• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar son 20 gündür kanamam yoktu bu bir kaç gündür de hafif hafif ağrım vardı dün kahverengi akıntım oldu. bugün de ağrım biraz daha fazla kasıklarım ağrıyor belim de ve kanamam var az az normalmi acaba ya bir sorun mu var yoksa adet mi oluyorum ama daha erken değil mi ya:26:

canım ben 35 gün oldum sonra 10 gün durdu tekrar oldum
annem ben 40ı çıkarır hemen tekrar olurdum dedi demekki olabiliyor endişelenme bence

kızlar son 20 gündür kanamam yoktu bu bir kaç gündür de hafif hafif ağrım vardı dün kahverengi akıntım oldu. bugün de ağrım biraz daha fazla kasıklarım ağrıyor belim de ve kanamam var az az normalmi acaba ya bir sorun mu var yoksa adet mi oluyorum ama daha erken değil mi ya:26:

lymonata nasılsın canım, benimde aynı 40ıma kadar sürdü kanamam son zamanlar garip akıntılar şeklindeydi sonra bitti, önceki gün tekrar başladı çok az kanama dünde olunca bende adet oluyorum heralde diye düşündüm zaten hafif de ağrım var.

şimdi namaz kılacakmıyız ben adettendir diyip kılmadım bugün napıcam :26:

ha o gerçekle bende yüzyüze geliyorum aynada hem kilolarım hem sarkık göbek üstelik hala 5 aylık hamile gibiyim, birde çatlaklar ohhh bunalıma giriveriyorum hergün :21: Ama oğluma değer napalım benim oğlumunda annesi fıstık olmayıversin :37:

kızlar ne olur yardım edin
kızım pişik oldu çaresini bulamaıyorum bir sürrü doktora gittik verdikleri ilaçlar bi işe yaramadı
zeytinyağ vazelin paket yağ hatta domuz yağı iyi gelir dediler her yeri gezdik o da fayda etmedi artık kanamaya başladı sürekli bez değiştiriyoruz farklı alıyoruz geçer die ama o da olmadı
ıslak mendil hiç kullanmıyorum saf su ile yıkıyorum altını hi yaş bırakmıyorum 1 saat bile bez kalmıyor nerdeyse ama geçmiyor ne yapmam gerek ne olur yardım edin sürekli ağlıyor yawrum
poposu ateş gibi yanıyor bilgisi olan varsa ALLAH RIZASI İÇİN BENİ BİLGİLENDİRSİN NE YAPMAM GEREK BENİMMM

kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.. ben tırnaklarını kesip törpülüyorum açık bırakıyor sayılırım:1: şöyle ki gündüzleri takmıyorum ellerini keşfetsin istiyorum ama az da olsa arada yüzünü çizdiği için geceleri güvenemiyorum daha doğrusu içim rahat etmiyor takıyorum:)) ama artık daha az çizmeye başladı ya ellerini keşfediyor ya da annesi törpülemeyi yeni yeni öğreniyor bilemedim:1::12:
birdee emerken her seferinde elimi tutuyor sıkıyor gevşetiyor sever gibi yapıyor daha tam bilerek yapmıyor amaa bayılıyorummmm:56: :)) oyüzden de hiç içimden gelmiyor eldiven takmak.. 2 hafta içinde gece takmayı da bırakcam bakalım. aa bu arada şapka konusunda ne düşünüyorsunuz.. ben evde takmıyorum genelde eğer biraz serinledi gibi gelirse sadece ozaman takıyorum..
bu arada elini emmesi sadece acıktığı anlamına gelmiyor içgüdüsel birşey ve emerek tanımaya çalışıyorlar çevrelerini

