Merhaba Hanımlar;
perşembe günü zor durumda kalan kuzenimin 2,5 yaşındaki sevimli kızına birkaç saatliğine bakmaya gittim, birlikte havuza girdik, sonra duş alacakken ben alt kattan kendi üzerime de havlu alayım, üzerimdeki ıslak mayodan üşütmiyim dedim.
merdivenlerden inerken kaymiyim tutunayım dedim tam orta kısımda kaydım
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
:18:
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
tutunduğum için aşağı kadar yuvarlanmadım ama büyük bi acı ile kalçamın üzerine düştüm
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
hiç böyle korktuğumu hatırlamıyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyodu, elim ayağım boşaldı, ellerim 1 saat titredi,(40 dakka sonrasında elma bile soyamadım. )önce inip havluyu aldım üzerime yukarı çıktım, minik kızımızıda tek bırakamadım banyoda bişeyim varmı diye baktım allahtan kanamam veya karnımda ağrım yoktu, ama çok korktum, doktoru aradım kanama ve ağrın yok ise bişey olmamıştır ama gel bakalım dedi, kızımızın annesi 3 saat sonra geldi, oda aynı şeyi söyledi eğer böyle düşmelerde bebeğe bişi olursa hemen o anda kanama olurmuş dedi, oda çok üzüldü korktu,
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
ama benim hatam daha dikkatli olmalıydım, 10 dakka sonrasındada eşim beni aldı hastaneye gittik.
Çok şükür bebeğimiz sağlıklıydı
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
, 2 ağustosta randevumuz vardı ama bu sebeple bebğimizide görmüş olduk, doktor kesin olarak erkek olduğunu söyledi
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
ve böyle düşmelerin tabiiki tehlikeli olduğunu fakat amniyon sıvısı ve onu çevreleyen kese zarının bebeği gayet iyi koruduğunu söyledi, ilk baktığı rahim açılması olup olmadığı idi, çok şükür öyle birşeyde olmamıştı.
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
açıkcası sanırım bebeğimi şu sorun ettiğim ve fazlaca basenlerimden aldığım kilolarımda korudu, zayıf ve çıkık popolu olmasaydım kesin çanağı çatlatmıştım
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
fakat şöyleki o gece mide bulantısı ile uyandım, ogün içerisindeki yediklerimi sabaha kadar çıkardım, midem içtiğim suyu bile kabul etmedi, hamileliğimden (16+3 deyiz) bu yana 1 kez bile çıkarmamıştım, o gece ilk 3 ayın acısı çıktı resmen.
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Sabahda bağırsaklarım bozulmuştu, normal kilomdan 2,5 kilo düştüm resmen, en yakın yer olan sağlık ocağına gittik iş yerim için iki günlük rapor verdi, salgın varmış kızlar çok dikkat edin meyve ve sebzeleri iyice yıkayın. eve geldiğimde öğlene doğru aynaya perişan halime baktığımda şok oldum suratımda minik minik kırmızı lekeler çıkmış
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
özellikle göz çevremde ve çene altımda, kuzenimin kızına çilek reçeli ile sütü karıştırarak çilekli süt yapmıştım :26: kendimde içtim sanırım beni çilek mahfetti :26: normaldede çileğe alarjim var ama reçel yediğimde bişi olmuyordu ve süte karıştırdığımda böyle dokunacağını bilemedim
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
sakın dokunabilecek şeyleri benim gibi bişilere azcık karıştırarak bile yemeyin
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
şimdi biraz geçti ama halen kırmızı minik çil gibi lekelerim var
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
umarım kalıcı olmaz pufffffffff