- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.781
of kızlar ya çok sıkıldım evde hava da kaç gündür soğuk çıkamıyoruz oğluşla dışarı eşim avm ye gidelim diyor ama oradan da sıkıldım git git hep aynı yer ezberledim artık yapacak bişey de yok fazla ahh havalar ısınsa ya artık birdeee oğlumla denize gitmeyi çoook istiyorum
Sbahki kakası iyiydi, sapsarıydı. Derdi tasası yok, şimdi sabah uykusuna yattı zaten. Biberonla bi 90 cc dayadım. İyice uyusun diye. En azından emekleme başlayana dek uyudukça kilo aldırayım da diyorum, ek gıda sürecinde yemez falan belki.canım oğlumda da oldu endişelenmiştim ben de üşüttüm mü acaba diye ama üşümesine de imkan yok çok dikkat ediyorum çünkü neyse doktorumuz çok normal olduğunu söyledi her zaman tek tip kaka yapamazlar öyle değil mi dedi üşütmesiyle alakası yokmuş ama yeşil kakanın yanında ateş ve bebek de huzursuzluk varsa işte ozaman bir sorun vardır dedi ayrıca bebeğin kakasında farklılık gördüğünde bebeğin de keyfi yerindeyse önce ben ne yedim diye düşün dedi mesela still tee çemen falan kakanın yeşil olmasına neden olurmuş ki ben gerçekten de ogün çemen yemiştim:) aynı şekilde ateş ve huzursuzluk olmadığı sürece sümüksü kaka da normalmiş bebekler tükürüklerini yutuyorlarmış
Ay ben de ağlamaklı oluyorum, annem uzakta ya, ondan heraldekızlar ya komik gelecek belki ama turkcellin yeni bir reklamı var kadın evlenmiş ailesi görüşmek istemiyor sonra arıyor ailesini ve anne baba bizim bebeğimiz oldu barışalım artık falan diyor. ya ben tutamıyorum kendimi bu reklamda bayağ bayağ ağlıyorum yanihayır artık hamile değilim ee lohusalık da kalmadı nerden çıktı bu duygusallık anlamadım
Sbahki kakası iyiydi, sapsarıydı. Derdi tasası yok, şimdi sabah uykusuna yattı zaten. Biberonla bi 90 cc dayadım. İyice uyusun diye. En azından emekleme başlayana dek uyudukça kilo aldırayım da diyorum, ek gıda sürecinde yemez falan belki.
Ay ben de ağlamaklı oluyorum, annem uzakta ya, ondan heralde
doktorların en önem verdiği şey bebeklerin keyfi sanırım keyfi yerindeyse ufak ve anlık farklılıkları sorunları çok önemsemiyoruz demek kiben bazen pimpirikli olabiliyorum alakasız olacak ama köpeğimizle aştım onu en ufak sorunda arardım veterineri hep ilk söylediği keyfi yerinde mi olurdu:)) şimdi onun sayesinde daha rahat bir anne oldum sanırım ama en iyisi de bu bebeklerimiz için çok üstlerine düşmemek sanırım en iyisi.
bu arada bebişinin düzelmesine sevindim canım benim oğlan da güzellik uykusunda
off ailenin uzakta olması çok zor olmalı ankarada okurken çook yaşadım ben bunu
Evet, eşimin bütün ailesi burada sayılır, benim herkesim uzakta
bende patlıyorum cnm.. dün limana gittik yine arabasında durmadı bizimki.. yatar pozisyona aldık hafif kaldırdık yok yok yok.. kıyameti kopartıyor hafif uyur gibi oldu koyduk arabasına madoda bişeyler içelim dedik 5 dk açtı gözünü hesabı ödediğimiz gibi çıktık.. bir sahlep bile içtirtmedi oğluşhaftasonu bursaya gidecektik eşim gitmeyelim diyor gözü korktu çokta heveslenmiştim..
canım sevmeyecek galiba bebeğin arabayı amm belli de olmaz gerçi hemen daha küçükler. belki gürültü falan fazla geliyordur ona sevmez bazı bebekler. biz de haftasonu gidelim diyoruz bursaya ama hiç uzun yolculuk yapmadık bakalım eşim karar değiştirmezse gidicez umarım çook sıkıldım
Benim oğluma da yolculuk olsun ya, arabanın kapısı kapanınca uyuyor, o derece:) Biz de bahar gelsin memlekete gidelim diyoruz..