şapkayı evde banyodan sonra takıyoruz, hastaneye giderken de 2 kat, penye şapka üstüne örme şapka

kızım pişik oldu çaresini bulamaıyorum bir sürrü doktora gittik verdikleri ilaçlar bi işe yaramadı
zeytinyağ vazelin paket yağ hatta domuz yağı iyi gelir dediler her yeri gezdik o da fayda etmedi artık kanamaya başladı sürekli bez değiştiriyoruz farklı alıyoruz geçer die ama o da olmadı
ıslak mendil hiç kullanmıyorum saf su ile yıkıyorum altını hi yaş bırakmıyorum 1 saat bile bez kalmıyor nerdeyse ama geçmiyor ne yapmam gerek ne olur yardım edin sürekli ağlıyor yawrum
poposu ateş gibi yanıyor bilgisi olan varsa ALLAH RIZASI İÇİN BENİ BİLGİLENDİRSİN NE YAPMAM GEREK BENİMMM

arkadaşım benim oğlumda pişik oldu enson kanamaya başladı. ne denediysek olmadı doktorun verdiği ilaçlarda işe yaramadı enson ıslak mendil yerine kaynatılıp ılıtılmış suyla ıslattığım pamuk ve popolin pişik kremi geçirdi. geçmesi içinde 10-15 gün kullandım hala popolin kullanıyorum

Eskiler hep aynısını söylüyor popolin pişik kremini söylüyorlar bende tekirdağda annemdeyim şuan gezmediğimiz eczane kalmadı bulamıyoruz eşime söledim istanbuldan arayıp bulacak bu pişiklerle ne edeceğiz bilmiyorum peki hangi marka bezi kullanıyorsun

Sudocerami denedinmi canım bi araştır bak.
Mrb arkadaşlar bebeklerinize Rota virüs aşısını yaptırmayı düşünüyormusunuz?
Evet.

Benimde oğlumun yanlarında pişik oldu soyulmuştu artık bepanthen verdi her bezden sonra sürmek için birde günde 2 defa kullanmaya travazol krem verdi sabah ve akşam 2 gün uyguladım çok kullanmadım travazolu ama 2. gün hiçbişeyi kalmadı aklında bulunsun canım..

Eskiler hep aynısını söylüyor popolin pişik kremini söylüyorlar bende tekirdağda annemdeyim şuan gezmediğimiz eczane kalmadı bulamıyoruz eşime söledim istanbuldan arayıp bulacak bu pişiklerle ne edeceğiz bilmiyorum peki hangi marka bezi kullanıyorsun

İnternetten sipariş verebilirsin bulamıyorsan ben çoğu ürünü bu şekilde alıyorum .... Bu linkte var.. Popolin | Popolin Omega 3-6-7-9 Pişik Önleyici Krem 100 gr (Bitki Özlü) | 18,00 TL

off çok geçmiş olsun , travazolu denedin mi bilmiyorum senin ki kadar ççok değildi ama hastananede pişik olmuştu 3-4 gün kullandım geçti, hametanıda beraberinde kullanıyordum bir sefer birini bir sefer birini. arada da niveanın pişik kremini ve zeytinyağı sürüyordum. inşallah geçer çabucak..

Son düzenleme:
bende size bi öneri getiriyim bazı bebeklerin hazır bezlere karsı alerjisi olabiliyo benim kuzende vardı annesininde pedlere karsı vardı en son su ucuzlukcularda satılan ustu pamuksu bezler varya onlardan kullanmıstı gecti anneside ped olarak bimdekileri kullanıyo bide onu deneyin isterseniz onların yüzeyi naylon içermiyo sık degiştirmen lazım ama bide bize doktor hametan krem var onları dene istersen

benim oğlumda çok kötü pişik olmuştu.travogen,hametan,bepanten 3nü bir karıştırıp sürüyordum.ama daha önce sabunla yıkayıp iyice kuruluyorum.iyi geldi geçirdi çok şükür.Allah kolaylık versin çok zor pişik.inşallah geçer bebişin pişiği.

