2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

( canım yaa bebek araban var mı sen dışarı belki kızınada iyi gelir uyur arabada ha?
eşinin bulunduğu oda soğuk değilse bırak oraya kızını wc gir mutfakta oyalan mecbur alır ,yada bilgisayarı boz (

bugün hava çoook güzel nasıl mutluyum anlatamam ya neşem yerine geldi ama hiç dışarı çıkasım yok tembellik var üstümde oğluş da zaten güzellik uykusunda...evde güneşin tadını çıkarıyorum ben de akşam gezmeye gidicez eşimle yarın da bursaya yolculuk var evde dinlenmek en iyisi galiba oğluşu fazla yormayalım

lymonatacım bizim gördüğümüz tek yer hastane, dün değişiklik yapıp sağlık ocağına da gittik, azcık daha sabret bol bol gezersiniz büyüdükçe:)

biz kanguru almıştık geçenlerde, baya rahat bişe 1-2 kullandık ama doktor dün 3 aydan sonra kullanın dedi şimdi kullanmıyorum

lymonatacım bizim gördüğümüz tek yer hastane, dün değişiklik yapıp sağlık ocağına da gittik, azcık daha sabret bol bol gezersiniz büyüdükçe:)

canım eşimin hakkını yiyemem çok gezdiriyor normalde bile gezdirmezdi bu kadar. hamilelik doğum lohusalık derken bunaldığımı biliyor fazladan gezdiriyor ama burası küçük yer alternatif yok git git hep aynı yer sıkılıyorum doğal olarak havalar biraz daha ısınsa ne güzel olacak denize gideriz meleğimle off ben bir daha hastane görmek istemiyorum hiç çook kaldık hastanede fenalık geldi içime

biz kanguru almıştık geçenlerde, baya rahat bişe 1-2 kullandık ama doktor dün 3 aydan sonra kullanın dedi şimdi kullanmıyorum

evet canım kangurular 3aydan önce kullanılmıyormuş önermiyor hiç doktorlar ama chicconun bir modeli var yenidoğanlar için de uygun hem baş destek yeri var hem de yan olarak kullanılıyor sling gibi yani ben çok beğendim çok rahat

o iyiymiş işte biz pek araştıramamıştık eşim mothercareden alıp gelmişti, boyun desteği bizde de var ama sling hali yok. ben desteğine rağmen şimdilik kullanmayayım diyorum belki kalça, omurga vs. konusunda sıkıntı yaratıyordur, ama slingi olsaydı kullanırdım belki

evet canım kalça için önermiyorlarmış tam gelişme zamanları süt kuzuları daha meleklerimiz 3 aydan sonra kullanmak daha mantıklı ama slingleri çook seviyorum ben. eğer çok ağlıyorsa bebiş tak yemek yap evi süpür

canım nasılsın? yazdıklarını okudum ne olur bozma moralini bebeğin de hissediyor onu da üzme. hem unutma süt veriyoruz ve herşeyden etkileniyor süt. azalmasını hiç istemeyiz oyüzden hep yüksek tut moralini sıkma canını meleğini düşün ama eşinle de açıkça konuş bence zaten çok yoruluyoruz daha fazla yardıma ve ilgiye ihtiyacımız var bunu eşin de farketmeli açıkça konuş canım bebeklerimize bakmak sadece bizim görevimiz değil yardım etmek ilgilenmek zorundalar ve bunu zevkle yapmaları gerekiyor bence

ahh melniz ne güzel demişin var arabamız olmazmı ama dışarı onla gezmek için daha küçük deillermi ? yada hasta olursa korkarım sabah bizimki 8 de uyandı babası baktım ilgileniyo yattım uyudum ilk defa anları başbaşa bırakıp uyudum desem yeridr 9 a kadar uyumuşum ben huzursuz olunca bebekte oluyo uykumu aldım ohh gittim tek kahvaltı ettim bizimki bebekle ilgilenmiş burnunu almış başka odada bilgisayrda otrmuşlar bebeği ondan aldım oda kahvaltı yapmadan çıktı koca bi alışveriş listesi verdim bakalım kızım ilk defa 2 kez tek başına uykuya daldı 1 saat felan oldu bakalım nezamn uyancak bende ütüsünü yapıyorum artık oyun halısında oyuncaklara vuruyo onlara bakarken uyumuş müzik eşliğinde hep böle olsa biraz dinlenirim bizmki bi iki yüz verdi hiç oralı olmadım sabrımı zorluyorum bakalım:) huzur istiyorum kızımla benim kocamda kocamn bi çocuk yoruluyorum.

