- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.821
kızlaaar ben jinekoloğumu aramaya karar verdim..neden derseniz.adet olmuştum sadece 1,5 gün sürdü.:44::44: normalde 5-6 gün sürerdi.bi sorun mu var acep?
canım doğumdan sonra adette düzensizlik olması çoook normalmiş kısa sürmesi de normal yani ama içim rahat etsin dersen ara tabi en doğru bilgiyi o verir
ne çok uyudu oğlum bugün ya
ne çok uyudu oğlum bugün ya
bazen öyle şaşırıyorlar:)) gece uyur umarım senin fıstık
uyuyarak büyüyecek annesi.. maşallah :))
bizde bıcı bıcı yaptık oynaştık biraz.. sütümüzü içtik mızmızlık yapa yapa uyuduk :))
benim sıpa uykucu uyur o akşam da:)) ama uyansa gezmeye gideriz demiştim şimdi hevesim kaçtı uyansın trip atıcam çıkarmıycam dışarıcanım benim oğlanı bu saatlerde yıkasam ben bir vurur kafayı bir daha da kalkmaz yani akşam uyku saatine yakın yıkıyorum oyüzden
bu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
bazen öyle şaşırıyorlar:)) gece uyur umarım senin fıstık
uyuyarak büyüyecek annesi.. maşallah :))
bizde bıcı bıcı yaptık oynaştık biraz.. sütümüzü içtik mızmızlık yapa yapa uyuduk :))
benim sıpa uykucu uyur o akşam da:)) ama uyansa gezmeye gideriz demiştim şimdi hevesim kaçtı uyansın trip atıcam çıkarmıycam dışarıcanım benim oğlanı bu saatlerde yıkasam ben bir vurur kafayı bir daha da kalkmaz yani akşam uyku saatine yakın yıkıyorum oyüzden
bu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
sol koluma yatırıyorum canım sağ elimle başını hafifçe aşağı eğiyorum kafasına suyu döküp yüzünden aşağı sıyırıyorum tabi bana hep bi su döken oluyor :)
tabi bana bir su döken oluyor diyene kadar hayal etmeye çalıştım biran nasıl yaptığını sonra anlaşıldı olay:)) file kullanıyormusun? ben kullanıyorum ama acaba kullanmasam mı artık diyorum hafif suyun içindemi kalsa ya da fileyi suyun içine koyayım artık
kızlaaar ben jinekoloğumu aramaya karar verdim..neden derseniz.adet olmuştum sadece 1,5 gün sürdü.:44::44: normalde 5-6 gün sürerdi.bi sorun mu var acep?
bende soru ekleyim :) kaç litre su kullanıyorsunuz banyo yaptırırken?
eşim 10litrelik kova almış dolduruyorum da bana yetmiyor sanki artık....
evet ilk defa oluyorum.demek ki 2. yi beklemek lazım.teşekkür ederim cevabın için.merhaba canım.doğumdan sonra ilk defamı oluyorsun.bende geçen ay 2.adetimi oldum.ilk ay benimde neredeyse 2 gün sürdü.fakat 2.ay normal oldum.düzene girer ama zamanla.
bende soru ekleyim :) kaç litre su kullanıyorsunuz banyo yaptırırken?
eşim 10litrelik kova almış dolduruyorum da bana yetmiyor sanki artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?