• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizde dün 2. ay aşımızı olduk sağ bacağında var şişlik ,ateşide çıkmadı çıkmaz heralde artık

bebek arabası bakanlar baby 2 go proton aldık daha dışarda kullanmadım ama çok hafif evde açtım kapadım baya kolay ,yerde kaplamıyo deneyimleri yazarım yine

marmelatt dr kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim allah tüm çocıklşara sağlık versin

Çok sağol canım. Ben chicco liteway kullanıyorum, memnunum. üstünün fermuarlı oluşu çok hoşuma gidiyor. Böylece oğlum hem beni hem dışarıyı görüyor hem de güneşten korunuyor. Doktor cildi çok hassas özen göster dedi de.

Bu arada yarın misafirlerim gelecek. Artık hep aynı şeyleri yapmak istemiyorum. Bana güzel bir kaç tatlı ve tuzlu önerebilir misiniz? Aklım durdu yaa:)))

Çok sağol canım. Ben chicco liteway kullanıyorum, memnunum. üstünün fermuarlı oluşu çok hoşuma gidiyor. Böylece oğlum hem beni hem dışarıyı görüyor hem de güneşten korunuyor. Doktor cildi çok hassas özen göster dedi de.

Bu arada yarın misafirlerim gelecek. Artık hep aynı şeyleri yapmak istemiyorum. Bana güzel bir kaç tatlı ve tuzlu önerebilir misiniz? Aklım durdu yaa:)))

son zamanlarda neler pişirdin farklı yazalım

ben dün bisküvili irmik tatlısı ,milföyden poğaça yaptım ama profiterol çok güzel oluo tatlı için ama biraz zahmetli :(

Ne güzel ama bak çözümü buldun artık, her emmeden sonra sağ sütünü. Mama en son çözüm olsun bizim için. Ama mama verirsek de dünyanın sonu değil ya, mama alan çocuğu askere mi almıyorlar gelin mi almıyorlar? Hiç üzmeyelim sıkmayalım kendimizi.

yalnız oğlum biberondan ememedi.. bende kaşıkla döktüm..sanırım ısısını iyi ayarlayamadım sancılandı oğlum..

benım dogumdan hedıye olarak sadece 2 kg kaldı ama yapıstı resmen bana veremıom onları yaaaaa:47:ne yapsam olmuo ekmegı cok cok az kullanıyorum pasta börekte yok ama o 2 kg la kardes olduk:52:

oo bende 2 kilo kalsa hayatta dert etmem havalar ısınınca havada karada gider o..
canım kolunda kızarıklık var böyle nokta gibi..şişlikler bacaklarında var...

aynen bende canım bekliyorum tutsun diye,bazen elini tutup göğsümün üstüne koyuyorum hemen çekiyor =)) bira mayası konusunu ben kaçırmışım demek..süt artırmak içinmi o tablet ?

bide ben bu sağma işini düzensiz yapıyorum sanırım...mesela sabah 5- 6 gibi kalkıp göğüslerimden birini sağıp birini bırakıyorum oğlum emsin diye....gün içindede böyle oluyo birinden emzirip birinden sağıyorum..yanlışmı yapıyorum sizce ? emdiği göğsümü sağmak daha mı iyi olur ?

valla bende bu sağma işinde yeniyim ama gündüzleri sadece emdiği göğsümü sağıyorum.. akşam onu uyuttuktan sonra her iki göğsümü sağıyorum..

kızlar bir sorum olacak elma bebek diye bir site var oradan alışveriş yaptınızmı hiç? güvenilir bir sitemidir acaba? akakçe com yönlendirdi oraya akakçenin yönlendirdiği site güvenlimidir? bişeyle alıcam ama güvensem mi bilemedim

cnm aynı ürünü gitti gidiyordanda arattır en güvenilir yer..

tatlı olarak muhallebili kadayıf öneririm hangi misafirime yapsam bayılır..
tuzlu yemek mi yoksa hamur işi tarzımı istiyorsun..

kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bebiş ayaklarını sürtmekten ayak topukları resmen yırtılcak çorapları siyahlaşıyo aşınmaktan çok heyecanlı yahu :) uykularıda biraz biraz yoluna girdi sanki ama sabahları uyumuyor yaa deli oldum buğün yine akşamları erken uyitmacam artık ama dayanamıyorum uykusu gelince uyuyo kaç gündür de kabız zorluyo zorluyo yapamııyo yavrucak

kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bebiş ayaklarını sürtmekten ayak topukları resmen yırtılcak çorapları siyahlaşıyo aşınmaktan çok heyecanlı yahu :) uykularıda biraz biraz yoluna girdi sanki ama sabahları uyumuyor yaa deli oldum buğün yine akşamları erken uyitmacam artık ama dayanamıyorum uykusu gelince uyuyo kaç gündür de kabız zorluyo zorluyo yapamııyo yavrucak

iiiiiiiiiiiiiiiiz canım anı şeyler bebişlerin emmesi uyku düzeni ...

sabah uzun uykusundan sonra benimkide çok zor uyurdu bende yanıma alıyorum tekrar yatıyo bugün 11:45 e kadar uyuduk sabah 9 dan :9:

iyi akşamlar bayanlar bebekleri emzik alan annelere bir sorum olacak sizler bebeklerinizi nasıl alıştırdınız 2 aylık olduk fakat hala veremiyorum resmen emziği çiğniyo uyumaya çalışırken yandan yastığını yalıyo fakat emziği bir türlü almıyo emse kolay uyuyacak bi öneriniz varmı :50:

iyi akşamlar bayanlar bebekleri emzik alan annelere bir sorum olacak sizler bebeklerinizi nasıl alıştırdınız 2 aylık olduk fakat hala veremiyorum resmen emziği çiğniyo uyumaya çalışırken yandan yastığını yalıyo fakat emziği bir türlü almıyo emse kolay uyuyacak bi öneriniz varmı :50:
alıştırmak için özel bi çabam olmadı keşke yardım edebilsem,hastanede hemşire aşı için götürdü emziğinide itemişti döndüğünde emzik ağzındaydı bende çok şaşırdım çünkü ilk gece hiç emmemişti,aşıda canı yandı heralde öyle yapıştı memeye,ama kedi istttttttttttttttttttti zaman emiyo bazen dilydtadına bakıp hiç almadığıda oluyo

alıştırmak için özel bi çabam olmadı keşke yardım edebilsem,hastanede hemşire aşı için götürdü emziğinide itemişti döndüğünde emzik ağzındaydı bende çok şaşırdım çünkü ilk gece hiç emmemişti,aşıda canı yandı heralde öyle yapıştı memeye,ama kedi istttttttttttttttttttti zaman emiyo bazen dilydtadına bakıp hiç almadığıda oluyo

Melniz mesaj kutun dolu olduğu için cvp yazamıyorum sana.

benimde ilk vermemde aldı o yuzden bilemicem ama emzigi cok az pekmeze sürüp de deneyebilirsin belki alır,ben bazen kriz anında pekmez sürüp veriyorum hemen kesıyor aaglamayı bende gazdaan aaglıyor yooksa can sıkıntısındanmı onudaa anlamıs oluyorum amaa benım pekmez katkısız köyden yapılıpta geldi pekmezde şekerde yok bi sorun olmaz sende bi dene alması için..

bizde doğduğundan beri gündüz hep ses olan odadaydı ama malesef bazen seslik istiyo yada ani seslere kalkıyo tam alışamadı :(

bende see alıştırdım aslında ama gunduzlerı tv açıkken sesde uyuyor akşam son uykusuna yattıgında nedense sessizlik arıyor sanki, eger yanımızda uyutmuşssak akşamları kaşık sesine bile uyanabılıyor bazende top patlatsan ruhu duymuyor:)

benimde ilk vermemde aldı o yuzden bilemicem ama emzigi cok az pekmeze sürüp de deneyebilirsin belki alır,ben bazen kriz anında pekmez sürüp veriyorum hemen kesıyor aaglamayı bende gazdaan aaglıyor yooksa can sıkıntısındanmı onudaa anlamıs oluyorum amaa benım pekmez katkısız köyden yapılıpta geldi pekmezde şekerde yok bi sorun olmaz sende bi dene alması için..

her seferindemi pekmeze batırıp veriyorsunuz

Back