- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.861
kızlar bi sorum var sizlere kızım 3 aylık olcak salı günü sadece emziriyorum kilo alımıda ii bi kaç gündür memeden çabuk ayrılıyo ama hemen mırıldanıp meme istiyo sıkıyorum gögüsümü süt geliyo biberon almıyordu annemin zoruyla ilk kez bebelac mama verdim biraz önce 120cc hepsini içti şoktayım hala galiba sütüm doyurmuyo artık hem emzirip hem mama vereniniz varmı günde kaç kez vermeliyim sizce doktor kontrolü haftaya ve doktorumuz ağlarsa ver mama içtiği kadarını içsin dedi ama ağlamıyor mamadada 150cc diyor ölçek ama emiyorda memeden uzaklaşır diyede korkuyorum zaten sol gögüsüm sürekli mastit oluyor
bugun ilk defa süt sagdım göğsümün birinin meme ucu kocaman oldu niye ki size de oldumu tırstım..
kızlar ben böyle arada katılıp kayboluyorum biliyorum kusura bakmayın ama zamanım pek olmuyo ben bişey sorucam benim minik ayın 24ünde 2 aylık olacak konuşmalarıma çok güzel gülüyo ağzını sonuna kadar açıyo gülerken ama ses çıkarmıyo hala , bizle aynı olanlar sizinkiler sesli gülüyo mu ya da bizden büyük olanlar ne zaman başladı sesli gülemey bebeğiniz ????????
hanımlar süt kesiği gibi parçalı kusmuk fazla süt emdiği için mi olur yoksa üşüttükmü çocuğu akşamdan beri ara ara kusuyor Tuğra
canım mastit oluyorsan sütün az değil heralde senin bebek ememiyor olmalı. sütünü sağmayı denedin mi? kanalların açılır hem, sütün de artar, hem de sağdığın sütü verirsin mama yerine. bi de kanalların açılması için sıcak duş filan al o da biraz yardımcı olur
bende hem mama veriyorum hemde emziriyorum dr emzirip mama verme bi öğün emzir bir öğün mama ver dedi öyle yapıyorum ama sütümün yettiğini hissedersen 2 öğün üst üstte emziriyorum 4 gün sonra 2 aylıkolcaz versem 120 içiyo ama bana 90-100 cc yi geçirmemeye çalışıyorum ,biberonla beslenme kısa sürdüğünden geç tatmin oluyo sanki ,günde 2-3 öğün mama yemiş oluyo
3 aylık olduğunuza göre 120 -150 cc normal bence
2. çocuk hemen olursa kızına yetebilcen mi canım? bide süt falan korumaz benim arkadaş hamile kaldı bebei 10 aylık ya vardı ya yoktu çok zorlandı
Merhaba anneler, güzel bir hafta olur umarım hepimiz için.
Benim h.sonum çok güzel geçti. Cumartesi oğlumu babasına satıp tüm gün arkadaşımla alışveriş, dedikodu, kahve keyfi yaptım ve pasta kursuna gittim. Ama akşam eve girdiğimde oğlumun yüzündeki o sevinç ifadesini görmeniz gerekirdi:) Bensiz pek durgun pek mahsunmuş ya da babası kandırıyor beni:)
Dün de eşimin kardeşleri bizdeydi, iki çocuk ve bir bebek, bir de bizim oğlan, evin için agular çığlıklarla doldu:) Sütümü sağıp sağıp biberona koydum, amcası halaları, yengesi, büyük kuzeni, enişteleri besledi oğlumu, kucaktan kucağa gezdi durdu bütün gün:) Ben de keyif yaptım:) Hiç kucağıma almadım desem yeridir, millet de pek hevesli alt değiştirmeye, kıyafet değiştirmeye, beslemeye:) Akşam da arkadaşlarımız geldi, yine kucaklarda ve pek mutluyduk:) Ama bu hengamede yoruldu tabi yavrucak. 9 gibi vurd kafayı bir yattı, sabaha kadar sadece 2 kere emmek için kalktı.
Yalnız şöyle bir problemim var, dün ilk kez regl olmuşum. Hamilelik öncesi benim regl dönemlerim çok sancılı geçerdi, iki gün öncesinden ağrı kesici almadan duramazdım, kaç kez hastanelik oldum hatta. Dün ama hastalandığımı hiç farketmedim. Bu işin güzel tarafı oldu ama regl sebebiyle mi anlayamadım, dün vr bu sabah sütüm azaldı sankiNe yapsam bilemedim
super geçmiş haftasonun helede arkadaslarla alışveriş ve gezme kısmı cezbetti beni, senin oglun kac aylık hiç aglamıyormu nasıl bırakabiliyorsun ,beenımkı 2 ay 10 günlük ama sebebsiz aglamaları var caan ssıkıntısısndan herhalde bi zaman sonra oyun oynatmaktanda sıkılıyor başlıyor agalamaya, dün bizde alışverriş merkezzindeydik 4-5 saat güzeldi ama akşam eve geldi 2 saat uyuduktan sonraa kalkınca emzzıremedım bastı çıglıgı devamlı agladı bı kac saat, banyo yaptırdık yıne devam ettı gece 2 gibi uyudu ssonunda acaba üşüdümü çocuk aanlayamadım neden agladı bide ben ayraan içtim dün ilk defa omu dokundu acaba?
Benim oğlan ayın 25inde 3 aylık olacak. Ağlıyor elbet, ağlamayan bebek olur mu:) Ama h.sonları babasına ait oğlum. Babası alt değiştirir, gaz çıkarır, sohbet eder, masal anlatır vs. O yüzden kolay kolay ağlamaya fırsat bırakmaz yani:)
herkese günaydın :)
herkes haftasonu stres atmış ne güzel..
bizde c.tesi gezdik.. tek kötü yanı beğendiğim elbiselerin içine girememekti
sanırım daha aylarca alışveriş yapamam ben
merhaba canım bizim de bursa gezimiz pek bir güzel geçti miniklerimiz rahat bıraktı bak bizioff bu kilo derdi bende de var şimdiye kadar rejim yapmayı düşünmedim zaten hele bir 2 aylık falan olsun bebeğim sonra yediklerimiz biraz azaltarak veririm kilolarımı dedim ee yaz da geliyor bol bol yüzerim de diye düşündüm amaaa tutamıyorum ben boğazımı ya hem de sadece gereksiz kalori alıyorum şansıma doğumdan sonra hiç kilo almadım bu yediklerime göre mucize yani bu heralde emziriyorum diye.. ama kesin kararlıyım artık boş kalori yok bugün uyguluyorum sabrımı zorluyorum bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?