• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kendime takke ve hamiş donu aldım compedandan don çok iyi göğüs altına kadar çekiyosun deli donu gibi :))))))))))takkeler baya küçük geldi artık sonra kullancam eşimle hafta sonu susurlukta alışveriş merkezleri var hamiş elbisesi aradık yoktu :)

kendime takke ve hamiş donu aldım compedandan don çok iyi göğüs altına kadar çekiyosun deli donu gibi :))))))))))takkeler baya küçük geldi artık sonra kullancam eşimle hafta sonu susurlukta alışveriş merkezleri var hamiş elbisesi aradık yoktu :)

::60::60::60::60:ayy cok guldum allah ıyılıgını versın delı donu gıbı mi:60:

canım zaten şeker iğnesi gibi çok minik allah yardımcımız olsun 2 boş gebeliğim olmuştu araştrtırıldı mhfr .... die pırtılaşma çıktı hamişliğin başından beri yapıyorum 1 kutu 20 tl dimi doğuma kadar olcaz yeterki sağlıklı olsun da

evet canım iğnesi deri altına glelecek şekilde ben rapor çıkarttım sadece farkını ödüyorum bakalım bu kontrolümde devam diyecek mi iğnelere hayırlısı olsun

maşşallahhhhh sana şeşkercik biz bebiş için bile bu kadr yapmıyoduk benim adamı ben kovalıyodum düşünsene sırf bebek için kendim için istersenm namerdim derdim zorla ırzına geçerdim hehehhhhh şimdi ooh keyif doğdu sanki o kadın ben erkek ancak rüyamda görüyom herifi ben senin gibi çalışsaydım ölürdüm kasık ağrısından herhalde napim böle devam kurursa da kurusun bebeeeeeee:52::52::52::52: yaptım ya hehehehhh

ayy sende bugün yarın hissedersin canım çok belirgin oluyor gerçekten..önceki pırpırlar gaz hareketiymiş diyosunn..:9:

ayy inş. yaa ben de eşime diyorum eğer bu seyirmeler hareket değilse farkı anlıcam zaten

Bilmiyorum da zayıflar daha çabuk hisseder diyorlar, bakalım gerçi benimki içerde fırıldak gibi döndüğü için azcık ağırlaşsa hissettirir gibi geliyor:1:

Onu diyecektim ben de Ölüdenizden kalkan turların Kelebekler vadisine gidişi ve tur dönüşü çok dalgalı olur genelde, ayrıca merkezden kalkan 12 adalar turları daha keyifli geçiyor :34: Eşim Fethiyeli olduğu için, yıllarca her yazım orada geçti, ayaklı tur rehberi gibi oldum :60:
Biz de Eylülde antalya düşünüyoruz, uçak biletlerimi ayırttım şimdiden :66: o zamana iyice ağırlaşırım, şöyle yiyip içip yatmalı bir tatil planlıyorum, tembellik yapıcam bu kez :51:

Ay eylülde koca göbiş olurum ben iyice, zaten plajda bolca karnı burnunda hamile vardı, çok şekerlerdi :69:

ooo sana sorup gitmek vardı sen oraların herşeyini biliyosundur
antalya eylül ayı için çok isabetli bir karar bence bi de ordaki otellerin konforu gerçekten bambaşka. ayy benim göbeğim çok komikti yaa bikinimi giydim bakıyorum kendime hamile desen hamile gibi değilim :9: gaz göbeği desem o da tuhaf duruyor böyle zayıf göbekli biri gibi :60:
plajda ben de çok gördüm hamile onları göbişleri belirgindi benim gibi değildi ben de eylülde öyle olurum :))

kzılar afedersiniz bizim bebiş çok nazlı ve 7 yıldan sonra bulduk ya bişi yapmıyoruz dr da bişi demedi ben artıkn rüyalarda görüyorum kocamı çütü kurucak hahaaaaaaa:52::52:oada korkuyo bişi olcak die daha önceki hamişliğimizde bi kez denemiştik ben kasık kramplarından ölmüştüm bidaha riske atmım ben ya hem ramazan giriyo olmaz artık :))))))

:60::60::60:ayy anlatışına koptum yaaa
bizim doktor ilk günden beri yasak değil dedi ama biz çok korkuyorduk, en son 9. haftada korkumuzu yendik :77:

