- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.841
bende sezeryan oldum 20sinde 3 aylık olcaz doğumda ilk gün yattım 7 saat sonra kalktım yürü dedikleri için kalkış o kalkış sonra hiç yatmadım ağır iş yapmadım ilk 20 gün ama hiç sorunumda olmadı 3 ay olcak doğum yapalı ama dikiş yerimde benimde bazen ağrı oluyor umursamıyorum ama hissizlikte hala var. kızım 6 aylık olunca işe başlıcam minik hanım emzik biberon hiç birşey almıyor çok zorladım alıştırmaya uğraşıyorum arkadaşım işe başladı oğlu 6 aylık bakıcı aramış bebekte kadında ağlıyomuş çocugu emzik biberon almıyomuş telaştayım
ahh canım hadi gözünaydın uslu durcak demek yani öyle umuyorum:) tecrübelerini paylaş bugün mutlaka benimle biz de yarın gidicez eşim çalışıyor bugün.. anlat ki bana da yardımcı ol:))
canım biz gittik geldik.. miniğim hiç üzmedi beni
önce mudanyaya gittik hava güneşli gezelim diye çıktık sahilde yürümeye çok soğuktu güneşli olmasına rağmen inşallah üşümemiştir oğluş.. ordan koruparka geçtik 2 saate bir emzirme seansı yaptık.. arada arabasında mızmızlanınca kucağıma aldım öyle geçti.. ha birde ikide bir milletin sevmesi için durdukara ara kucağada alındığı için hiç ağlamadı. sadece şunu anladım benim oğluş gürültüde uyuyamıyor hep tavşan uykusuna yattı..emzirme önlüğümüde ilk defa kullandım trafikteyken..böyle işte canım darısı size benimki böyleyse seninki fulltime uyur
ahh canım çok sevindim aklım hep sizdeydi bugün hem umarım rahat etmişsindir dedim hem biz de yarın aynı deneyimi yaşayacağımız için merak ettim:)) ben ilk günden beri kullanıyorum canım önlüğümü yapışık ikiz gibiyizen kıymetlim benim o sayesinde bütün umumi yerlerde emzirebiliyorum:)) canım sevmiyor demek ki gürültüyü rahatına düşkün desene. içim rahatladı ya umarım bizimki de rahat durur. bizim arabamızı babamız sürüyor hep bana vermiyor. insanlar ayy ne güzel bebek,maşallah tarzında bir sürü şey söylüyorlar ya çok hoşuna gidiyormuş:)) bakalım bizim maceramız nasıl olacak benden miniğine kocaman bir aferin
hiçbişey olmaz cnm merak etme bizim arabayıda hep eşim sürüyor daha bana nasip olmadı.. bagajdan indirip kaldırmak bile güç zaten çok ağırmış ya bu arabalar..
ben tek başıma 1 kere çıktım o da pazara çıkmak içindi ama çok yoruldum ya arabayla zormuş birde eşim sağolsun bana hiç vermediği için daha da zorlandımyok kaldırıma çık yok yokuş yok yokuş aşağı derken beynim döndü amaa benim oğlanın dünya umrunda değildi ben cebelleşiyorum orada minik uyuyor hiç demiyor anne yardım lazım mı bir erkek olarak el atayım çok düşüncesiz bu çocuklar
boşver ne güzel alışmış bak..bizimki yolda bi bozukluk olsa araba titrese hemen gözünü açıyor..
neyse bugün güzel geçtiyaa şükür özlemişim gezmeyi..
sezeryan olan arkadaşlar dikiş yerinizde ve göbek deliğinizin biraz altınca az bir acı hissediyormusunuz özellikle dokununca benim ağrım sızım çok olmadı çabuk toparladım sayılır ama bu aralar hafif bir acı hissediyodurum dokundukça bu kadar zamandır geçmemesi normal mi ya?
