- Konu Sahibi antidepresif
- #27.501
marmelatta canım haklısın yiyorum aslında çocuğuma nazar deydirdim doymak bilmiyodu hep emmek istiyodu şimdi bi memeyi emiyo öbürüne dil çıkarıyo dün kaşıkla mama verdim bugün asla almadı ağladı ağladıkca genzine kaçırıyo korktum bilmiyorum nasıl kilo alcaz ceviz yiyorum 4 5 tane arada fındık sonra hurma incir kayısı süt çayı sütüm güzeldi annem varmı varmı diye sorunca var dedim akıyomu kendinden diye soruyo sevindide ogünden sonra akmıyo kendinden bazen yoruluyorum ozamn çok az oluyo nazar deydi herhalde . bebeğim kakasını eskisi gibi düzenli yapmıyo . maşşlh diyeyim bugün ilk defa gündüz 4 saat uyudu bu emzirme işini hangi aralıklarla yapcaz güdüsel olarak acıktığını hissettiğim zamnmı? ee uyuyo dio eşim uyandrma o acıkınca uyanır dio bende kıyamıyorum emziriyorum yumurtayı severim günde 1 tane yiyorum muhakkak yoğurtta tüketmeye çalışıyorum . nerdee tek gezmek 5 takikalık baba bizimki hoş uyumuyo miniğim uyusa doyurup bi hava alcamda:) annelik çok güzel bi okadrda zor babalar oohh ne ala