Son düzenleme:
ben de oğluşumun ilk cicilerini ekledim size:61:

Son düzenleme:
maşşallahhhhh sana şeşkercik biz bebiş için bile bu kadr yapmıyoduk benim adamı ben kovalıyodum düşünsene sırf bebek için kendim için istersenm namerdim derdim zorla ırzına geçerdim hehehhhhh şimdi ooh keyif doğdu sanki o kadın ben erkek ancak rüyamda görüyom herifi ben senin gibi çalışsaydım ölürdüm kasık ağrısından herhalde napim böle devam kurursa da kurusun bebeeeeeee:52::52::52::52: yaptım ya hehehehhh

evet aynen bizdede baslarda oyle oluyodu ama su anda roller degıstı dıom ya adama sarılamıom bıle :60::61::90:

ohh bugun cabuk gectı gunum yaa saat 4e gelıo oh ne guzel 3 saat sonrada kocacm gelır acıkda ona takılırım bi bakmişım ki yatagmdaym:23::21::89:bu arada aksama ne yemek var kızlar:44:

bende sarılamıyorum adama acıyorum ya kurur düşer die korkuyorum 2 bebek istiyorum ondan bi iş için lazım bilmiyorum şu kasık ağrılarım geçsinde ben kovalarım yine adım gibi eminim o kaçar :) arif kaçar böhlül gibi:)))))))) ay bu arada ahmişim die çok mutluyum bana prenses muamalesi yapıyolar ya gittiğim her yerde çok özel hisediyorum kendimi ilk baştada tipim kaymıştı az biraz eski gözellime dönüyorum 3 kilo aldım öööööğğğğ

bende sarılamıyorum adama acıyorum ya kurur düşer die korkuyorum 2 bebek istiyorum ondan bi iş için lazım bilmiyorum şu kasık ağrılarım geçsinde ben kovalarım yine adım gibi eminim o kaçar :) arif kaçar böhlül gibi:)))))))) ay bu arada ahmişim die çok mutluyum bana prenses muamalesi yapıyolar ya gittiğim her yerde çok özel hisediyorum kendimi ilk baştada tipim kaymıştı az biraz eski gözellime dönüyorum 3 kilo aldım öööööğğğğ

:1:ne guzel..bnm burda kımsem olmadıgı ıcın dolasıyla ozel hıssedemıyorum kendımı:1:kocacımda olmasa:49::nazar::69:ya millet kilo alıyo bn verıom nası iş anlamadım aslında bebısımde göbüklü ama ne bılıyım:23:neyse bnm ıcın oglusm onemlı ztn gobeklı gobeklı yerım ben onu yaa minik şekerim:nazar::emir_bebek::69:

Allah sabır versin bebşin için bu bebeğine de uzun ömürler versin pıhtılaşma bende de çıktı iğne oluyorum her gün bu açıdan arada bir takmıyor değilim ama ne yapayım dua edip sonra kendimi motive ediyorum ben zor buldum bebişimi tüp bebek tedavisiyle oldu ALLAHIM KORUSUN[/Q
merhaba canım öncelikle ALLAH meleklerimizi korusun inşallah bende iğne vuruluyorum clexane sen hangisini vurunuyosun
slm canım bende clexan kullanıyorum sabah akşam 0.4 lük.
kendin yapmayı dendinmi hiç canım , ben ilk günden beri kendim yapıyorum artık gözüm kapalı yaparım valla yakın olsaydık sanda ben yapardım. :))

bende kulanıyorum iğneden çok korkardım artık kendim oluyorum kolumdan eşim vurmak istiyo hep hemşire edasıyla
:)
:)))) benim eşimde kendi yapmıyoda illa iğne yaparken ben bakacak meraklı :)))

evet canım iğnesi deri altına glelecek şekilde ben rapor çıkarttım sadece farkını ödüyorum bakalım bu kontrolümde devam diyecek mi iğnelere hayırlısı olsun

fark neden ödüyosun anlamadım canım , raporlu zaten bunlar.tek kuruş ödemeden alman lazım.ilk günden beri ücretsiz alıyorum ben .