[/SIZE herkese iiy akşamlar anneler ben sizlerle kötü bir deneyimim paylaşmak istiyorum oğlum tam 2 aylık olduğu gün yüz üstü koltuğa bıraktım alt açma minderini almak için arkama döndüğümde oğlumun çığlığıyla aklım yerinden çıktı yerdeydi kuzumm nasıı ağlamak bende tabi onunla beraberkoltuk alçak halıda şaggy olunca çok şükür bişe olmadı ama ben hala kendimi berbat hissediyorumm aman dikkat edin ne zaman nasıl döneceğine
birde lansinoh afinity göğüs pompası sipariş etcem kullan var mı ? yada bilgisi olann var mı?
bebeklerle uçak yolculuğu için bir sınırlama varmı hepinize bebeklerinizi keyifle gönlünüzce kazasızbelasız büyütmenizi diliyorum
kızlar çok özel olacak ama dogumdan sonra (sezeryan) hemen spiral takılmıyomuş rahim kesik oldugu için tutmazmış....siz ne yaptınız nasıl korunuyorsunuz? ben hamile kalmaya korkuyorum allah korusun oglum sütünde olur ve daha dikişler bile...ayy düşüncesi bile kötü(
[/SIZE herkese iiy akşamlar anneler ben sizlerle kötü bir deneyimim paylaşmak istiyorum oğlum tam 2 aylık olduğu gün yüz üstü koltuğa bıraktım alt açma minderini almak için arkama döndüğümde oğlumun çığlığıyla aklım yerinden çıktı yerdeydi kuzumm nasıı ağlamak bende tabi onunla beraberkoltuk alçak halıda şaggy olunca çok şükür bişe olmadı ama ben hala kendimi berbat hissediyorumm aman dikkat edin ne zaman nasıl döneceğine
birde lansinoh afinity göğüs pompası sipariş etcem kullan var mı ? yada bilgisi olann var mı?
bebeklerle uçak yolculuğu için bir sınırlama varmı hepinize bebeklerinizi keyifle gönlünüzce kazasızbelasız büyütmenizi diliyorum
kızlar çok özel olacak ama dogumdan sonra (sezeryan) hemen spiral takılmıyomuş rahim kesik oldugu için tutmazmış....siz ne yaptınız nasıl korunuyorsunuz? ben hamile kalmaya korkuyorum allah korusun oglum sütünde olur ve daha dikişler bile...ayy düşüncesi bile kötü(
bende hem mama veriyorum hemde emziriyorum dr emzirip mama verme bi öğün emzir bir öğün mama ver dedi öyle yapıyorum ama sütümün yettiğini hissedersen 2 öğün üst üstte emziriyorum 4 gün sonra 2 aylıkolcaz versem 120 içiyo ama bana 90-100 cc yi geçirmemeye çalışıyorum ,biberonla beslenme kısa sürdüğünden geç tatmin oluyo sanki ,günde 2-3 öğün mama yemiş oluyokızlar bi sorum var sizlere kızım 3 aylık olcak salı günü sadece emziriyorum kilo alımıda ii bi kaç gündür memeden çabuk ayrılıyo ama hemen mırıldanıp meme istiyo sıkıyorum gögüsümü süt geliyo biberon almıyordu annemin zoruyla ilk kez bebelac mama verdim biraz önce 120cc hepsini içti şoktayım hala galiba sütüm doyurmuyo artık hem emzirip hem mama vereniniz varmı günde kaç kez vermeliyim sizce doktor kontrolü haftaya ve doktorumuz ağlarsa ver mama içtiği kadarını içsin dedi ama ağlamıyor mamadada 150cc diyor ölçek ama emiyorda memeden uzaklaşır diyede korkuyorum zaten sol gögüsüm sürekli mastit oluyor
bende hem mama veriyorum hemde emziriyorum dr emzirip mama verme bi öğün emzir bir öğün mama ver dedi öyle yapıyorum ama sütümün yettiğini hissedersen 2 öğün üst üstte emziriyorum 4 gün sonra 2 aylıkolcaz versem 120 içiyo ama bana 90-100 cc yi geçirmemeye çalışıyorum ,biberonla beslenme kısa sürdüğünden geç tatmin oluyo sanki ,günde 2-3 öğün mama yemiş oluyo
3 aylık olduğunuza göre 120 -150 cc normal bence
2. çocuk hemen olursa kızına yetebilcen mi canım? bide süt falan korumaz benim arkadaş hamile kaldı bebei 10 aylık ya vardı ya yoktu çok zorlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?