sezeryan olan arkadaşlar dikiş yerinizde ve göbek deliğinizin biraz altınca az bir acı hissediyormusunuz özellikle dokununca benim ağrım sızım çok olmadı çabuk toparladım sayılır ama bu aralar hafif bir acı hissediyodurum dokundukça bu kadar zamandır geçmemesi normal mi ya?

ohh bizim yerimize de gezin bizim babamız hep çalışıyo anca akşam gezme fırsatı oluyo o da soğuk diye ev gezmesi (

bu arada nerde yaşıyosunuz canım ?

ohh iyi yapmışın arada yap böyle alışır o dahem o gülücüklere hangi baba dayanabilir ki demi
1,5 ayı geçmişinizdir heralde tam öğle vakti güneşti çıkar canım 1-2 saat korkma sıkı sıkı giydir hiç bşi olmaz

ben de her hangi bi acı yok hissizlikte epey azaldı

bizimde oyun halımız geldi ama önce evi süpürmem lzm (
üstünü değiştiricem birazdan pusette durursa süpürürüm huzursuz biraz mrk ediyorum ne pacak oyun halısında

canım benim çok çabuk geçti ağrım sızım daha 2.gün bütün işimi kendim yapmaya başladım bebek bakımı falan tabi ağır iş yapmadım yani:)) ama bu bir kaç gündür dikiş yerimde dokununca bir acı hissediyorum biraz da göbek deliğimin biraz aşağısında kafam karıştı benim de. bebeğimi hep karnımın üstüne koyup oyunlar oynuyoruz acaba onunla alakalı olabilir mi?
canım bandırmadayım ben aslında ocaklardayım ama bilmezsin belki bandırmaya yakın bir yer yani:))
bu arada oyun halınız nasıl bişey canım memnun kaldın mı?

kızlar benim oglanın aglama krizleri hat safhada( dün gittim kanguru aldım 3 pozisyon tutulabilen chicconun ona verdigim paraya üzülmedim hiç çünkü benim oglanın tek durdugu pozisyon var yan.normalde 2 3 ay kullanılacak bişey dışarı çıkınca oda ama biz kanguruyu evde geçirdik sırtımıza.çaresizce öyle geziyoruz başka türlü güç yetmiyo babasıda bende sabaha kadar ayaktayız.ama yinede bu hafta gidince doktora soracagım çok zararlı derse bi ay daha sabretmeye çalışırız

merhaba canım bugün bahsettik biz de kangurudan dediğin kanguru yenidoğanlar için de uygun canım yan pozisyonda kullanman gerekiyor ama merak etme zararlı değil ama sadece yan pozisyonda kullanabilirsin ilk 3 ay

bende sezeryan oldum 20sinde 3 aylık olcaz doğumda ilk gün yattım 7 saat sonra kalktım yürü dedikleri için kalkış o kalkış sonra hiç yatmadım ağır iş yapmadım ilk 20 gün ama hiç sorunumda olmadı 3 ay olcak doğum yapalı ama dikiş yerimde benimde bazen ağrı oluyor umursamıyorum ama hissizlikte hala var. kızım 6 aylık olunca işe başlıcam minik hanım emzik biberon hiç birşey almıyor çok zorladım alıştırmaya uğraşıyorum arkadaşım işe başladı oğlu 6 aylık bakıcı aramış bebekte kadında ağlıyomuş çocugu emzik biberon almıyomuş telaştayım

ne kdr çabuk iyileştik desekte hala çok yeni aslında yaralarımız biraz daha zaman lzm heralde tam iyileşmeye nede olsa küçük bi yara deil
bugün huzursuzdu durmadı cnm yarın tekrarkoyucam halısına bakalım baby 2 go nun sade bi halısı müziği falan yok sadce oyuncakları var

yan yatırınca bişi olmaz bence,sünneti nasıl oldu tam geçtti mi cnm?

biberona alıştırmak için en geç 8 haftalıkken başlamak gerekiyo diye okumuştum nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…