2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım. Ben chicco liteway kullanıyorum, memnunum. üstünün fermuarlı oluşu çok hoşuma gidiyor. Böylece oğlum hem beni hem dışarıyı görüyor hem de güneşten korunuyor. Doktor cildi çok hassas özen göster dedi de.

Bu arada yarın misafirlerim gelecek. Artık hep aynı şeyleri yapmak istemiyorum. Bana güzel bir kaç tatlı ve tuzlu önerebilir misiniz? Aklım durdu yaa:)))

son zamanlarda neler pişirdin farklı yazalım

ben dün bisküvili irmik tatlısı ,milföyden poğaça yaptım ama profiterol çok güzel oluo tatlı için ama biraz zahmetli

yalnız oğlum biberondan ememedi.. bende kaşıkla döktüm..sanırım ısısını iyi ayarlayamadım sancılandı oğlum..

benım dogumdan hedıye olarak sadece 2 kg kaldı ama yapıstı resmen bana veremıom onları yaaaaane yapsam olmuo ekmegı cok cok az kullanıyorum pasta börekte yok ama o 2 kg la kardes olduk

oo bende 2 kilo kalsa hayatta dert etmem havalar ısınınca havada karada gider o..

valla bende bu sağma işinde yeniyim ama gündüzleri sadece emdiği göğsümü sağıyorum.. akşam onu uyuttuktan sonra her iki göğsümü sağıyorum..

cnm aynı ürünü gitti gidiyordanda arattır en güvenilir yer..

tatlı olarak muhallebili kadayıf öneririm hangi misafirime yapsam bayılır..
tuzlu yemek mi yoksa hamur işi tarzımı istiyorsun..

kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bebiş ayaklarını sürtmekten ayak topukları resmen yırtılcak çorapları siyahlaşıyo aşınmaktan çok heyecanlı yahu :) uykularıda biraz biraz yoluna girdi sanki ama sabahları uyumuyor yaa deli oldum buğün yine akşamları erken uyitmacam artık ama dayanamıyorum uykusu gelince uyuyo kaç gündür de kabız zorluyo zorluyo yapamııyo yavrucak

iiiiiiiiiiiiiiiiz canım anı şeyler bebişlerin emmesi uyku düzeni ...

sabah uzun uykusundan sonra benimkide çok zor uyurdu bende yanıma alıyorum tekrar yatıyo bugün 11:45 e kadar uyuduk sabah 9 dan

iyi akşamlar bayanlar bebekleri emzik alan annelere bir sorum olacak sizler bebeklerinizi nasıl alıştırdınız 2 aylık olduk fakat hala veremiyorum resmen emziği çiğniyo uyumaya çalışırken yandan yastığını yalıyo fakat emziği bir türlü almıyo emse kolay uyuyacak bi öneriniz varmı

alıştırmak için özel bi çabam olmadı keşke yardım edebilsem,hastanede hemşire aşı için götürdü emziğinide itemişti döndüğünde emzik ağzındaydı bende çok şaşırdım çünkü ilk gece hiç emmemişti,aşıda canı yandı heralde öyle yapıştı memeye,ama kedi istttttttttttttttttttti zaman emiyo bazen dilydtadına bakıp hiç almadığıda oluyo

Melniz mesaj kutun dolu olduğu için cvp yazamıyorum sana.

benimde ilk vermemde aldı o yuzden bilemicem ama emzigi cok az pekmeze sürüp de deneyebilirsin belki alır,ben bazen kriz anında pekmez sürüp veriyorum hemen kesıyor aaglamayı bende gazdaan aaglıyor yooksa can sıkıntısındanmı onudaa anlamıs oluyorum amaa benım pekmez katkısız köyden yapılıpta geldi pekmezde şekerde yok bi sorun olmaz sende bi dene alması için..

bizde doğduğundan beri gündüz hep ses olan odadaydı ama malesef bazen seslik istiyo yada ani seslere kalkıyo tam alışamadı

bende see alıştırdım aslında ama gunduzlerı tv açıkken sesde uyuyor akşam son uykusuna yattıgında nedense sessizlik arıyor sanki, eger yanımızda uyutmuşssak akşamları kaşık sesine bile uyanabılıyor bazende top patlatsan ruhu duymuyor:)

her seferindemi pekmeze batırıp veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…