- Konu Sahibi antidepresif
- #27.401
Canım biz tiny love oyun halısı almıştık, fiyatı biraz pahalı gelmişti ama şimdi çok memnunum. İyi ki almışım diyorum. Tabi öyle saatlerce oyalanmıyor ama mesela sabah oğluşumu besliyorum, sonra içine koyuyorum halının, 20 dakika kadar kendi kendine oynuyor, oyuncağın çıngırakları falan da var, onları yakalamaya çalışıyor şaşkınım, sonrasında da ya halıda uyuyakalıyor ya da "anne yeter bitmiştir artık kahvaltın, makineyi de boşalttın, çay keyfini de yaptın oh, artık benle ilgilen" diye ağlamaya başlıyor.canım oyun halısı aldık demiştin ya hangi oyun halısını aldın birde oğluşun oynuyor mu? biz de almak istiyoruz yatağına asılan müzikli ışıklı bir oyuncağı var bayağ seviyor onu ama artık daha oyalayıcı bişey istiyorum açıkçası halılara pek merakım var ama benim merakımın olması yetmiyor işte oğluş sever mi acaba![]()
Öğleden sonra ve akşam da babası gelince yine 20şer dakika oyalanıyor. 20 dakika az gibi görünse de bana nefes alacak bir zaman işte.
Dönence almadım ben, çünkü sabit bir tarafa hareket eden şeyler Allah korusun ama otizmi ve epilepsiyi tetikleyebilir dediler diye korktum ben. Dönence yerine babamız oyalıyor sabah ve akşamları:)