- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.361
Kızlar benim bebeğim gece ilk uykuya dalarken çok zorluk çekiyor, her gece eşimle uyutmak için çırpınıp duruyoruzGece 2 3 bazen saat 5 oluyor biz hala bebişi uyutma çabasındayız.Beşiğinde sallıyorum, salıncak aldık onda sallıyorm, ayağımda, battaniyede aklınıza gelen her türlü uyutma yöntemini denedim ama yok oğlum illa geceleri bizi uğraştıracak, yavrum resmen uyumamak için direniyor..Ama artık çok yoruldum, gücümün tükendiğini hissetmeye başlıyorum.Siz bebeklerinizi nasıl uykuya daldırıyorsunuz? Bana yardım edin napıcağımızı bilemez haldeyiz bebeği bizim gb olan var mı ???
Mrb arkadaşlar bu sıralar bizde tükürük olmaya başladı boğazında kaldığı içinmi bilmiyorum nadirde olsa arada öksürüyo varmı sizdede bende üşüttümmü diyorum yıkamaya bile korkuyorum...
merhabalar herkese.ben de yeni üye oldum ama aylardır sıkı takipçinizim.sizlerden çok şeyler öğrendim hepinize bunun için teşekkür ederim öncelikle. üye olmakta geç kaldım ama ben de 23 ocakta kızımı dünyaya getirdim. eylül inan ki aynı durumdayız. bende asla sallamayacağım dememe rağmen ne yaparsam yapayım uyumayan bir kızım var. ben de en son çingene beşiği kurdum. onda sallıyoruz. bugün bıraktıracağım çok kararlıyım dedim. bir köşeye attığım parka yatağına yatırdım. müziği açtım elini tutup başında bekledim. yarım saat ağlama krizi ve ayağımda sallayarak uyuttuğum bir bebek. gerçekten yardıma ihtiyacımız var!! arkadaşlar bu konuda bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. limonata gündüzleri de söylediğin şekilde mi uyutuyorsun?
bizimki de aynı salyalar heryerde:) arada öksürüyo iki günde bir yıkıyoruz. üşütmekle ilgili değil sanırım.
Mrb arkadaşlar bu sıralar bizde tükürük olmaya başladı boğazında kaldığı içinmi bilmiyorum nadirde olsa arada öksürüyo varmı sizdede bende üşüttümmü diyorum yıkamaya bile korkuyorum...
canım üşütmekle alakalı değil hepimizin bebekleri aynı. benim oğlan da gayet salyalı bir dönemde:))) hele yumruklarını yemeye çalışıyorsa daha da salyalı oluyor küçük bey. elimde mendiliyle dolaşıyorum:))
Ahh hiç sorma o eller bizimde hep ağzımızda içim rahatladı saolasınız:)
Yok üfürümümüz geçmedi halen var ama bizimkisi masum üfürümmüş, doğumda kapanması gereken iki delik mi ne varmış, onlar kapanmamış, ama zararı yok dedi doktor.
Merhaba sevgili ocak anneleri,
ben de forumu sürekli takip ediyorum ama sadece birkaç kez yazabildim. 13 ocakta oğlumu kucağıma aldım.
Sizlere birşey sormak istiyorum.Doğum yaptığım hastane 3. ay için göz randevusu alın diye bir not düşmüştü. Aranızda göz muayenesi yaptıran var mı? Ne zaman olması gerekir?En erken veya en geç dönemleri var mı? Sizin doktorunuz veya hastaneniz bu konuda bir uyarıda bulunmuş muydu?
Bu arada süt yapan içeçeklerden biri de malt içeceği olan Fayrouz. Tadı fena değil. Yaz günleri için bir alternatif olabilir. Ben sadece armutlusunu bulabildim şimdiye kadar. Başka çeşitleri varmı bilmiyorum.
Evet bizdede öyle oluyo numaradan öksürüyo diyorum eşime:) kafama takıldı yine haftasonu yürüyüş yaptık orda üşüttü sandım..o öksürük bizdede vaar sanki numaradan öksürüyor gibi bi kaç kez yapıyor bazendee tükürük kaçmış gibi öksürüyor sadece bi defa
Merhaba sevgili ocak anneleri,
ben de forumu sürekli takip ediyorum ama sadece birkaç kez yazabildim. 13 ocakta oğlumu kucağıma aldım.
Sizlere birşey sormak istiyorum.Doğum yaptığım hastane 3. ay için göz randevusu alın diye bir not düşmüştü. Aranızda göz muayenesi yaptıran var mı? Ne zaman olması gerekir?En erken veya en geç dönemleri var mı? Sizin doktorunuz veya hastaneniz bu konuda bir uyarıda bulunmuş muydu?
Bu arada süt yapan içeçeklerden biri de malt içeceği olan Fayrouz. Tadı fena değil. Yaz günleri için bir alternatif olabilir. Ben sadece armutlusunu bulabildim şimdiye kadar. Başka çeşitleri varmı bilmiyorum.
Merhaba dostlar,2 gündür giremedim bahar havasımı çarptı ne oldu bilmem yatak döşek yatıyorum...bugün oğlumun aşılarını yaptırdık..sabahtan beri 5 dakikacık bile uyumadı...aşıların sıkıntısını yaşıyor herhalde...ateşi çıkabilir dedi doktor ama henüz öyle birşey yok acaba akşama doğrumu olur ki ??? oğlan bi yandan hastalık bi yandan perişan oldum bugün =(((
Biz 6. ayda tekrar çektireceğiz, bir ay içinde çektirmenin bir anlamı yok dedi doktorbizede aynısını dediler eko cektırdık bu seferki kontrolde yine eko var hayırlısı bakalım .
Bizim 6. ayda hem idrar yollarına bakılacak hem göze. Fayrouz un 3 çeşidi varmış ama daha real'e gitmek kısmet olmadı:)Merhaba sevgili ocak anneleri,
Kızlar benim bebeğim gece ilk uykuya dalarken çok zorluk çekiyor, her gece eşimle uyutmak için çırpınıp duruyoruzGece 2 3 bazen saat 5 oluyor biz hala bebişi uyutma çabasındayız.Beşiğinde sallıyorum, salıncak aldık onda sallıyorm, ayağımda, battaniyede aklınıza gelen her türlü uyutma yöntemini denedim ama yok oğlum illa geceleri bizi uğraştıracak, yavrum resmen uyumamak için direniyor..Ama artık çok yoruldum, gücümün tükendiğini hissetmeye başlıyorum.Siz bebeklerinizi nasıl uykuya daldırıyorsunuz? Bana yardım edin napıcağımızı bilemez haldeyiz bebeği bizim gb olan var mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?