- Konu Sahibi antidepresif
- #27.941
Salça ya da başka bir baharat var mı içinde peki?
Evet canım salça var tabi onu yazmıyı unutmuşum.Başka baharat koymuyorum ama sen istersen tabiki koyabilirsin..
canım ben de doğumdan önce 34 bedendim.kotlarım filan hep 26-27 beden. ben de 20 kilo aldım doguma kadar . 41.haftada doğurdugum için şiştim de şiştim:) şimdi benim de hiçbişeyim olmuyor montlar vi karış açık. ama yapcak bişey yok diyet yapamayız hattabiraz da kalorili yememiz gerekiyo süt için. benim tek dikkat ettiğim bol komposto içmek. ne oldugu farketmez incir kayısı ayva vişne..yalnız şeker yerine bir bardak pekmez koyuyorum (2-2.5 litre kompostoya piştikten sonra) boylece daha doğl şeker almış oluyorum. benimsütüme çok etki ediyor kompostalar. havalar duzeliyor bebeklerimizle yuruyuslere çıkınca gider hepsi hiç dert etme. 8-9 kilo fazla bende de var. su anda eski kilomA döndüm diyen çok nadir kişi var. yalnız deglsin:)
Canım benim yalnız olmadığımı bilmek güzel, bebeğimin yüzüne bakınca her şeyi unutuyorum ama gardrobumu görüncede üzülmekten kendimi alamıyorum..İnşallah dedikleri gb emzirirken gider kilolarımız.
Bende senin gb şeker yerine pekmez ve bal koyuyorum, doktorum şeker koymamamı söylemişti. Tatsız tuzsuz yemek çok zorr oluyor.