Son düzenleme:
ayy eşim çok stestr bi yere gicezmi muhakkak bi steres yatartr benimde kasıklarım hep ağırıdı daha çok ağrıyo ve stresten bende daha çok idrara çıkıyorum özellikle yolda bana kıl olduğu çukura girince uf falan diyorumya ona kızıyo napim deli kullanıyo arabayı hiç sözde dinlemiyo inatcı keçi sonra bende ona kapris yapıyorum bizi üzdün sana küstük diyoruz hemen gönlümü alıyo hıh

benımkıde deli gibi sürerdi bebekten önce şimdi şaşıyorum ne sollamalar yapardı şimdi ya orta şeritten yada en sağdan gidiyoruz :1::1::1::1::1: bazen ben diyorum trafik yok bas biraz diye :1::1::1::1:

kzılar afedersiniz bizim bebiş çok nazlı ve 7 yıldan sonra bulduk ya bişi yapmıyoruz dr da bişi demedi ben artıkn rüyalarda görüyorum kocamı çütü kurucak hahaaaaaaa:52::52:oada korkuyo bişi olcak die daha önceki hamişliğimizde bi kez denemiştik ben kasık kramplarından ölmüştüm bidaha riske atmım ben ya hem ramazan giriyo olmaz artık :))))))

canım aynen bende görmeye başaldım :9::9::9::9: napıcaz bilmiyorum benımde düşük tehlikem vardı şükür daha iyiyim doktor her gıttıgımızde bız sormadan kendı diyodu ilişki yasak diye en son gıttıgımızde bişi demedi ama bizde cesaret edemiyoruz çok korkuyorum eşimde bakalım cumartesi gidicez ne diycek merakla bekliyorum :1::1::9::9::9::9:

ohh bugun cabuk gectı gunum yaa saat 4e gelıo oh ne guzel 3 saat sonrada kocacm gelır acıkda ona takılırım bi bakmişım ki yatagmdaym:23::21::89:bu arada aksama ne yemek var kızlar:44:

ben barbunya ve pilav yaptım bide canım pazı çekmişti geçen pazardan aldım onu kavurdum kendıme demın bol yoğurtla yedim normalde tek yoğurt yiyemiyorum iyi oldu:66:

normalde bnde yıyemıyodum cnm hazır yogurdu asagıdakı markette koy yogurduna rastladım hemen aldım sımdı yıyorum :1:

ayy inş. yaa ben de eşime diyorum eğer bu seyirmeler hareket değilse farkı anlıcam zaten

ooo sana sorup gitmek vardı sen oraların herşeyini biliyosundur
antalya eylül ayı için çok isabetli bir karar bence bi de ordaki otellerin konforu gerçekten bambaşka. ayy benim göbeğim çok komikti yaa bikinimi giydim bakıyorum kendime hamile desen hamile gibi değilim :9: gaz göbeği desem o da tuhaf duruyor böyle zayıf göbekli biri gibi :60:
plajda ben de çok gördüm hamile onları göbişleri belirgindi benim gibi değildi ben de eylülde öyle olurum :))

:60::60::60:ayy anlatışına koptum yaaa
bizim doktor ilk günden beri yasak değil dedi ama biz çok korkuyorduk, en son 9. haftada korkumuzu yendik :77:

Evet cnm ben de dün faceden gördüm nerde olduğunu, keşke önceden bilseydim, önerilerim oldurdu :61: neyse bidahakine artık

Ay benim de arkadan baksan gayet normalim ama önden göbek feci, sırt üstü yattığımda bile havada duruyor, sanki 6 aylık :34:
Gerçi benimki de 2. ayda çıktı, sonra büyümedi, o zaman nasılsa hala öyle :60:

:52: kızlar kocasını tek kovalayan bayan ben :1:sanıodum :66: valla, erkek ben bayan o sanki, bize de düşük riskinden dolayı doktor yasak demişti :50:, şimdide eşimin garip sırt ağrılarından bişi yapamıorus, :73: geceleri sırtına kremler sıcak havlular koymakla uğraşıorus anca :50:
her işte hayır vardır, belki azcık daha beklemek gerekiodu böle :16:
bu haftada annem bizde yemekler ondan :69: :49:
ama bugünki yemekimiz sıcak hava yüzünden kavun karpuz ve kahvaltılık olcak, sıcak havaların en güzel yemeği :49:

kızlar e bebekte neye3 tıkladıysam stokta yok diyor hepsi bitmiş :43:ben bişey alamadım başka nereyi önerirsiniz ??:49:

Back