- Konu Sahibi antidepresif
- #27.801
bende aynını kullanıyorum canım,240 lık yada uzun biberonlar sığarsa alıcam bende çünkü mama vermek zorunda kalıyorum dışarda değilde evde hazırlarım die düşündüm
240lık biberonum yokki deneyip bilgi veriim sana tüh mağazaya gidip bakmak lazım..avent in termo çantası vardı fiyatı 60 küsür liraydı ama o bayağı büyük...bu kadar büyüğe gerek yok demişti eşim almadık...
kızlar ya komik gelecek belki ama turkcellin yeni bir reklamı var kadın evlenmiş ailesi görüşmek istemiyor sonra arıyor ailesini ve anne baba bizim bebeğimiz oldu barışalım artık falan diyor. ya ben tutamıyorum kendimi bu reklamda bayağ bayağ ağlıyorum yanihayır artık hamile değilim ee lohusalık da kalmadı nerden çıktı bu duygusallık anlamadım
![]()
ona ben de ağlıyorum şekerim hormonlar normale dönmedi henüz galiba :44:
bende sabah eşime bırakıp mutfağı topluyodum baktım çıktı odadan ne oldu uydumu dedim hayır ben uyuttum sen beni dandik baba mı sandın demez mine güldüm ya ses etmedim ama içimden günde 5-10 kez yapıyorum ben onu dedim
dandik babamı hahahahah benim eşimde dün Tuğrayı yıkamaya yeltendi...oğlanın suratı sabunlu suya girdi kulakları falan...gülmekten öldüm ben,bir yandan bişey olmaz diyor bir yandanda yıkamaya çalışıyor telaş yaptı çaktırmıyor keşke videoya alsaydım dedim sonradan