• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

az önce doktorumuz aradım kansuk fitil ver 1 tane dedi...içime pek sinmiyor hemen ilaç vermek ama vermelimiyim oğlum çok huzursuz uykuları hep 5 dk ve onda da inliyor zaten =((( acaba önce çörek otunumu denesem fikir verin a dostlar =(

saolun canlarım zeytinyağı ile masaj yaptım en son pazar sabahı yapmıştı kakasını,yaptığında sıvıydı...Akşama kadar bekleyeceğim yine yapamazsa fitile müracaat napalım =(( Allahım yardım etsin yavrularımıza..

canım fitili hemen verme.. şu zeytinyağıyla çörekotunu bir den olmazsa verirsin..

kizlar ceviz bebege cok gaz yapar sakin yemeyin ve midelerini cok agritir habeeriniz olsun ben yasadim acile goturdum hemen bana ne yedigimi sormuslardi 2 saat oncesi ceviz yemisdim 3tane cevizin kabugunun yagini mîdeleri sindiremiormus haberiniz olsun

kizlar ceviz bebege cok gaz yapar sakin yemeyin ve midelerini cok agritir habeeriniz olsun ben yasadim acile goturdum hemen bana ne yedigimi sormuslardi 2 saat oncesi ceviz yemisdim 3tane cevizin kabugunun yagini mîdeleri sindiremiormus haberiniz olsun

Ben her gün avuç avuç ceviz yiyorum, hiç gaz sorunumuz olmadı. Doktor da beyin gelişimi için ve sütümün yağlı olması için mutlaka ceviz ye dedi.

Canım "büyüme atağı" denen bir durum var çocuklarda. Bir kaç hafta aralıklarla böyle "kriz" geçirirler, sonraki günlerde de savaştan çıkmış gibi deliksiz uyurlar. Benim oğlum h.sonu öldürdü bizi, hiç uyumadı, sürekli kucak istedi, 3 gün falan böyle sürdü. 2 gündür de gündüzleri 1-2 saat dışında sürekli uyuyor. Dün gece banyo yaptırdık yıkadık, 9 da yattı sabaha karşı 4te emmke için kalktı, emerken geri uyudu, sabah 9'a kadar. Gün içinde de yarı uyur yarı uyanıktı, şimdi gene yattı 9da.
Senin bebeğin de böyle büyüyordur, merak etme:)
tam 6 haftalığız büyüatağımı yaşıyoruz acaba gündüzleri yine uyuyamamaya başladı

bu arada 2 ggündür kusuyo ve yeşil kaka yapıyo endişelenmelimiyim acaba?

Ben her gün avuç avuç ceviz yiyorum, hiç gaz sorunumuz olmadı. Doktor da beyin gelişimi için ve sütümün yağlı olması için mutlaka ceviz ye dedi.
günde kaçtane yesek yeter canım?

merhaba kızlar nasılsınız?
bebişlerinize eldiven takıyormusunuz yoksa tırnaklarını kesip törpüleyip serbest mi bırakıyorsunuz? eğer eldiven kullanıyorsanız daha ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz?

bebişlerinize eldiven takıyormusunuz yoksa tırnaklarını kesip törpüleyip serbest mi bırakıyorsunuz? eğer eldiven kullanıyorsanız daha ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz?

slm canım
tırnaklarnı kesip açıp bıraktm ama elleri çok geldi bana tekrar giydirdim 2 hafta sona 2 aylık olacak o zaman takmam artık diye düşünüorum

bİZ TAM 2 BUÇUK AYLIĞIZ, 15 GÜNDÜR BIRAKTIM ELDİVENİ. paRMAKLARI hissetsin istiyorum, kavrama yeteneği gelişsin artık.
tam 6 haftalığız büyüatağımı yaşıyoruz acaba gündüzleri yine uyuyamamaya başladı

bu arada 2 ggündür kusuyo ve yeşil kaka yapıyo endişelenmelimiyim acaba?

günde kaçtane yesek yeter canım?
Canım babası ne kadar kırarsa o kadar yiyebiliyoruz:) Biz cevizi severiz, salataya, kısıra, mercimek köftesine, haydrariye, tatlılara bile katarız.

bİZ TAM 2 BUÇUK AYLIĞIZ, 15 GÜNDÜR BIRAKTIM ELDİVENİ. paRMAKLARI hissetsin istiyorum, kavrama yeteneği gelişsin artık.