Merhaba anneler,
Bugün biraz alışveriş yaptık eşimle oğluşum için. Kanz'da kış sezonu ürünlerinde %50 indirim var, birçok markaya göre fiyatlar hem daha uygun hem de kaliteli. Ben gelecek kışa göre bir kaç kıyafet aldım, tavsiye ederim.

kızlar pişikle bende çok baş etmeye çalıştım fakat geçmedi.hatta bizimki yaraydı kırmızı kırmızı noktalar kanıyordu artık.ben yediklerimnden şüphelendim 1 hafta arayla denedim ve çikolatanın yara yaptıgını gördüm.bebeginize belki birşey alerji yapıyordur.inanın denemedigim ilaç kalmadı....yaglar kremler....sizde bi deneyin belki çikolata gibi hergün tükettiginiz bişeydir sebebi

canım çok sevindim iyi olmasına ne yaptıysan işe yaramamış ozaman tabi ki fitil gerekli sıkma canını ama çok kullanmamaya çalış. bebişini öp benim yerime bayılıyorum ona:16: vee kocaman bir maşallah nazar değmesin:nazar:
canım bebeklerin elleri soğuk olurmuş ben de endişeleniyordum ama doktorumuz ellerinin soğuk olması çok normal üşüdüğü anlamına gelmez dedi üşüyüp üşümediğini ensesine ya da göğsüne bakarak anlayabilirsin demişti..

öperim tatlım =) valla zaten bakıyorum her yanı sıcacık ama o eller bir türlü ısınmıyor normalse sorun yok o zaman takmayayım kafaya =)

çörek otu nasıl veriliyor? anlatır mısınız?kabızlığa mı iyi geliyor?

canım haydut nickli arkadaşım tavsiye etti bana da...kabızlık için...çörek otunu kaynatıp suyundan 1-2 damla veriyormuşsun..ben denedim ama olmadı , belki uzun süre kullanmak gerek ama 6 gün olmuştu fitil vermek zorunda kaldım...

canım derinin mümkün olduğunca hava alması lazım evinin sıcaklığı uygunsa altını açtığında hemen bağlama bir süre havalansın..bir de içeriğinde çinko miktarı yüksek olan kremler kullanmak gerek..

bu arada oğluşumun mobilyaları dün geldi,bugünde yatak,nevresim v.s alışverişi yaptık,gerçi hemen orada yatmayacak ama ananesi hediye almak istedi...düzenleme bitince foto paylaşırım dilerseniz...sizler oda yaptınız mı bebişlere ?

bu arada oğluşumun mobilyaları dün geldi,bugünde yatak,nevresim v.s alışverişi yaptık,gerçi hemen orada yatmayacak ama ananesi hediye almak istedi...düzenleme bitince foto paylaşırım dilerseniz...sizler oda yaptınız mı bebişlere ?

ben oda yapmadım, yürüyüp konuşana kadar da yapmayı düşünmüyorum. bir sorunu oldugunda yanıma gelebilecek duruma geldiğinde ayırabilirim ancak diys düşünüyorum. ayırma konusunda bilimin ne dediğini çok da önemsemiyorum. şimdilik düşüncem böyle ilerde değişir mi bilmem tabi. şimdi yatagımın hemen yanımda kızımın yatagı var, sadece gecebilecegim kadar boşluk bıraktom arada.benden taraftaki korkulugu da cıkarttık, yataklarımız da aynı hizada zaten, uykusunda bi huzursuzlandıgında yattıgım yerden elini falan tutarak sakinlestirebiliyorum iyi oluyor

canım çok iyi dikkat etmişsiniz inşallah geçer bir an önce, bizimki baya yara olmuştu bübchenin pişik kremi (yuvarlak kapta olan önleyici değil de tüpte olan iyileştiricisi) iyi geldi, o dediklerini yapıp bi de üstüne onu sürdük her seferinde, her gün daha iyi oldu sonra geçti, ara sıra tekrar oluyor tekrar geçiyor, biraz yediğimiz içtiğimiz şeylere de bağlı sanırım eğer cilt hassassa acı filan yediğimizde oluyor olabilir

Back