- Konu Sahibi antidepresif
- #28.441
brewer's yeast buydu demi bira mayası hapı gnc sayfasında bulamadım ?
bldum sipariş nasıl vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
brewer's yeast buydu demi bira mayası hapı gnc sayfasında bulamadım ?
bizde dün 2. ay aşımızı olduk sağ bacağında var şişlik ,ateşide çıkmadı çıkmaz heralde artık
bebek arabası bakanlar baby 2 go proton aldık daha dışarda kullanmadım ama çok hafif evde açtım kapadım baya kolay ,yerde kaplamıyo deneyimleri yazarım yine
marmelatt dr kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim allah tüm çocıklşara sağlık versin
Çok sağol canım. Ben chicco liteway kullanıyorum, memnunum. üstünün fermuarlı oluşu çok hoşuma gidiyor. Böylece oğlum hem beni hem dışarıyı görüyor hem de güneşten korunuyor. Doktor cildi çok hassas özen göster dedi de.
Bu arada yarın misafirlerim gelecek. Artık hep aynı şeyleri yapmak istemiyorum. Bana güzel bir kaç tatlı ve tuzlu önerebilir misiniz? Aklım durdu yaa:)))
Ne güzel ama bak çözümü buldun artık, her emmeden sonra sağ sütünü. Mama en son çözüm olsun bizim için. Ama mama verirsek de dünyanın sonu değil ya, mama alan çocuğu askere mi almıyorlar gelin mi almıyorlar? Hiç üzmeyelim sıkmayalım kendimizi.
benım dogumdan hedıye olarak sadece 2 kg kaldı ama yapıstı resmen bana veremıom onları yaaaaane yapsam olmuo ekmegı cok cok az kullanıyorum pasta börekte yok ama o 2 kg la kardes olduk
![]()
canım kolunda kızarıklık var böyle nokta gibi..şişlikler bacaklarında var...
aynen bende canım bekliyorum tutsun diye,bazen elini tutup göğsümün üstüne koyuyorum hemen çekiyor =)) bira mayası konusunu ben kaçırmışım demek..süt artırmak içinmi o tablet ?
bide ben bu sağma işini düzensiz yapıyorum sanırım...mesela sabah 5- 6 gibi kalkıp göğüslerimden birini sağıp birini bırakıyorum oğlum emsin diye....gün içindede böyle oluyo birinden emzirip birinden sağıyorum..yanlışmı yapıyorum sizce ? emdiği göğsümü sağmak daha mı iyi olur ?
kızlar bir sorum olacak elma bebek diye bir site var oradan alışveriş yaptınızmı hiç? güvenilir bir sitemidir acaba? akakçe com yönlendirdi oraya akakçenin yönlendirdiği site güvenlimidir? bişeyle alıcam ama güvensem mi bilemedim
Çok sağol canım. Ben chicco liteway kullanıyorum, memnunum. üstünün fermuarlı oluşu çok hoşuma gidiyor. Böylece oğlum hem beni hem dışarıyı görüyor hem de güneşten korunuyor. Doktor cildi çok hassas özen göster dedi de.
Bu arada yarın misafirlerim gelecek. Artık hep aynı şeyleri yapmak istemiyorum. Bana güzel bir kaç tatlı ve tuzlu önerebilir misiniz? Aklım durdu yaa:)))
kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bebiş ayaklarını sürtmekten ayak topukları resmen yırtılcak çorapları siyahlaşıyo aşınmaktan çok heyecanlı yahu :) uykularıda biraz biraz yoluna girdi sanki ama sabahları uyumuyor yaa deli oldum buğün yine akşamları erken uyitmacam artık ama dayanamıyorum uykusu gelince uyuyo kaç gündür de kabız zorluyo zorluyo yapamııyo yavrucak
süt saklama poşeti ile koymak için indirimde olan milkway in vardı onu aldım ama daha 1 kere kayabildim onuda çözdürüp verdim malesefhanımlar buzluğa stokladığınız sütleri süt saklama poşeti ilemi koyuyorsunuz tercihiniz nedir:44:
hanımlar buzluğa stokladığınız sütleri süt saklama poşeti ilemi koyuyorsunuz tercihiniz nedir:44:
alıştırmak için özel bi çabam olmadı keşke yardım edebilsem,hastanede hemşire aşı için götürdü emziğinide itemişti döndüğünde emzik ağzındaydı bende çok şaşırdım çünkü ilk gece hiç emmemişti,aşıda canı yandı heralde öyle yapıştı memeye,ama kedi istttttttttttttttttttti zaman emiyo bazen dilydtadına bakıp hiç almadığıda oluyoiyi akşamlar bayanlar bebekleri emzik alan annelere bir sorum olacak sizler bebeklerinizi nasıl alıştırdınız 2 aylık olduk fakat hala veremiyorum resmen emziği çiğniyo uyumaya çalışırken yandan yastığını yalıyo fakat emziği bir türlü almıyo emse kolay uyuyacak bi öneriniz varmı![]()
alıştırmak için özel bi çabam olmadı keşke yardım edebilsem,hastanede hemşire aşı için götürdü emziğinide itemişti döndüğünde emzik ağzındaydı bende çok şaşırdım çünkü ilk gece hiç emmemişti,aşıda canı yandı heralde öyle yapıştı memeye,ama kedi istttttttttttttttttttti zaman emiyo bazen dilydtadına bakıp hiç almadığıda oluyo
Melniz mesaj kutun dolu olduğu için cvp yazamıyorum sana.
iyi akşamlar bayanlar bebekleri emzik alan annelere bir sorum olacak sizler bebeklerinizi nasıl alıştırdınız 2 aylık olduk fakat hala veremiyorum resmen emziği çiğniyo uyumaya çalışırken yandan yastığını yalıyo fakat emziği bir türlü almıyo emse kolay uyuyacak bi öneriniz varmı![]()
bizde doğduğundan beri gündüz hep ses olan odadaydı ama malesef bazen seslik istiyo yada ani seslere kalkıyo tam alışamadı![]()
benimde ilk vermemde aldı o yuzden bilemicem ama emzigi cok az pekmeze sürüp de deneyebilirsin belki alır,ben bazen kriz anında pekmez sürüp veriyorum hemen kesıyor aaglamayı bende gazdaan aaglıyor yooksa can sıkıntısındanmı onudaa anlamıs oluyorum amaa benım pekmez katkısız köyden yapılıpta geldi pekmezde şekerde yok bi sorun olmaz sende bi dene alması için..
her seferindemi pekmeze batırıp veriyorsunuz