benim de canım çok tatlı çekmişti salep içtim ben bol tarçınlı ve kocaman bir bardakta idare eder şimdi o beni ımmmm bayılıyorum salepe:))
bu arada canım çok şanslısın 8 saat uyuyor mu oğlun ne güzel maşallah diyelim. bizimki de gazı olmadığı zaman çok güzel uyuyor akşam yattımı rahat 7 saat uyuyor emip geri yatıyor ama gazı oldumu çok huzursuz oluyor uykuları ıkınıyor ağlıyor kıvranıyor ama hala uyuyor oluyor en son dayanamayacak duruma gelince basıyor çığlığı ama uyku akıyor gözlerinden nasıl olcak bu böyle bilmiyorum çok üzülüyorum birde endişe ediyorum ya huyu değişirse bu gaz olayı bitene kadar:26:
canım sevmeyecek galiba bebeğin arabayı amm belli de olmaz gerçi hemen daha küçükler. belki gürültü falan fazla geliyordur ona sevmez bazı bebekler. biz de haftasonu gidelim diyoruz bursaya ama hiç uzun yolculuk yapmadık bakalım eşim karar değiştirmezse gidicez umarım çook sıkıldım
kızlar maşallah çok şanslısınız bizimki en fazla 4 saat uyudu bu zamana kadar o da 1 kere. genelde 1,5-2 saatte uyanıyor
sorun gürültü değil cnm onun derdi kucak.. kucağıma alıyorum susuyor etrafı izlemeye başlıyor.. sanırım kanguru almam gerekecek benim
canım sıkılıyor demek bebiş arabada annem babam ne güzel geziyor ne işim var benim arabada diyor galiba:)) ben çok seviyorum kanguru madem duruyor kucakta al ozaman canım hem bebeğin kendini güvende hisseder hem sen rahat edersin
başka çare yok yoksa biyere çıkartmıycak bu oğlan beni.. bu arada bizimki madonunavizelerine bakıp bakıp gülüyodu ne görüyorsa kereta :)
onu benim oğlan da yapıyor perdelere yastıklara tablolara lambalara envai çeşit her şeye bakıp bakıp gülüyor neşe çığlıkları atıyor bişeyler yapıyor ama yok anneye gülmek yokbana gülmüyor oğlum etrafa güldüğü kadar ya
bizimki babasına benden daha çok gülüyor babasıda böbürleniyor bende diyorum yatak odamızdaki avizeye ve çalışma odasındaki tabloyada sana güldüğünden daha fazla gülüyor:) hele birde ürkmesi yokmu beni benden alıyor dün akşam önünden hızla ıslak mendili geçirince bile irkildi :) korkak şey :)
o böbürlenme bütün babalarda var galiba bütün gün oğlanla boğuşmaktan eşimin geldiği saatlerde yorgun düşüyorum oğluş da bütün gün beni görmekten sıkılıyor sanırım ve bir boğuşma başlıyor aramızda genelde eşim eve girdiğinde beni, hadi oğlum lütfen uyu, derken oğlumu da inatla ağlarken buluyor. hemen alıyor kucağına ninni söylüyor korkma oğlum ben geldim diyor ve 2 dk içinde benim gıcık oğlum uyuyor. hayır hiç naz yapmadan uyumasına mı kızayım eşimin aa ben olmasam seni uyutamayacaklar bebeğim demesine mi kızayım bilemedim hadi hepsini geçtim korkma oğlum ben geldim de ne demek ben adam mı yiyorum
Ben Ankara trafiğinde açıp emzirdim valla, yolda ağlarsa da alır koynuma emziririm diyorum :)canım oğlum da bayılıyor hatta katıla katıla ağlarken eğer dışarı çıkarmak için hazırlarsam onu anlıyor dışarı çıkacağını ve susup uyku pozisyonuna geçiyor arabaya yerleştiğinde ise hemen dalıyor huysuzluk yaptığı çok nadir. ama en fazla 1 saatlik yolculuk yaptık ve 6-7 saat dışarda kaldık şimdi okadar uzun yolculuk dolaşma falan filan derken acaba fazla gelirmi bebeğime diyorum gerçi belli de olmaz belki bayılır gezmeye bir daha eve sokamayız:)))