Canım babası ne kadar kırarsa o kadar yiyebiliyoruz:) Biz cevizi severiz, salataya, kısıra, mercimek köftesine, haydrariye, tatlılara bile katarız.

ya ben yemek yapmaya fırsat bulamıyorum şu ısınma derdinden keşke taşınma işini halledebilseydim doğumden önce başka odaya çıkartamıyorum çocuğu :(
zaten ne yemek geliyo içimdn nede yapmak belkide ondan sütüm az 2-3 tane yiyorum yeter inşallah

ya ben yemek yapmaya fırsat bulamıyorum şu ısınma derdinden keşke taşınma işini halledebilseydim doğumden önce başka odaya çıkartamıyorum çocuğu :(
zaten ne yemek geliyo içimdn nede yapmak belkide ondan sütüm az 2-3 tane yiyorum yeter inşallah

Yeter canım yeter, bol bol da su iç.
Ben yemek yapmayı çok severim Allahtan, sevmesem de mecbur yapacaktım, oğlum 20 günlük olduğundan beri yalnızım ve neredeyse her gün misafirim var, her h.sonu yemekli misafir ağırladım :) Hatta rekorum 22 kişilik yemekli misafir:))

Ama bu sabah oğlumu babasına bıraktım, kuaföre gittim, oh be kendimi buldum:)

benimde bebeğim yalamaya çok meraklı bir bebek eldvenine tükürüyo sonra çokur çokur çekiyo . ve bademcikleri şişti . galiba eldivenlerden mikrop kaptı . dün kestim tırnaklarını buğünde yıkadım bebişimi yalarsada ellerini yalasın ne yapim gözü aç anam doyuramıyorum :)

Yeter canım yeter, bol bol da su iç.
Ben yemek yapmayı çok severim Allahtan, sevmesem de mecbur yapacaktım, oğlum 20 günlük olduğundan beri yalnızım ve neredeyse her gün misafirim var, her h.sonu yemekli misafir ağırladım :) Hatta rekorum 22 kişilik yemekli misafir:))

Ama bu sabah oğlumu babasına bıraktım, kuaföre gittim, oh be kendimi buldum:)
maşallah canım allah enerjini eksik etmesin :nazar:

biz kesip törpülüyoruz, geçen hafta hastanedeydik kesemediğim ve yüzünü gözünü çizdiği için tekrar kapatmıştık elini yeniden açtık. ama bi yandan da tırsıyorum çünkü sorun sadece tırnak değil parmaklarını gözüne sokuyor benim kızım

büyük şehirlerde öyle bir yer mi bıraktılar :(

anca şehrin dışana doğru olur canım, eymire gidebilirsin mesela

Ben bahar gelince Dikmen vadisine götüreceğim kuzumu.

havalar çok soğuk ama güzelleşince odtüyü ve bilkenti tavsiye ederim(odtü daha yeşil bilkent daha trafikten uzak), bi de eymir gölü

tesekkürler:) etlikte oturuyorum hep bana uzak yerler ama napalım oksijen lazım:)

Merhaba, biz sadece ilk 2 gün eldiven taktık sonra çıkardık,9 haftalığız bu arada..bu hafta ellerini hatta yumruklarını emmeyi keşfetti, yumrukları hep ağzında..emziği reddeti veremedim, emmesi süper ama yumruk emme neye delalet ona bakacağım netten??

Merhaba, biz sadece ilk 2 gün eldiven taktık sonra çıkardık,9 haftalığız bu arada..bu hafta ellerini hatta yumruklarını emmeyi keşfetti, yumrukları hep ağzında..emziği reddeti veremedim, emmesi süper ama yumruk emme neye delalet ona bakacağım netten??

acıkmaya delalet canım benimki de yapıyor acıkınca:)

Back
X