2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerinin uyku düzeni oturmayan anneler, yıpratmayın kendinizi, bakın bebekleriniz daha çok küçük, biz sizden 1 ay büyük olduğumuz halde daha yeni yeni oturuyoruz. Size tavsiyem bebeğiniz uyuduğu anda siz de geçin uzanın uyuyun, dinlenin ki zorlanmayın.

aynen katılıyorum canım çok küçük bebeklerimiz henüz. oğlum da yeni yeni düzene girmeye başlıyor seviyor da uykuyu ama yine de bazen tutuyor damarı. tam bir istikrar beklemek zaten çok saçma olur bu küçük meleklerden. oğlum güzel uyuduğu halde ben hala en geç 10da uyuyorum gece keyfi kaçarsa ben güçlü durabileyim diye. hele ki gaz sancılarımızın yoğun olduğu dönemlerde oğlumu eşime bırakıp 7-7buçuk gibi yatıyordum ki gücüm yerinde olsun. daha çok yeniyiz biraz zaman hem onlar hem biz alışıcaz zamanla biraz sabır

Bu arada size büyük tavsiyesi Bebeklerinizi gürültüde uyumaya alıştırın, yoksa ileride daha da zorlanırsınız. Benim oğlum şimdi geceleri salonda, bizim yanımızda, misafir varken, tv açıkken, babası bilg. oynarken, her tür gürültüde uyuyabiliyor.

doğduğu günden beri dikkat ettiğim bir konu bu. gelenler aman biraz sessiz olalım bebek uyuyor diyorlardı ama ben hiç öyle alışsın istemedim şimdi aynen dediğin gibi her türlü gürültüde rahatlıkla uyuyor. hatta geçen gün arkadaşın düğününe gittik yarım saate yakın kaldık düğünde gözünü bile açmadı. uyku müziği sandı galiba diyor eşim de

kızlar ya bebeğimin emmeye pek keyfi yok bugün. acıktığını belli ediyor emiyor ama kısa kesiyor ve keyfi emiyor yani neden ki ya

bende gürültüye alıştırdım özellikle kalabalık sohbet sesleri nini gibi oluyor oğluma

bizde konak olayını bugün bitirdik diyebilirim, sadece duş öncesi sürüp masajla yumuşattım,duş sonrası yumuşayan kabukları tarak setindeki ince tarakla bastırmadan dairesel hareketlerle kaldırdım, aslında çok yumuşadığı için kendiliğinden kakltığını göreceksin, tek seferde hepsi bitmiyor çok zorlamadan fırçası ile temizledim, 4. duşumuz bugün neredeyse hiç kalmadı :) bu tarak setleri zaten konak içinmiş. konakları temizledikçe içim rahatladı çünkü çok kalın bir tabakaydı bizimki kaşıntı bile yaparak rahat uyuyamamasını sağladığını düşünmeye başlamıştım

teşekkür ederim canım benim

bu yazıyı ne zaman yazdım diye nicke baktım ben değilmişim
tıpatıp aynı şeyler
ve benim ki de 19 ocak doğumlu

biraz önce oğlumu emzirdikten sonra gece sağdığım sütüde üstüne verdim.. günler sonra uzun bi uykuya yattı..
sanırım doymadığı için gündüz uyutamıyordum ben oğlumu

biraz önce oğlumu emzirdikten sonra gece sağdığım sütüde üstüne verdim.. günler sonra uzun bi uykuya yattı..

demek ki neymiş bol bol sağmaya devam ediyormuşuz:) ama arkadaşların da dediği gibi sen kendini üzme sakın önemli olan senin huzurlu olman. kilo alımı falan da gayet iyi bebeğinin hem sağarak daha da artırıyorsun sütünü ee daha ne olsun:)

kızlar ya bebeğimin emmeye pek keyfi yok bugün. acıktığını belli ediyor emiyor ama kısa kesiyor ve keyfi emiyor yani neden ki ya

canım nasılsın görüsemıyoruz bayadır giremıom annemlere geldık gezmeye kızımla bıraz bursada durczneyse bızım kızda dünden berı oyle korkuom emmeyı kesck dıye annemde stres yapma daha kücük bazen olur öyle dedı ama bakalım gecer inşallah

Ne güzel ama bak çözümü buldun artık, her emmeden sonra sağ sütünü. Mama en son çözüm olsun bizim için. Ama mama verirsek de dünyanın sonu değil ya, mama alan çocuğu askere mi almıyorlar gelin mi almıyorlar? Hiç üzmeyelim sıkmayalım kendimizi.

lymonata kilo durumları nasıl gidiyor??
ben beş günde bonus olarak aldığım kilonun 1,3 ünü vermişim
5 günde sadece bir minik dilim pasta ve 1 halley kaçamağım oldu

benım dogumdan hedıye olarak sadece 2 kg kaldı ama yapıstı resmen bana veremıom onları yaaaaane yapsam olmuo ekmegı cok cok az kullanıyorum pasta börekte yok ama o 2 kg la kardes olduk

kübracım ya görüşemez olduk gerçekten daha sık girmeye çalış. bırak merve'yi ananesine:) özledim valla hem seni hem güzel kızını. ohh bursadasınız demek ki ne güzel ya nasıl özeniyorum annem geldi ya da anneme gittim diyenlere kuzenim 1 ay sonra doğum yaptı benden bugün konuştuk annem burda oh rahatım bu ara dedi ah nasıl nasıl özendim anlatamam ya
bu arada canım gazı varmış bizim oğlanın tam 20 dk aralıksız gaz çıkardı ve rahatladı sonraaa uzun uzun emdi ve uyumaya karar verdi paşa:)))

canım kolunda kızarıklık var böyle nokta gibi..şişlikler bacaklarında var...

aynen bende canım bekliyorum tutsun diye,bazen elini tutup göğsümün üstüne koyuyorum hemen çekiyor =)) bira mayası konusunu ben kaçırmışım demek..süt artırmak içinmi o tablet ?

bide ben bu sağma işini düzensiz yapıyorum sanırım...mesela sabah 5- 6 gibi kalkıp göğüslerimden birini sağıp birini bırakıyorum oğlum emsin diye....gün içindede böyle oluyo birinden emzirip birinden sağıyorum..yanlışmı yapıyorum sizce ? emdiği göğsümü sağmak daha mı iyi olur ?

kızlar bir sorum olacak elma bebek diye bir site var oradan alışveriş yaptınızmı hiç? güvenilir bir sitemidir acaba? akakçe com yönlendirdi oraya akakçenin yönlendirdiği site güvenlimidir? bişeyle alıcam ama güvensem mi bilemedim

bizde doğduğundan beri gündüz hep ses olan odadaydı ama malesef bazen seslik istiyo yada ani seslere kalkıyo tam alışamadı

bizde dün 2. ay aşımızı olduk sağ bacağında var şişlik ,ateşide çıkmadı çıkmaz heralde artık

bebek arabası bakanlar baby 2 go proton aldık daha dışarda kullanmadım ama çok hafif evde açtım kapadım baya kolay ,yerde kaplamıyo deneyimleri yazarım yine

marmelatt dr kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim allah tüm çocıklşara sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…