Bütün hepsi aynı demek ki. Benim oğlan da en çok giysi dolabıma gülüyor, bembeyaz ve parlak diye sanırım:)onu benim oğlan da yapıyor perdelere yastıklara tablolara lambalara envai çeşit her şeye bakıp bakıp gülüyor neşe çığlıkları atıyor bişeyler yapıyor ama yok anneye gülmek yokbana gülmüyor oğlum etrafa güldüğü kadar ya
Hah, aynı bizim babamız, "baba geldi oğlum, korkma sen, baba seni hiç üzmez" diyor, "ay diyorum akşamdan akşama 2 saat görsem ben de üzmem heralde" :))o böbürlenme bütün babalarda var galiba bütün gün oğlanla boğuşmaktan eşimin geldiği saatlerde yorgun düşüyorum oğluş da bütün gün beni görmekten sıkılıyor sanırım ve bir boğuşma başlıyor aramızda genelde eşim eve girdiğinde beni, hadi oğlum lütfen uyu, derken oğlumu da inatla ağlarken buluyor. hemen alıyor kucağına ninni söylüyor korkma oğlum ben geldim diyor ve 2 dk içinde benim gıcık oğlum uyuyor. hayır hiç naz yapmadan uyumasına mı kızayım eşimin aa ben olmasam seni uyutamayacaklar bebeğim demesine mi kızayım bilemedim hadi hepsini geçtim korkma oğlum ben geldim de ne demek ben adam mı yiyorum
Ben organic marka ile boyadım. Ama o da organic olduğu için beyazları tam kapatmıyor.merhabalar herkese bizim ayın 28 inde 2 ayımız dolacak acilen saçımı boyatmam lazım(kendimi iyi hissetmem açısından)(bu arada bebeğimin sağlığıda önemli) 1 senedir boyayamadım saçlarım bembeyaz oldu az önce çocuk doktorumuzla konuştum emzirdiğin sürece kesinlikle hayır dedi organik olursa boyatabilirsin dedi benim durumumda olan varmı arkadaşlar aslında boyayan arkadaşlarım var hiçte bişey olmadı diyen benmi çok pimpirikliyim herşeyi doktora soruyorum
benim denediğim basit pompalardndı ondan acımıştır belki iyi markalarında var onlarda iyi diye duydumkızlar ya pompa pompa demişsiniz, ben de evde pompa pompa diyorum ama bi türlü karar veremiyorum ne alacagıma. pompa alınca biberonlazım, ısıtıcı lazım, o dediğiniz çanta termos da lazım olabilir, bitmiyo eksik. elektrikliler çok pahalı, manueller de acıtıyo demişsiniz, oysa ben manuele karar vermiştim. neyi önerirsiniz uygun bişey alsam iş görür mü
evett bende şap şap suya sokmak istiyorummmof kızlar ya çok sıkıldım evde hava da kaç gündür soğuk çıkamıyoruz oğluşla dışarı eşim avm ye gidelim diyor ama oradan da sıkıldım git git hep aynı yer ezberledim artık yapacak bişey de yok fazla ahh havalar ısınsa ya artık birdeee oğlumla denize gitmeyi çoook istiyorum
bizimki babasına benden daha çok gülüyor babasıda böbürleniyor bende diyorum yatak odamızdaki avizeye ve çalışma odasındaki tabloyada sana güldüğünden daha fazla gülüyor:) hele birde ürkmesi yokmu beni benden alıyor dün akşam önünden hızla ıslak mendili geçirince bile irkildi :) korkak şey :)
o böbürlenme bütün babalarda var galiba bütün gün oğlanla boğuşmaktan eşimin geldiği saatlerde yorgun düşüyorum oğluş da bütün gün beni görmekten sıkılıyor sanırım ve bir boğuşma başlıyor aramızda genelde eşim eve girdiğinde beni, hadi oğlum lütfen uyu, derken oğlumu da inatla ağlarken buluyor. hemen alıyor kucağına ninni söylüyor korkma oğlum ben geldim diyor ve 2 dk içinde benim gıcık oğlum uyuyor. hayır hiç naz yapmadan uyumasına mı kızayım eşimin aa ben olmasam seni uyutamayacaklar bebeğim demesine mi kızayım bilemedim hadi hepsini geçtim korkma oğlum ben geldim de ne demek ben adam mı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?