- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.381
bebekleri kendiliginden uyuyan arkadaaşlar çok şanslısınız, ben yatagına bıraaktıgımda bas bas bagırıyor hiç kendim uyuyayım diye bi çaba yok ama kucagımızda gögsümüze kafayı verip yatıırırsak sakinleşip uyuyor öyle yatagına yatırıyorum,kendi kendine uyumasını çok istiyorum 3 aylık olmaya 10 gün var bundan sonra alışmazmı kendi uyumaya geçmi kaldım acaba hep kucaktamı uyuyaca??
Merhaba dostlar,2 gündür giremedim bahar havasımı çarptı ne oldu bilmem yatak döşek yatıyorum...bugün oğlumun aşılarını yaptırdık..sabahtan beri 5 dakikacık bile uyumadı...aşıların sıkıntısını yaşıyor herhalde...ateşi çıkabilir dedi doktor ama henüz öyle birşey yok acaba akşama doğrumu olur ki ??? oğlan bi yandan hastalık bi yandan perişan oldum bugün =(((
Mrb arkadaşlar bu sıralar bizde tükürük olmaya başladı boğazında kaldığı içinmi bilmiyorum nadirde olsa arada öksürüyo varmı sizdede bende üşüttümmü diyorum yıkamaya bile korkuyorum...
birde bana anlatın bir zahmet nasıl yapilır bilmiyorum sütü sağıyorum sonra buzluğa koyuyorum bu kadarı ok bende ama daha hiç çözdürüp kullanmadım çünkü nasıl yapılır bilmiyorum bir yardım
1_ gece kullanacağınız süt aynı gün içinde sağdığınız süt mü? yoksa buzluktan nezman çıkarıp nasıl çözüyorsunuz benim biberon ısıtıcım yok nasııl uygun sıcaklıkta verdiğimi anlayacam?
2_evde olmayacağınız zaman kocaya bırakılan sütü buzluktan nezamn çıkarıyorsunuz kac cc çıkarıyor ve çözülen sütü nerde nasıl bekletiyorsunuz yine bebeğe hangi ısıda versin babasııı yardım haftasonu geliyorr ben kuaföree gitmek istiyorummm
not :benim süt sağma makinem elektirikli her sağmadan sonra nasıl temizliyorsunuz
YARDIIMMM
merhaba hoşgeldin aramıza:))
canım sabahları uyutmak biraz daha zorlu oluyor bebeğimi. bazen esniyor uykusuzluktan kıvranıyor ama direniyor uyumamak için ozaman yine yanına gidiyorum elimi koyuyorum ve konuşuyorum fayda etmedimi poposunu patpatlıyorum bu genelde işe yarıyor ve direnmeyi bırakıyor ama yok inadımı tuttu budamı işe yaramadı ozaman alıyorum kucağıma poposunu patpatlıyorum ritmik bir şekilde 5 dk içinde bayılıyor zaten:)) sonra yerine bırakıyorum ama dediğim gibi bazen ne yaparsan yap tutuyor inatları uyumuyorlar işteama sorunsuz bir günündeyse zaten yatağına koyduğum zaman uyuyor kendi uyku arkadaşı diye bişey var açıyorum müziğini ışığını baka baka uyuyor bunu sadece gündüz uykularında kullanıyorum ama ve sadece uyumasını istediğim zamanlar açıyorum böylelikle oyuncakla uyku arasında bir bağ kuruyor ve daha rahat uykuya dalıyor zamanla iyice alıştı buna. gece de masaj yapıyorum genelde sonra emziriyorum uyku müziğini açıyorum öpüp yatağına bırakıyorum ve iyi geceler deyip ayrılıyorum yanından eğer şanslı günlerimizden biriyse direnmeden uyuyor yoksa uğraşmamız gerekiyor yine
Canim bence bebegin uzerine okadar varmayin hem kendinizi hemde onu cok yorarsiniz... Kesinlikle uyutmak icin sallama derim ( tabi bagzi bebekler gercekten ck zor)..
Canim ben bebegimi emzirdikten sonra yatagina birakiyorum uyanik olarak, biraz oynuyoruz gunduzse bu arada muzigimiz hep aciktir ( favorilerimiz Yeni Turku ve Adelle)..
Sonra birakip cikiyorum ben bi bes dk sonra baktigimda uyumus oluyor... Cok zor uyumayan cocuk biliyorum ben o slkintiyi buyume ataklarinda yasadim ama illede uysun diye zorlamadim...
Kızlar benim bebeğim gece ilk uykuya dalarken çok zorluk çekiyor, her gece eşimle uyutmak için çırpınıp duruyoruzGece 2 3 bazen saat 5 oluyor biz hala bebişi uyutma çabasındayız.Beşiğinde sallıyorum, salıncak aldık onda sallıyorm, ayağımda, battaniyede aklınıza gelen her türlü uyutma yöntemini denedim ama yok oğlum illa geceleri bizi uğraştıracak, yavrum resmen uyumamak için direniyor..Ama artık çok yoruldum, gücümün tükendiğini hissetmeye başlıyorum.Siz bebeklerinizi nasıl uykuya daldırıyorsunuz? Bana yardım edin napıcağımızı bilemez haldeyiz bebeği bizim gb olan var mı ???
Kızlar yardım edin çok kötü grip oldum Dr bana ilaç vermedi emzirdigim için bana c vitamini bolbol Dio ama 1 haftadır ayniyim hatta daha çok kötü olmaya başladım ıhlamurlar geçecek gibi değil boğaz ağrısından yutkunamiyorum napicam yas fikir verin kizlar
Kızlar yardım edin çok kötü grip oldum Dr bana ilaç vermedi emzirdigim için bana c vitamini bolbol Dio ama 1 haftadır ayniyim hatta daha çok kötü olmaya başladım ıhlamurlar geçecek gibi değil boğaz ağrısından yutkunamiyorum napicam yas fikir verin kizlar
Wewell telsizler unnado'da indirimde. Dün telsiz konuşuluyordu, içiniz temizmiş:)
Ben ateş düşürücü fitil vermiştim olmadı çok şükür bizde aile hekimimiz 24 saat içinde olmazsa ateşi daha verme fitil dedi... 1 günlük bir süre sanırım sen arada ölçersin ateşini çoğu bebekte olmuyomuş eski aşılar gibi değilmiş artık aşılar senin bebişinde atlatır hayırlısıyla inşallah..
canım çok geçmiş olsun sana da yakışıklı oğluna da. umarım kolay atlatırsınız siz de aşı işini. oğlumun ateşi çıkmıştı canım benim akşam ama çok fazla değildi. ben yine de calpol verdim ne olur ne olmaz diye doktor da eve gidince ateşini ölç sonra ölçtüklerinde 1-2 derece fark varsa 1 çay kaşığı verebilirsin demişti..
bu arada ben oğlumu göz kontrolüne götürdüm kızlar.. hem takip ediyormu diye bakıyor görüyor mu diye yani. hem de bir aletle göz sinirlerine falan bakıyor..
saol canım saat başı ölçtüm şükür ateşlenmedi...
teşekkürler tatlım..ateşi çıkmadı ama çok mahsunlaştı...sanki ağlamaya bile hali yok gibi...acaba annem hasta zaten ben uslu durayım bari kudurmayayım mı diyor bilemedim =))
sevindim canım kolay atlatmanıza.. ay benim oğlumun içine şeytan kaçmış gibiydi aşının ertesi günü gülücükler atarken birden çığlık çığlığa ağlamaya başlıyordu:)) aşı yerleri acıyordu sanırım. aman atlattık ya bunu da bakalım daha neler yaşıcaz bu küçük adamlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?