sizde çok kaşınıyor musunuz ?ben yüzümden tutun bacaklarıma kadar kaşıyorum.
kızlar ultrasonda 13+6 gün. sat a göre de 13+6 yani birebir tutuyoraranızda birebir tutturan var mı ?
![]()
merhaba arkadaşlar..elimden geldiğince takip etmeye çelışıyorum durumlar..ama katılamıyorum aranıza.
aynı ilaçları bana da verdi birini sabah birini akşam içiyorum gaitamın rengi simsiyah oldu korktum( gyno ferro) ilacın etkisiymiş ben balık normalde de pek yemediğim için her gün ceviz yiyorum inşallah yeterlidir
bu arada elevit iştah açtığı için akşamları içiyorum dr uykunu kaçırır dedi ama bende sorun olmadı iştah falan da açmadı
memelerdeki acı geçti çok şükür
kaşıntıyıda dr sor canım alerji olmuş olabilirsin
tmm bende sıparıs verıyım o zmn yalnız bı sorum daha olacak kk dan bı arkadas ınternettekı faturayla gelen fatura farklı oluyo demıs oyle bişi yok demi?
ben bir hafta önce aldım daha. 65 tlye 1 pantolon 1 gömlek 2 tşört aldım. kargo ücreti de ödemedim. 2 gün içinde geldi kargo. hepsi poşetinde etiketıyleydi. sorun yaşamadım
aa o yan etkısıymsı benımde öyle aynen
kaşondıkça nemlendiriyorum,kaşımıyorum ama uykumda çok kaşıyorum uyandığımda heryerim tırnak izicnm senınle 1 gun var aramızda
banada aynı ılacları verdı doktor:)
ya söledımı cınsiyeti sana ay yarın ıkılı test sonucumu almaya gıttıtmde 13+6 olucam banada der mı acaba
kasıntı yok bende kasnıyorsa cok kasıma derler çatlarmıs
doktorun tavsiye ettiğini değilde başka almış eşim yanlışlıkla,daha başlamadım,bugün başlarım sanırım..ama içtikten sonra tadı ağzımagelir diye korkuyorum.canım ben daha bişi hissetmedim doğru düzgün, bu arada bana da cumartesi 14+5 ken kız dendi, üstelik kesin de dendi ama ben bi de 2 hafta sonraki kontrolumu bekliyorum
balık yağı için niye üzülüyosun? tadı mı kötü? ben hamişliğimin başından beri kaşınıyorum. göğüslerimin ağrısı eskisine göre çok azaldı
ben ilaçları birini öğlen yemeğinden sonra diğerini 1 saat sonrasında.sabah kahvaltıdan sonra içmiyorum çünkü süt içmiş oluyorumya..evet,dediğin gibi o renk değişmesi ben de de oldu çok korktum ama prospektüsü okuyunca anladım ne olduğunu :)ilaç bende uyku saorunu yapmadı.ama iştahımı açtı sanırım. göğüslerimin geneli değilde uçları çok acıyor !aynı ilaçları bana da verdi birini sabah birini akşam içiyorum gaitamın rengi simsiyah oldu korktum( gyno ferro) ilacın etkisiymiş ben balık normalde de pek yemediğim için her gün ceviz yiyorum inşallah yeterlidir
bu arada elevit iştah açtığı için akşamları içiyorum dr uykunu kaçırır dedi ama bende sorun olmadı iştah falan da açmadı
memelerdeki acı geçti çok şükür
kaşıntıyıda dr sor canım alerji olmuş olabilirsin
aa o yan etkısıymsı benımde öyle aynen
kızlar evime tadilat yaptırmam lazım ramazan giriyor kış gelmeden bir yaptırsam birde geçen gece kocam ışığı kapatmıştı . üstüme üstüme geldi bende korktum panik oldum kalkmıştım burnuna vurmuştum geçen emara girdi ameliyat olması şartmış birde o çıktı başımıza kıkırdağını yamultmuşum kızlar acaba hastanede yatarmı? bilginiz varmı
kızlar evime tadilat yaptırmam lazım ramazan giriyor kış gelmeden bir yaptırsam birde geçen gece kocam ışığı kapatmıştı . üstüme üstüme geldi bende korktum panik oldum kalkmıştım burnuna vurmuştum geçen emara girdi ameliyat olması şartmış birde o çıktı başımıza kıkırdağını yamultmuşum kızlar acaba hastanede yatarmı? bilginiz varmı
cnm senınle 1 gun var aramızda
banada aynı ılacları verdı doktor:)
ya söledımı cınsiyeti sana ay yarın ıkılı test sonucumu almaya gıttıtmde 13+6 olucam banada der mı acaba
kasıntı yok bende kasnıyorsa cok kasıma derler çatlarmıs
evet aynen 38 beden pantolon aldım büyük geldi. belindeki lastığı falan sıktım giyiyorum ama 36 olsaymış daha iyi olacakmış. ona dikkate ederek almak lazımaynen bende daha cuma günü aldım
bugün geldi kargom hepsi paketli ve özenliydi
50 TL üzerine kargo parası yok,
ancak pantolon bedenleri normalden 1 beden büyük
benim değistirmem veya daraltmam gerekiyor
![]()
selamlar herkese hareketleri hissedenleri kıskanıyorum maşallah size
bugün dra gittim tam 15+0ım randevuya vardı daha ama merakımdan gittim bebek iyi dedi
cinsiyetine tekrar bakarmısınız dedim baktı yine kız dedi![]()
kahvaltı etmemiştim sadece nescuik içtim ama bebeğim kıpırdamadı bile çok üzüldüm
bide hissedenler kilosunu yazabilirmi genelde zayıflar daha erken hissediyomuş aama ben hissedemiyorum endişe ediyorum
magnezyum verdi ayrıca kasık ağrım var demiştşm bi o eksikti kan ilacım var vitaminim var bebe aspirini bide magnezyum eklendi allah beterinden saklasın bebeğim ii olsun yeter bana